Nordic78 Napisano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 Tanio można pojeździć do 25.01.2015 w Herlikovicach,jak ktoś zdecydowany proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Bystrzacha, odpowiadać na posta sprzed 5 lat:) Turbo, odkopać temat zawasze warto, może faktycznie warto wrócic do tych spontanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Turbo, odkopać temat zawasze warto, może faktycznie warto wrócic do tych spontanów. Też właśnie taki spontan oferuję☺...sobota lub niedziela można gdzieś w Cz wyskoczyć.Mam 2 miejsca wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Też właśnie taki spontan oferuję☺...sobota lub niedziela można gdzieś w Cz wyskoczyć.Mam 2 miejsca wolne. Chętnie pod koniec lutego się zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Chętnie pod koniec lutego się zabiorę Ja będę od połowy lutego parę dni po Jesonikach się kręcił...zobaczę co i jak i można na koniec lutego coś wymyślić☺. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Nordic78 Napisano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Turbo, odkopać temat zawasze warto, może faktycznie warto wrócic do tych spontanów. Też właśnie taki spontan oferuję☺...sobota lub niedziela można gdzieś w Cz wyskoczyć.Mam 2 miejsca wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Też właśnie taki spontan oferuję☺...sobota lub niedziela można gdzieś w Cz wyskoczyć.Mam 2 miejsca wolne. Chętnie pod koniec lutego się zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nordic78 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Chętnie pod koniec lutego się zabiorę Ja będę od połowy lutego parę dni po Jesonikach się kręcił...zobaczę co i jak i można na koniec lutego coś wymyślić☺. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Nordic78 Napisano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Chętnie pod koniec lutego się zabiorę Ja będę od połowy lutego parę dni po Jesonikach się kręcił...zobaczę co i jak i można na koniec lutego coś wymyślić☺. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi