alfiski Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Cześć wszystkim, gdyby ktoś miał zamiar kupić jeszcze jakiś sprzęt to dzisiaj dotarła do mnie gazetka MAKRO. O rany, ale mają wybór nart i akcesoriów - na serio byłem w szoku. Polecam ku pamięci kupujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Gazetce, którą Makro rozsyła. Żadna tam kryptoreklama myślę. Po prostu sygnał dla innych, że tam też warto poszukać. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 alfiski, dobrze mówisz. Oni to mają niezły wybór, jak rzucą nową dostawę. Momentalnie masa ludu i zaczyna się przebieranie, więc warto zajżeć jak ktoś czegoś szuka. Ja niestety nie mam gazetki, a możesz w nią luknąć, czy może mają tam jakieś gogle z żółtą/pomarańczową szybką np CEBE? I tak mniej więcej za ile, bo mam chrapkę na drugie gogle, ale ceny w innych sklepach mnie odstraszają :mad: w tym roku i tak już poszalałam z nowymi rzeczami na narty, więc budżet coraz skromniejszy... A jeszcze długorękawową koszulkę termoactiv chciałam, tylko skąd kasę na to brać... eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 All for You : w gazetce: CEBE A- Way bursztyn 48,79 brutto Uvex paragon mix 109,79 brutto - ciemna żółć Carrera żółte PRO-OPTIC 73,19 brutto belle sharkfin Lady 82,95 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 odzieży też cała masa i kaski też są kaskę skąd brać - nie wiem, sam z tym walcze karty kredytowe próbowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrinx Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wie ktos po ile maja Atomici SL 11? nie mam dostepu do tych gazetek a makro daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hahaha a wiecie co, ja sam nawet makro nie lubię i posyłałem tam żonę zwykle, poza tym jest po drugiej stronie Poznania. I w sumie to kupowała tam tylko babeczki kruche i papier do drukarek. A tutaj nagle stałem się punktem informacyjnym dla wszystkich forumowiczów: Tu jest link do promocji z podziałem na różne hale makro: http://www.makro.pl/pl/promocje mam na tyle fajną firmę, że makro przysyła mi gazetki, ale na tyle małą, że nie mam sekretarki, która mogłaby mi zeskanować gazetkę żebym ją tu wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redsky Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 alfiski, dobrze mówisz. Oni to mają niezły wybór, jak rzucą nową dostawę. Momentalnie masa ludu i zaczyna się przebieranie, więc warto zajżeć jak ktoś czegoś szuka. Ja niestety nie mam gazetki, a możesz w nią luknąć, czy może mają tam jakieś gogle z żółtą/pomarańczową szybką np CEBE? I tak mniej więcej za ile, bo mam chrapkę na drugie gogle, ale ceny w innych sklepach mnie odstraszają :mad: w tym roku i tak już poszalałam z nowymi rzeczami na narty, więc budżet coraz skromniejszy... A jeszcze długorękawową koszulkę termoactiv chciałam, tylko skąd kasę na to brać... eh... a szukałaś w Decathlonie ??? ja mam gogleCEBE z żółtą szybką z decatholnu w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 All for You : w gazetce: CEBE A- Way bursztyn 48,79 brutto Uvex paragon mix 109,79 brutto - ciemna żółć Carrera żółte PRO-OPTIC 73,19 brutto belle sharkfin Lady 82,95 zł brutto (...) odzieży też cała masa i kaski też są kaskę skąd brać - nie wiem, sam z tym walcze karty kredytowe próbowałaś ? Co za wspaniałe ceny! Dzięki wielkie za cynk Karty kredytowej używałam kupując buciwo w tamtym roku. Teraz zajmuję się dodatkowymi zleceniami poza etatem, to wpada dodatkowa kasa. Ale głównym moim sponsorem w tym sezonie jest stypendium naukowe I na jego cześć po trzykroć HURRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a szukałaś w Decathlonie ??? ja mam gogle CEBE z żółtą szybką z decatholnu w dobrej cenie Byłam ostatnio w Decathlonie, a tam syf, kiła i mogiła. Wszystko przebrane na maxa. Aż się poirytowałam i wyszłam. A gogle muszę pod kask CEBE Spynera. W MACRO kupiłam, więc liczę, że będą i kompatybilne gogle w dobrej cenie. Użytkownik HesSki edytował ten post 09 styczeń 2009 - 12:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Alfiski, byłam wczoraj w macro i zęby zjadłam na doszukiwaniu się cen do gogli. Ceny zupelnie inne, niż u Was w Poznaniu - niestety. Szukałam takich googli z pomarańczową szybką, coby na slońce, chmurkę i ciemny dzień pasowało, no i znalazłam - fakt, nie za planowane 48 zł, ale za 73 :-/ ale są całkiem fajne i szybka jak chciałam, i kompatybilne z kaskiem, mimo, że to bolle, a nie cebe. I znów mialo być 50 wyszło więcej... Te narty puszczą mnie z torbami ale dobrze m z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juri Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 do mnie tez wczoraj przyszly gazetki makro bo tez mam mala firme uslugowa i tez bylem pod wrazeniem asortymentu, ale gazetki cenowej tak dokladnie nie ma na stronie tylko jest ten Poradnik Sportowy Makro Użytkownik juri edytował ten post 10 styczeń 2009 - 17:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Alfiski, byłam wczoraj w macro i zęby zjadłam na doszukiwaniu się cen do gogli. Ceny zupelnie inne, niż u Was w Poznaniu - niestety. Szukałam takich googli z pomarańczową szybką, coby na slońce, chmurkę i ciemny dzień pasowało, no i znalazłam - fakt, nie za planowane 48 zł, ale za 73 :-/ ale są całkiem fajne i szybka jak chciałam, i kompatybilne z kaskiem, mimo, że to bolle, a nie cebe. I znów mialo być 50 wyszło więcej... Te narty puszczą mnie z torbami ale dobrze m z tym Też mam Bolle, też z Makro, czerwone. Dałek koło 60zł jakieś dwa lata temu. Fakt, kompatybilne z kaskiem Cebe W tym roku w sumie tylko buty i narty mam z poza Makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi