alfiski Napisano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Cześć ! Szukamy osób z Wielkopolski a najlepiej z Poznania na jedno lub dwudniowe wyjazdy do Czech lub w polskie góry. Możem dołączyć do grupy lub zabrać kogoś naszym autem CU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam, z przyjemnością również czasem dołączę do wspólnego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitura25 Napisano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 My własnie lecimy w weekend do Siennej. SOB, nied, pon Zobaczymy jak tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 a co Poznaniacy na najbliższą niedziele skoczyć do Janskich Lazni albo Rokitnicy to od Poznania ok 300 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Za tydzień wyjeżdżam do Austrii, więc na razie pasuję, ale po powrocie, jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja też z chęcią dołączę do takich wyjazdów na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 może następny weekend jakiś wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 a co Poznaniacy na najbliższą niedziele skoczyć do Janskich Lazni albo Rokitnicy to od Poznania ok 300 km? proponuje weekend 24-25.01. uda się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Cześć 24-25 czy się uda, powinno. Na dwa dni czy jeden ? no i dokąd jedziemy? Jeżeli namówię moją Ewę, to mamy jeszcze dwa miejsca w aucie z boxem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos82 Napisano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja to tez bym się kiedyś przejechał ale nie prędzej niż w luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No to super, jutro wyjeżdżam, jeśli ustalisz miejsce, ja się dostosuję, byle nie za daleko:) może być weekend lub tylko sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Klops ten weekend jestem uziemiony. Sorry narobiłem sobie i innym smaku a tymczasem KLOPS. Przepraszam hanka1 i all w sobotę mogę co najwyżej, albo może jutro po południu skoczyć na Maltę na godzinkę lub dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 otóz i przyczyna http://www.skiforum....1030#post191030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 2 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jeździcie jeszcze czasem na jakieś krótkie wypady z Poznania? Bo ja bym chętnie dołączyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Brzmi to wszystko super, ale chyba nie dam rady wygosopodarować całego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dakard Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Chętnie zabiorę się na jakiś wypad ( najlepiej jednodniowy ), w razie czego służę również moim autem. Nie jestem z Poznania ale przez Śrem wiodą wszystkie drogi w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Klopsten weekend jestem uziemiony. Sorry narobiłem sobie i innym smaku a tymczasem KLOPS.Przepraszam hanka1 i allw sobotę mogę co najwyżej, albo może jutro po południu skoczyć na Maltę na godzinkę lub dwiedopiero dzisiaj przeczytałam co się stało, szczerze współczuję, życzę pomyślnego załatwienia wszystkich formalności, a wspólny wyjazd może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Hej wszystkim pyrom z Poznania a może na Malcie, się spotkamy i pojeździmy ? - w ten weekend nie wytrzymam i na pewno tam pojadę co myślicie o weekendzie 27.02 - 01.03 ? - może wtedy wyjazd gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Hej wszystkim pyrom z Poznaniaa może na Malcie, się spotkamy i pojeździmy ? - w ten weekend nie wytrzymam i na pewno tam pojadęco myślicie o weekendzie 27.02 - 01.03 ? - może wtedy wyjazd gdzieś?również wybieram się na Maltę w ten weekend, chętnie "się skrzyknę" z innymi pyrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja godzinę temu wróciłam z Malty a w weekend chętnie się dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 cześć wszystkim chętnym na Maltę w niedzielę proponuję spotkanie przed wejściem, ok. godz. 17.00 szczegóły co, kto i jak na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jestem w niedzielę o 17 do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 no to super, do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To co Poznaniacy, jak na razie Ania, Hanka i ja. mnie widać na fotce :-) mozna mnie poznać po głupim wyrazie twarzy będzie ktoś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania_narciarka Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hankę też bez problemu poznamy ze zdjęcia Ja być może będę jeździć już troszkę wcześniej także o 17 będę Was wypatrywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi