ruda_kaÅ›ka Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 buu buu a mi nikt zyczen nie zlozyl z okazji urodzin buuuuuuuu:( ale Fisher tobie wszystkiego naj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No to wszystkiego naj Kasiu, ale nie wiem kiedy miałaś urodziny:confused: , bo nie ma opisu w Twoim profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Fisher też jest dobry;) Coś go tu nie było od paru dni, a my tu takie komplementu piszemy:p Chłopak nawet sie nie przejął:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Wszystkiego najlepszego Fisher, a przede wszystkim dlugiej i snieznej zimy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Fisher - ol de best dla ciebie Kodnam, fajne foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Nikko chyba z błędem napisałeś Nasz kolega nie będzie znał się na żartach i sie obrazi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruda_kaÅ›ka Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 No to wszystkiego naj Kasiu, ale nie wiem kiedy miałaś urodziny:confused: , bo nie ma opisu w Twoim profilu.dzieki Kodnam , juz poprawiłam hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 9 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ale mi głupio. Przegapiłem urodziny tak zacnych forumowiczów jak Jark i Ruda_Kaśka Więc spóźnione, ale szczere życzenia - najlepszego! Na nartach dużo frajdy, a w życiu codziennym radości. I żebyście z całą naszą forumową gromadką wytrwali jak najdłużej! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 QóBa Najlepsze życzonka urodzinowe. PS. Ruda_kaśka i Fisher przepraszam ale przegapiłem – brak usprawiedliwienia. Wszystkiego najlepszego kochani i stopy śniegu pod nartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Życzenia urodzinowe QóBa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajmanka Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ponieważ mnie nie było i nie miałam jak, to teraz składam hurtowe życzenia dla Shireikana, Jark, KAsi i Fishera. Życzę dużo duuuuużo baardzo duuuuuużo śniegu tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajmanka Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ooo i jeszcze jeden solenizant Wszystkiego naj naj naj, a przedewszystkim udanego sezonu dla QóBa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Pozdrowienia dla Shireikana, Jark, KAsi i Fishera, duzo miękkiego sniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 10 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Wszystkim Wszystkiego Najlepszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Pierwsze życzenia od taty,wszystkiego najlepszego Martynko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin spełnienia marzeń i pięknych chwil życzy Olek P.S. Tynka baaardzo długo Ciebie tutaj nie było...:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Olek,nic sie nie martw,Tyna jest na bierząco informowana przez tate,w domu jest jeden komp i obojgu jest się ciężko zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No wiesz!! Mógłbyś ją wpuścić chociaż na chwilkę Niech z nami pogada:D Pozdrów Tynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Masz to załatwione,specjalnie od Olka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Wszystkiego naj…, naj…, naj…, Tynka - 100 % ferii na stoku. PS. Olas ma rację – wysadź czasami tatę z przed tego kompa. i pogadaj z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Happy Birthday for Tynka Zawsze 2 m śniegu pod nartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Oczywiście dołączam się do gorących życzeń. Zdrowia, radości i jak najwięcej śniegu ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witaj Tynka miło Ciebie widzieć Wpadaj tutaj częściej;) Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego Dla Najmłodszej Forumowiczki:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Tynka, wszystkiego najlepszego dla Ciebie - obys tylko do nart nie musiala sie dopychac i sezon trwal 365 dni w roku I oby tata Cie jednak wczesniej puszczal do naszego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Wszsytkiego najlepszego Tynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi