Kosmyk Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 musze powiedziec ze jestem pod wielkim wrazeniem waszej organizacji [pewnie nie tylko ja]. nie slyszalem zeby ktokolwiek organizowal cos podobnego na taka skale. To zapraszamy z nami, miejsca jeszcze są a ten region to fajny jest? termy fajna sprawa, ale czy jest gdzie poszalec, bo na mapie jest tylko jedna dluga czarna, ale chyba porzadna:) Oprócz BKK w planie tej wyprawy są również inne regiony Karyntii: Turracher Hohe, Interkrems, Katschberg może Gerlitzen - decyzje gdzie będziemy śmigać "kapituła wyjazdu" podejmie pewno już na miejscu. Użytkownik Kosmyk edytował ten post 19 styczeń 2009 - 12:25 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Numenius Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 dziekuje za zaproszenie, wlasnie sie zastanawiam czy sie nie podlaczyc:D a te inne regiony to na ten sam karnet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ... a te inne regiony to na ten sam karnet? Ten sam + jeszcze kilkanaście ośrodków w Karyntii jak Molltal, Ankogel, Nassfeld i wiele, wiele innych + jeszcze na dokładkę Tyrol Wschodni czyli Grossglockner Resort, Sillian, Lienz, St.Jakob itd.. Ośrodki może nie są wielgachne ale wybór jest doprawdy spory zatem można go układac dowolnie i w razie kiepskich warunków w jednym miejscu zawsze można pojechac gdzie indziej bez obawy że trzeba kupowac nowy karnet. pzdr Użytkownik Robak edytował ten post 19 styczeń 2009 - 13:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Numenius Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ten sam + jeszcze kilkanaście ośrodków faktycznie duzy wybor rozumiem, ze organizator gwarantuje mnostwo sniegu hahaha;) Użytkownik Numenius edytował ten post 19 styczeń 2009 - 13:21 ucze sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ... rozumiem, ze organizator gwarantuje mnostwo sniegu hahaha;) Ja tam nie wiem co gwarantuje Petrol ale cała grupa na pewno świetną atmosferę bo o tym wiem, choc akurat na ten wyjazd nie jadę. Co do pogody natomiast, to od słońca gwarantem jest ... scatman . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrol Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ja tam nie wiem co gwarantuje Petrol ale cała grupa na pewno świetną atmosferę bo o tym wiem, choc akurat na ten wyjazd nie jadę. Co do pogody natomiast, to od słońca gwarantem jest ... scatman . Petrol to "Petrolówkę" gwarantuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Petrol to "Petrolówkę" gwarantuje ... sie koledze zaczęło powodzić dzięki tym wyjazdom !! :D:D, TAKA deklaracja ?!! - hohohooo - Krzyś tam nas będzie pewnie trochę.. - ale trzymamy za słowo !! pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Petrol to "Petrolówkę" gwarantuje ... dlatego jadę !!! a tak poza tym to chciałem zobaczyc jak jeden albo drugi instruktor sie sprawdzi i nauczy mnie jeździć na nartkach już się nie mogę doczekac wyjazdu z WARIATAMI pozdro he rsowa dla kolegi z zagranicy Erler:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Numenius Napisano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 co prawda wyjazd dopiero za pare tygodni, ale zastanowcie sie czy nie kupic sobie troche euro na wyjazd [ja chyba tak wlasnie zrobie]:mad: analitycy przewiduja ze trend spadkowy zlotowki utrzyma sie jeszcze przez jakis czas, nikt jednak nie wskazuje na konkretny poziom:confused: jesli jedziecie cala rodzinka, to roznice moga byc calkiem spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Nasze koszta wyjazdu to około 100 do 120 euro od osoby, wiec nie będzie aż takiej różnicy, chyba że skoczy cena o 100%. Póki co to nie sa aż tak wielkie wachania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi