czarny1999 Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 witam zwracam sie z takim kontrolnym pytaniem... mianowicie kto z Was mial kiedykolwiek okazje szusowac na Balkanach - Wegry, Rumunia, Bulgaria etc. jakie sa wasze odczucia, spostrzezenia, jak wypada porownanie z zach. europa??? jakie sa za i przeciw? mile widziane opisy ew. pobytu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Ktos kiedys opisywal Bulgarie i Grecje (Olimp)... Musisz poszukac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onwlkp Napisano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam, Osobiscie nie mialem okazji nigdy jezdzic w Bulgarii... Mam jednak kilku znajomych ktorzy "odradzili" mi skutecznie wycieczke narciarska do tego kraju opowiadajac mi o swoich wrazeniach. Fakt, jedzonko, alkohol etc. przystepne cenowo, jednak sama "frajda" z jezdzenia juz nie tak mila, infrastruktura pozostawiajaca duzo do zyczenia, stosunkowo daleko (chyba ze samolotem) oraz wszedobylscy Anglicy ktorzy tam ciagna masowo ze wzgledu na ceny ktore w ich biurach sa dosc przystepne w porownaniu z innymi ofertami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi