Lexi Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Godzinę temu, Marcos73 napisał: i piniondzorów No przydały by się... zawsze płacze że przyjechałby na tą hale do Holandii ale kasy szkoda..karnet drogi ..benzyna .. pewnie ma z 50km.. 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca W dniu 30.06.2024 o 19:29, Lexi napisał: No przydały by się... zawsze płacze że przyjechałby na tą hale do Holandii ale kasy szkoda..karnet drogi ..benzyna .. pewnie ma z 50km.. 😉 mam 100 km i już zacząłem zbierać puszki i butelki, do września chyba wystarczy 🙂 @Lexi, @Marcos73, dzięki za życzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października (edytowane) .. Edytowane 7 Października przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Października Udostępnij Napisano 7 Października Godzinę temu, Lexi napisał: .. Że Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Października Udostępnij Napisano 8 Października 21 godzin temu, .Beata. napisał: Że Tobie? Że @Mikoski się starzeje Beatka - tylko mi sie jakoś daty pop....... Zdrówka Damian.. 🍾 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi