jan koval Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dzieki - właśnie wczoraj odebrałem z serwisu Gotamy ze świeżo przykręconymi Naxo NX21. Piatą parę nart (hehe, rozmowa o tym z żoną stanie się bardziej ekstremalna od zjazdu żlebem) może wyposażę w Duke o to widze ze na dobre wpadles........... ja poszedlem inna droga: wciagnalem moja zone i teraz nie ma pretensji o kolekcje nart:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ...jest na co patrzeć-moim zdaniem to małe dzieła sztuki(jak dla mnie design Line'ów i k2 najlepszy) Faktycznie male dziela sztuki, juz obrazy maluja na tych nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Tak - Line wyglądają rzeczywiście świeżo. Najbardziej podobają mi się napisy i grafiki, które traktują powierzchnię obydwu nart jako jedną całość. Moje nowe zabawki są jak Ford tj. występują na nich wszystkie kolory pod warunkiem, że jest to kolor czarny ..... i lubie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 widoki,wulkany,dymiace kominy i ...bambusy spod sniegu rosnace Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 iag dalszy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xed Napisano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2007 przemek (www.skitury.net) Lekko off-topic -> gratuluje strony www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi