maxine Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Mam problem i nie wiem gdzie z nim iść... Odpadła mi klamra w bucie :eek: Czy istnieje coś takiego jak serwis Tecnici ? Czy może powinnam zanieść but do sklepu ze sprzętem i serwisem ? Butów nie moge zareklamować, ponieważ zakupiłam je u Włocha rok temu i raczej w najbliższym czasie nie będę tamtędy przejeżdżać Najbardziej odpowiadałby mi serwis (i najlepiej gdyby był w okolicach Frankfurtu nad Menem, do którego mogłabym osobiście buta dostarczyć) ale nie wiem gdzie go szukać... Czy ktoś przeżył już coś takiego i ma jakieś doświadczenia ? Mam 7 tygodni na naprawę, w tym czasie muszę zdążyć z usunięciem usterki, bo potem znów nartowanie... wdzięczna będę za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Zanieś do serwisu gdzie handluja tecnica .Powinni miec zapasowe klamry i zestaw naprawczy .Jak nie pomoga to pisz na priv i podaj mi model buta i która klamra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dokladnie.. jak napisal Lawina, idz do sklepu ktory sprzedaje Technica we Frankfurcie z pewnoscia takie sa - oddaj do reklamacji , ale to potrwa. Chyba ze w sklepie poradza Ci cudotworce, ktory naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxine Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ok, thx, podjadę jutro do jednego z dwóch sklepów (tylko w nich widziałam tecnicę), do jednego tylko, bo w drugim jest niemiła obsługa... mam nadzieję, że coś poradzą w "szybkim tempie" Użytkownik maxine edytował ten post 19 styczeń 2009 - 22:17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxine Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 post pod postem, trudno byłam dziś w sklepie, rowerowo- narciarskim Skimax (Bikemax) i oddałam buta do roboty. pan powiedział, że wysyłaja do producenta jutro powinien wrócic do mnie za jakieś 2 tyg zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 2 tygodnie to u nich "szybkie tempo"???? wiosna Cię zastanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxine Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 noo, chyba szybkie nie wiem gdzie ten producent ma swój lokal, ale pan pytał kiedy na nartowanie się znów wybieram... powiedział, że się postara szybko, dzwonić do niego ma jutro rano... mam nadzieję, że wiosna jednak jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxine Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dziś miałam telefon ze sklepu, że mój but już jest do odbioru jutro jadę po niego dostał całe zapięcie nowe w tydzień się wyrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi