Roksa_ Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Czy ktoś może potwierdzić tą informację? Coś dziś w radiu na ten temat mówili, ale informacje były sprzeczne. Może ktoś wie jak to jest z tym posiadaniem CB radia w samochodach osobowych w Austrii? P.s. Proszę o edycję tematu, bo się literka zjadła Użytkownik Roksa_ edytował ten post 26 styczeń 2009 - 19:16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 odpowiem tak .... raczej zabronione, ale mozna sobie dac z tym rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roksa_ Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Może jakieś szczegóły? Skąd masz takie informacje? I jak sobie z tym radzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 udawac, ze zapomnialo sie zdjac .. z pieknym usmíechem. dobry trik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roksa_ Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 W sytuacji gdy kieruje kobieta, a kontrolujący jest mężczyzną to może by i przeszło ( w odwrotnym przypadku również), ale co zrobić jak chłop z chłopem będzie musiał się porozumieć? Już widzę mojego męża szczerzącego się do mundurowego:D No nic będzie trzeba liczyć na szczęście, że nikt nie zatrzyma nas do kontroli. Wyjazd już w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Austria nie zmienila swych przepisow co do CB od 24 lat, nawet dla urlopowiczow, transytowcow, proponuje naprawde na tzw glupa jechac, za to pamietac o vignette za szyba samochodu, na to bardzo zwracaja uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 albo jeśli jedziecie na kilka autek to weźcie radyjka typu walkie-talkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ja mam prośbę - proszę podać jakąś konkretną informację, że w Austrii nie można używać CB a nie farmazony pisać... Z tego co wiem to można tylko nie każdego i tyle. Odsyłam do forum CB-maniaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 40 fm cept ...odpowiadam: nie mozna uzywac cbs, ktore mozna przestawiac --- jako konsekwencja- wszystkie cb radios obejmujace wiecej, niz 40 kanalow w fm sa podczas pobytu, przejazdu przez austrie zabronione i maja byc wylaczone, chyba , ze wezmie sie cb wylacznie z 40 kanalami obejmujace np AE 5290 FM, AE 4200 FM , ALAN 42 CEPT. takie sa infos dotyczace cb radia w Austrii. farmazony dotyczyly obejscia przepisow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roksa_ Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 albo jeśli jedziecie na kilka autek to weźcie radyjka typu walkie-talkie To obowiązkowo Sprawdzają się na stoku i można na telefonach zaoszczędzić trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi