Mr.Maciek Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ahoj! Szukam hotelu w okolicy z możliwością bezpośredniego dojazdu skibusem. Chciałbym sie zmieścić do 60 - 65 EUR od osoby za noc z HB, + strefa wellness. Wysłałem zapytania do biura turystycznego doliny, ale odpisują wolno. Może ktoś zna jakieś sprawdzone i godne polecenia miejsce? Pzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask Napisano 9 Października 2013 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ahoj! Szukam hotelu w okolicy z możliwością bezpośredniego dojazdu skibusem. Chciałbym sie zmieścić do 60 - 65 EUR od osoby za noc z HB, + strefa wellness. Wysłałem zapytania do biura turystycznego doliny, ale odpisują wolno. Może ktoś zna jakieś sprawdzone i godne polecenia miejsce? Pzdr, Maciek W lutym br byłem w hotelu st.Georg w Aschau.Był on w ofercie Neckermana i od osoby płaciłem ok,1700zł.W hotelu była sauna sucha i podczerwień.Nyrenajwiększą zaletą hotelu jest jego lokalizacja.Spod samego hotelu jeżdża skibusy do gondoli w Kaltenbach ok2-3 km i,na Arenę -odległość podobna.Do gondoli Horbergbahn w Mayrhofen ok.8 km.Jeśli wylądujesz w tamtej okolicy i lubisz konkretne trasy to kończąc dzień w Hohzillertal koniecznie zjedż ski route Aschau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... faf500 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/Dwie ciekawe sprawy:1. projekt drugiej gondoli z Gerlos (za 2 lata) - uff... nie będzie już sajgonu pod 6os. krzesłem "Ebenfeld" Gerlos -> Zell, za to mega sajgon będzie pod następnym,starym i wolnym :]2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 10 do Zell już zaczęli budować. Bardzo fajnie, że w końcu będzie zjazd do dołu na nartach, a nie gondolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... polm Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Już jest oficjalnie. Piękna, piękna, piękna będzie http://www.zillertal...art_winter.html 18+10 będzie chyba nawet lepsza do bicia rekordów VM niż Ahorn . 1920 VM , no pięknie. Na dodatek 10 będzie nisko i wąska więc luzik będzie w ciągu dnia, a na koniec dnia pokaz kung-fu jak na Golden Piste:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/ 2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Zaaktualizowałem spis najdłuższych nieprzerwanych zjazdów oficjalnych w Alpach i wychodzi mi, że to będzie chyba ex aequo 12-15 miejsce! http://www.skiforum....cowek/?p=380183 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Mohikanian Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Jezdzimy od 12.03 w Hochfugen Hochzillertal i Arena Zillertal. Warunki pogodowe i śniegowe znakomite.Niedz,pondz non stop słońce.:-) W załączniku zdjęcia. W górnych partiach rano śnieg przymrożony po nocy..Ilość ludzi niewielka. Nie warto jedynie zjeżdzać na sam dół po 15 bo śnieg w dolnych partiach mokry i sporo muld. W dolinie wiosna 5-10 stopni . Wyżej rano ok -1 do 2 stopni ,pozniej ok 8 stopni. Piwo Weizen 4,20 euro :-) Tiroler Speck Knodel suppe 5,50 euro :-) Mieszkamy w Aschau. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Tak, skibusy są skomunikowane (a przynajmniej były, gdy korzystałem) z kolejką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... cieluÅ› Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milosz007 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... p.e.t.e Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
faf500 Napisano 4 Maja 2015 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/Dwie ciekawe sprawy:1. projekt drugiej gondoli z Gerlos (za 2 lata) - uff... nie będzie już sajgonu pod 6os. krzesłem "Ebenfeld" Gerlos -> Zell, za to mega sajgon będzie pod następnym,starym i wolnym :]2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 5 Maja 2015 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 10 do Zell już zaczęli budować. Bardzo fajnie, że w końcu będzie zjazd do dołu na nartach, a nie gondolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Już jest oficjalnie. Piękna, piękna, piękna będzie http://www.zillertal...art_winter.html 18+10 będzie chyba nawet lepsza do bicia rekordów VM niż Ahorn . 1920 VM , no pięknie. Na dodatek 10 będzie nisko i wąska więc luzik będzie w ciągu dnia, a na koniec dnia pokaz kung-fu jak na Golden Piste:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Przy okazji przeglądania tego i owego, trafiła mi się nowa mapka Areny...http://www.skiresort...ena/pistenplan/ 2. nowa trasa w Zell, prowadząca, uwaga... do Zell Zaaktualizowałem spis najdłuższych nieprzerwanych zjazdów oficjalnych w Alpach i wychodzi mi, że to będzie chyba ex aequo 12-15 miejsce! http://www.skiforum....cowek/?p=380183 Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Mohikanian Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Jezdzimy od 12.03 w Hochfugen Hochzillertal i Arena Zillertal. Warunki pogodowe i śniegowe znakomite.Niedz,pondz non stop słońce.:-) W załączniku zdjęcia. W górnych partiach rano śnieg przymrożony po nocy..Ilość ludzi niewielka. Nie warto jedynie zjeżdzać na sam dół po 15 bo śnieg w dolnych partiach mokry i sporo muld. W dolinie wiosna 5-10 stopni . Wyżej rano ok -1 do 2 stopni ,pozniej ok 8 stopni. Piwo Weizen 4,20 euro :-) Tiroler Speck Knodel suppe 5,50 euro :-) Mieszkamy w Aschau. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mohikanian Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Tak, skibusy są skomunikowane (a przynajmniej były, gdy korzystałem) z kolejką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... cieluÅ› Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milosz007 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... p.e.t.e Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mohikanian Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Jezdzimy od 12.03 w Hochfugen Hochzillertal i Arena Zillertal. Warunki pogodowe i śniegowe znakomite.Niedz,pondz non stop słońce.:-) W załączniku zdjęcia. W górnych partiach rano śnieg przymrożony po nocy..Ilość ludzi niewielka. Nie warto jedynie zjeżdzać na sam dół po 15 bo śnieg w dolnych partiach mokry i sporo muld. W dolinie wiosna 5-10 stopni . Wyżej rano ok -1 do 2 stopni ,pozniej ok 8 stopni. Piwo Weizen 4,20 euro :-) Tiroler Speck Knodel suppe 5,50 euro :-) Mieszkamy w Aschau. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohikanian Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Czy ktoś wie jak najsprawniej dojechać z Aschau do Mayerhofen? Wysiadając z zilelertalbahn pociągu złapiemy jakiegoś skibusa pod gondolę ? Tak, skibusy są skomunikowane (a przynajmniej były, gdy korzystałem) z kolejką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 9 miesięcy temu... cieluÅ› Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... przemyslaw Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milosz007 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... p.e.t.e Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
cieluÅ› Napisano 29 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemyslaw Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Byłem w dolinie zillertal w zeszłym roku w okresie 18-25.03 , wszystkie trasy i wyciągi w Mayrhofen były czynne, śniegu masa ,mozna byc spokojnym Ale trzeba brać pod uwagę ,że każda zima jest inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... milosz007 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... p.e.t.e Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
milosz007 Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Zawsze w razie "W" masz kilkanaście kilometrów do Hintertuxa i tam na pewno śniegu o tej porze roku nie zabraknie, ja najpóźniej byłem na Arenie od 08.04. do 15.04 - i warunki były bardzo dobre nawet dosypało śniegu. Jedyne z czym się musisz liczyć to, to, że może być w drugiej części dnia ciapa na dole jeśli będzie bardzo ciepło, ale u góry powinno być bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kobyr Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... p.e.t.e Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ja bylem 21 IV i nawet przy nieortodoksyjnym wyborze (-20 Tux, 0 Arena) było dobrze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobyr Napisano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Jakie warunki są w Mayrhofen ok 20 marca? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Parę lat temu byłem w tym okresie i w słońcu było +15 , a u góry jeździliśmy do 14,00 w niezłych warunkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... p.e.t.e Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena
p.e.t.e Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Rozumiem, ze chcesz sie dostac z gondoli do restauracji bez uzywania nart. Mozna tak zrobic po wjezdzie gondoli z Mayrhofen na Penken i na Horberg. Na nartach oczywiscie dojedziesz do wszystkich gasthofow. Sorry za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 8 Września 2018 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Wybieramy się z 6 miesięcznym maleństwem do Zillertal, planujemy codziennie jeździć w innym miejscu na superskipassie, czy orientuje się ktoś czy po wjechaniu na górę knajpy są blisko wyciągu, że można przejść pieszo ? Pozdrawiam W każdym ośrodku w dolinie jest mnóstwo knajpek i restauracji do których pod same drzwi podjeżdżasz na nartach. Pod tym względem chyba najlepiej wygląda Zillertal Arena, a w szczególności Gerlos i Hochkrimml. Przejście pieszo to z reguły kilka/kilkanaście metrów w zależności jak blisko knajpy uda się zostawić narty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Austria Tyrol - Zillertal Arena
nikon255 Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Bedzie ktos w terminie 14-19.01 smigac w Mayrnhofen? Wyglada na to, ze bede jezdzic sam. Chetnie bym sie z kims skumal. Jesli nie, bede zmuszony znalezc jakiegos wariata na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... https://www.youtube....h?v=KeSiD7et8Us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 obejrzalem filmik, pozniej przypomnialem sobie jak ja zjezdzalem ten pagorek i nie moge w to uwierzyc. Niezly... Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Ja miałem takie muldy, że ciężko było upaść, wystarczyło podeprzeć się ręką. No chyba, że twarzą w przód, tak też mi się udało. No ale ultramiekko było, no i trasa zamknięta niby. Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Raz było twardo i równo - nawet nie zorientowałam się, że to Harakiri. Ostatnio był lód i muldy - i była męczarnia Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2019 Współczuję. Pamiętam Dzikowca w takich warunkach na zakończenie sezonu. Zjechałem raz i godnie pożegnałem sezon. Na Stohu dłużej się meczyłem, aż w koncu zaczęło mi się podobać. nie ma co współczuć, ja się zaśmiewałam ślizgając się od muldy do muldy. Ciąć się dało dopiero od połowy, góra - bez łyżew było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 Dalej Strona 3 z 5 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
nikon255 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 ten tez dobry https://www.youtube....h?v=NkARuokAWcw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi