kajuJ Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To co Poznaniacy, jak na razie Ania, Hanka i ja.mnie widać na fotce :-) mozna mnie poznać po głupim wyrazie twarzy będzie ktoś jeszcze ? No możne i ja bym się zjawił dawno tam nie byłem chyba z 6-7 lat.Ale ja t dopiero mam wyraz i gadam jak PYRA ( nic po POLSKU) i 1-za młody jestem - 2-jak rzuciłem faje tak przybrałem ze ledwo mnie nogi noszą spodnie muszę mieć rozpięte i to te z okresu kiedy byłem PIWOSZEM,3- Buty mam za miękkie +ale je bardzo lubię,4- szkoda mi nart choć są stare i co ja mam zrobić.A tak poważnie możne mi się uda choć na godzinkę.Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Oj, już nie kombinuj z tymi wymówkami śnieg na malcie w prawdzie sztuczny, ale aż tak bardzo nart Ci nie zdewastuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To wiem -obym tylko miał chwile to dojadę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hankę też bez problemu poznamy ze zdjęcia Ja być może będę jeździć już troszkę wcześniej także o 17 będę Was wypatrywać!tym razem nie założę żółtej kurtki:Dkurtka grafitowo-biała i czapka biała (spodnie czarne)spotkamy sie przy wejściu/kasacha do tych co "piętrzą trudności" specjalne zapraszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 A ja jak zwykle zamulam. Mam na głowię rodzinę dzisiaj po południu i o wyrwaniu się na Maltę. Sorki i miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Właśnie mi się okazało, że ja też nie dam rady... Użytkownik Ania_narciarka edytował ten post 22 luty 2009 - 14:17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Spotkałyśmy się z Asią we dwie . Ludzi bardzo mało i pomimo dużych muld zjeżdżało się super. Pozdrawiam tych, którzy nie mogli przybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze umówimy. Narazie jestem w trakcie przeprowadzki, dlatego jestem nieco wyjęta z życia! Oby tylko za bardzo się nie ociepliło, bo sztuczny maltański śnieg spłynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Tak się umawiacie i umawiacie... to może konkretnie?Może zbudujemy poznańską grupę na zawody skiforum?21 marca - pod Krakowem - wszystkie szczegóły tu: http://www.skiforum....?t=21015&page=5W sumie to nawet nie trzeba jeździć - większość i tak jedzie kibicowaćNo to jak?pzdrMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja wypowiem sie jak przyjadę z małego wyjazdu jeszce nie wiem czy pojadę a decyzje muszę podjąć szybciutko decyzję w sobote ewentualny wyjazd na 7 dni. Ale jeśli bym jechał na zawody wygra lub pokibicować chętnie kogoś dokopuje do autka i kwatery (lub ja się doczepie) Pozdrawiam Jarek PS. Przepraszam ,że nie dotarłem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 chętnie dołaczę, o ile będę mogła wziąć wolne na sobotę (akurat przypadł mi dyżur w pracy), czy to wyjazd sobotnio/niedzielny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 "Zawódki" rozpoczynają się o 10 więc najlepiej byłoby wyjechać w piątek po południu. Wieczorek integracyjny - a od rana na stok... Fajnie byłoby zostać do niedzieli ale jesli udałoby się grupę zorganizować to się podporządkuję woli większości;) W końcu koszt jednego noclegu to ok. 30 zł... Dojazd to około 400-450 km więc nienajgorzej. Ja jadę na 95% - najwyżej pociągiem - koszt biletów to ok. 100zł w obie strony do Katowic lub Krakowa. Stamtąd na pewno da się jakiś transport na miejsce wykombinować choćby przez dział "wyjazdy /szukam ludzi" Hanka...tak przy okazji. Czy my nie mieliśmy okazji poznać się na Malcie rok temu? pzdr M Użytkownik keram edytował ten post 28 luty 2009 - 20:44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Hanka...tak przy okazji. Czy my nie mieliśmy się okazji poznać się na Malcie rok temu?...tak Marku, rok temu na Malcie a co do wyjazdu, piątek po południu jest ok, cały czas myślę co z (moją) sobotą, no i powrót w niedzielę po nartach tez jest ok. Z samego rana do pracy (niestety)!Mam szaloną ochotę na ten wyjazd - samochodem oczywiście, może zbierzemy ekipę do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Jeśli KajuJ podtrzyma swoją deklarację i jeszcze wrzuci nas do autka ( jak ładnie poprosimy) to oznacza, że pierwszy wielkopolski samochód już jedzie na zawody skiforum:) Wstępnie też poprosiłem Kurczaka o przytrzymanie miejsc w domku, który Olga ma zarezerwowany. Teraz dumam nad tym, czy wpisać się na listę startową czy może jednak się nie ośmieszać... Kto następny? KajuJ - życzę udanego wyjazdu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Jak jechać to oczywiście, że startować, jestem pewna, że chodzi nam wszystkim o dobrą zabawę, a każdy jeździ jak jeździ:rolleyes: Wyjeżdżam teraz na kilka dni, m.in. na BP do Jakuszyc, to proszę Keram, trzymaj ręke na tym Krakowie. Dziekuję, do zobaczenia Użytkownik hanka1 edytował ten post 01 marzec 2009 - 12:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Jeśli KajuJ podtrzyma swoją deklarację i jeszcze wrzuci nas do autka ( jak ładnie poprosimy) to oznacza, że pierwszy wielkopolski samochód już jedzie na zawody skiforum:) Wstępnie też poprosiłem Kurczaka o przytrzymanie miejsc w domku, który Olga ma zarezerwowany. Teraz dumam nad tym, czy wpisać się na listę startową czy może jednak się nie ośmieszać...Kto następny?KajuJ - życzę udanego wyjazdu! Ja jestem za !!!2albo jak sie ściśniecie to 3 miejsca mogą być wolnePozdrawiam PS było super jeszcze nogi mnie bolą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Ponawiam zaproszenie na wspólny wyjazd na zawody SkiForum... Czyżby Wielkopolskę miały reprezentować tylko 2-3 osoby??? Wstyd Siostry i Bracia... KajuJ - może sobie kupimy jakieś puchary? Za mistrzostwo i wicemistrzostwo dla regionu wlkp? Użytkownik keram edytował ten post 15 marzec 2009 - 20:07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajuJ Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 może zabrać atrapy baterii co? To chociaż wicemistrzem będę wielkopolski hihi , ale wolał bym aby nas było więcej i był bym na 100 miejscu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ... moja nieobecność na zawodach jest już przesądzona, bowiem z ostatniego wyjazdu na narteczki wróciłam z kontuzją kolana:mad: jeśli pojedziecie reprezentować Poznań to będę z wami tylko duchem, niestety pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Odgrzewam temat! Jestem tu nowy, chętnie bym również wyskoczył na weekend na nartki.Noo... jakbyś był 21-dno letnią jędrną i szczupłą blondynką, która potrzebuje prawdziwego przyjaciela i nauczyciela na stoku to chętnie bym z Tobą pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ktoś chętny na wyjazd 1- lub 2-dniowy 9-10 stycznia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 19 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hmm szkoda, że ponownie nie uderzacie - Haniu - w Jeseniki, bo tym razem na 100 % nie odpuściłbym takiej okazji na "bliskie spotkania ... I stopnia" Czechy i do tego zachodnie to dla mnie troszkę za daleko ...Zdravim ;-)Pierwszy weekend marca to coroczny termin Biegu Piastów, a co do Ramzowej...zima jeszcze potrwa, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Asia, zamiast takich pytań....może kolejny spontan:rolleyes: Harrachov jest rewelacyjne w tym sezonie:) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 jasne, to nie to, teraz jest ok:) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurboDymoMan Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam, chetnie sie z Wami zabiore.. Moze w najblizszy weekend? Bystrzacha, odpowiadać na posta sprzed 5 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi