kordiankw Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jurek "harpia" najlepszego i 100 lat na slalomkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Jarek Jaro - stówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Wszystkiego najlepszego dla Jaro323 - sto lat! Tak przy okazji odkryłem, że dziś miałbyś szansę za darmo pojeździć w Bormio ...no i co ja mam powiedzieć, jako jako ten "czerwcowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Byl juz telefon, byly zyczenia na FB, wiec i tu nie moze ich zabraknac... Jaro, wszystkiego najlepszego, duzo sniegu na pod nartami, puchu, sztruksu czy co tam najbardziej lubiasz! Samych fajnych tripow i slonecznej pogody! Samych fajnych i pozytywnych ludzi dookola! i jak kiedys kiedys wyczytalem na etykiecie Trojmiejskiej wody mideralnej NATA - "radosnego spojrzenia na swiat!" Toast wzniesiemy na nastepnym wyjezdzie Pozdrawiam Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfovski Napisano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Wszystkiego najlepszego!100 lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2016 JurekByd, 100 lat na białym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Krzysztof kris_1 najlepszego, 100 lat na białym . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Krzysztof kris_1 najlepszego, 100 lat na białym . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk kris_1 - wszystkiego najlepszego ! ps.: co za zbieg okolicznosci te same imie i urodziony w tym samym dniu... zapewne tez Koziorozec!! HSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 kris_1 - wszystkiego najlepszego ! ps.: co za zbieg okolicznosci te same imie i urodziony w tym samym dniu... zapewne tez Koziorozec!! HSK Chyba jednak nie zbieg okoliczności tylko mój błąd, to były życzenia dla ciebie Krzysztof tylko pomyliłem nicki. Wybacz . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Chyba jednak nie zbieg okoliczności tylko mój błąd, to były życzenia dla ciebie Krzysztof tylko pomyliłem nicki. Wybacz . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wybaczam ;-) i dziekuje za pamiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Wybaczam ;-) i dziekuje za pamiec. Najlepszego, zawsze metra śniegu pod nartami i zdrowia co by dało radę jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszegoDziękuję bardzo, i korzystając z okazji, póki nie za późno: wszystkiego dobrego dla Moniki Zofiji, 100 lat! PS. Maciej S, TomeC - także najlepsze życzenia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Mitek małolacie - wszystkiego najlepszego i drugie tyle na forum tylko mniej sarkazmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Jurek Harpia, sto lat na zielonych . To dopiero jutro, ale chciałem być pierwszy Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jarek Jaro wszystkiego najlepszego . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cześć Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Wożony byłem w wózku, jak przypuszczam. I na sankach. To pamietam, choc miałem wtedy ok. 2 lat. A na nartach zacząłem jeździć w 7 roku życia, ale były to małe podkrakowskie stoczki, w tym Wesoła Polana w Lasku Wolskim. Nawet wyrwirączka była. Ciekawe czy ktoś jeszcze to pamięta? Ale pierwsze poważne narty zaliczyłem w 14 roku życia. Najpierw na Gubałówce a zaraz potem na Kasprowym. Jak ja wtedy cało zjechałem to do dzisiaj nie wiem. Ojciec uczył mnie prostej techniki oporowej. I potem już regularnie co tydzień jeździłem na Kasprowym. Czyli nawet przyjmując 7, to musiałbym na nartach dociągnąć 107 lat. Hmmm.... nie widzę tego. Ale Witek, jak sądzę, życzył mi 100 lat na nartach w znaczeniu bym nawet jako 100 latek jeszcze mógł nartować. Mało prawdopodobne, ale czemu nie. W Cortina widziałem takich dwóch, na oko, 90 latków. I dobrze się mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Krzych Gajowy, do setki na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 38 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia urodzinowe. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 kris_1 - wszystkiego najlepszego ! ps.: co za zbieg okolicznosci te same imie i urodziony w tym samym dniu... zapewne tez Koziorozec!! HSK Chyba jednak nie zbieg okoliczności tylko mój błąd, to były życzenia dla ciebie Krzysztof tylko pomyliłem nicki. Wybacz . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Chyba jednak nie zbieg okoliczności tylko mój błąd, to były życzenia dla ciebie Krzysztof tylko pomyliłem nicki. Wybacz . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wybaczam ;-) i dziekuje za pamiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Wybaczam ;-) i dziekuje za pamiec. Najlepszego, zawsze metra śniegu pod nartami i zdrowia co by dało radę jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszegoDziękuję bardzo, i korzystając z okazji, póki nie za późno: wszystkiego dobrego dla Moniki Zofiji, 100 lat! PS. Maciej S, TomeC - także najlepsze życzenia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Mitek małolacie - wszystkiego najlepszego i drugie tyle na forum tylko mniej sarkazmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Jurek Harpia, sto lat na zielonych . To dopiero jutro, ale chciałem być pierwszy Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jarek Jaro wszystkiego najlepszego . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cześć Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Wożony byłem w wózku, jak przypuszczam. I na sankach. To pamietam, choc miałem wtedy ok. 2 lat. A na nartach zacząłem jeździć w 7 roku życia, ale były to małe podkrakowskie stoczki, w tym Wesoła Polana w Lasku Wolskim. Nawet wyrwirączka była. Ciekawe czy ktoś jeszcze to pamięta? Ale pierwsze poważne narty zaliczyłem w 14 roku życia. Najpierw na Gubałówce a zaraz potem na Kasprowym. Jak ja wtedy cało zjechałem to do dzisiaj nie wiem. Ojciec uczył mnie prostej techniki oporowej. I potem już regularnie co tydzień jeździłem na Kasprowym. Czyli nawet przyjmując 7, to musiałbym na nartach dociągnąć 107 lat. Hmmm.... nie widzę tego. Ale Witek, jak sądzę, życzył mi 100 lat na nartach w znaczeniu bym nawet jako 100 latek jeszcze mógł nartować. Mało prawdopodobne, ale czemu nie. W Cortina widziałem takich dwóch, na oko, 90 latków. I dobrze się mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Krzych Gajowy, do setki na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 38 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia urodzinowe. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Wybaczam ;-) i dziekuje za pamiec. Najlepszego, zawsze metra śniegu pod nartami i zdrowia co by dało radę jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszegoDziękuję bardzo, i korzystając z okazji, póki nie za późno: wszystkiego dobrego dla Moniki Zofiji, 100 lat! PS. Maciej S, TomeC - także najlepsze życzenia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Mitek małolacie - wszystkiego najlepszego i drugie tyle na forum tylko mniej sarkazmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Jurek Harpia, sto lat na zielonych . To dopiero jutro, ale chciałem być pierwszy Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jarek Jaro wszystkiego najlepszego . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... kordiankw Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cześć Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Wożony byłem w wózku, jak przypuszczam. I na sankach. To pamietam, choc miałem wtedy ok. 2 lat. A na nartach zacząłem jeździć w 7 roku życia, ale były to małe podkrakowskie stoczki, w tym Wesoła Polana w Lasku Wolskim. Nawet wyrwirączka była. Ciekawe czy ktoś jeszcze to pamięta? Ale pierwsze poważne narty zaliczyłem w 14 roku życia. Najpierw na Gubałówce a zaraz potem na Kasprowym. Jak ja wtedy cało zjechałem to do dzisiaj nie wiem. Ojciec uczył mnie prostej techniki oporowej. I potem już regularnie co tydzień jeździłem na Kasprowym. Czyli nawet przyjmując 7, to musiałbym na nartach dociągnąć 107 lat. Hmmm.... nie widzę tego. Ale Witek, jak sądzę, życzył mi 100 lat na nartach w znaczeniu bym nawet jako 100 latek jeszcze mógł nartować. Mało prawdopodobne, ale czemu nie. W Cortina widziałem takich dwóch, na oko, 90 latków. I dobrze się mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Krzych Gajowy, do setki na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 38 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia urodzinowe. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszego Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Krzych Gajowy - wszystkiego najlepszegoDziękuję bardzo, i korzystając z okazji, póki nie za późno: wszystkiego dobrego dla Moniki Zofiji, 100 lat! PS. Maciej S, TomeC - także najlepsze życzenia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Mitek małolacie - wszystkiego najlepszego i drugie tyle na forum tylko mniej sarkazmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Jurek Harpia, sto lat na zielonych . To dopiero jutro, ale chciałem być pierwszy Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Jarek Jaro wszystkiego najlepszego . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A_senior, Andrzeju 100 lat na nartach Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cześć Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Wożony byłem w wózku, jak przypuszczam. I na sankach. To pamietam, choc miałem wtedy ok. 2 lat. A na nartach zacząłem jeździć w 7 roku życia, ale były to małe podkrakowskie stoczki, w tym Wesoła Polana w Lasku Wolskim. Nawet wyrwirączka była. Ciekawe czy ktoś jeszcze to pamięta? Ale pierwsze poważne narty zaliczyłem w 14 roku życia. Najpierw na Gubałówce a zaraz potem na Kasprowym. Jak ja wtedy cało zjechałem to do dzisiaj nie wiem. Ojciec uczył mnie prostej techniki oporowej. I potem już regularnie co tydzień jeździłem na Kasprowym. Czyli nawet przyjmując 7, to musiałbym na nartach dociągnąć 107 lat. Hmmm.... nie widzę tego. Ale Witek, jak sądzę, życzył mi 100 lat na nartach w znaczeniu bym nawet jako 100 latek jeszcze mógł nartować. Mało prawdopodobne, ale czemu nie. W Cortina widziałem takich dwóch, na oko, 90 latków. I dobrze się mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Krzych Gajowy, do setki na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 38 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia urodzinowe.
Mitek Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Dzięki Witku. Do 100 to raczej nie dojeżdżę, ale chciałbym dociągnąć do 80-ki. Jakąkolwiek techniką. Cześć Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Wożony byłem w wózku, jak przypuszczam. I na sankach. To pamietam, choc miałem wtedy ok. 2 lat. A na nartach zacząłem jeździć w 7 roku życia, ale były to małe podkrakowskie stoczki, w tym Wesoła Polana w Lasku Wolskim. Nawet wyrwirączka była. Ciekawe czy ktoś jeszcze to pamięta? Ale pierwsze poważne narty zaliczyłem w 14 roku życia. Najpierw na Gubałówce a zaraz potem na Kasprowym. Jak ja wtedy cało zjechałem to do dzisiaj nie wiem. Ojciec uczył mnie prostej techniki oporowej. I potem już regularnie co tydzień jeździłem na Kasprowym. Czyli nawet przyjmując 7, to musiałbym na nartach dociągnąć 107 lat. Hmmm.... nie widzę tego. Ale Witek, jak sądzę, życzył mi 100 lat na nartach w znaczeniu bym nawet jako 100 latek jeszcze mógł nartować. Mało prawdopodobne, ale czemu nie. W Cortina widziałem takich dwóch, na oko, 90 latków. I dobrze się mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Krzych Gajowy, do setki na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 38 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Życzenia urodzinowe.
a_senior Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wyzwanie jest większe bo Witek życzy 100 lat na nartach a nie sądzę abyś jeździł w pierwszym roku życia... ale... jak byłeś na przykład wożony to się liczy! Wożony byłem w wózku, jak przypuszczam. I na sankach. To pamietam, choc miałem wtedy ok. 2 lat. A na nartach zacząłem jeździć w 7 roku życia, ale były to małe podkrakowskie stoczki, w tym Wesoła Polana w Lasku Wolskim. Nawet wyrwirączka była. Ciekawe czy ktoś jeszcze to pamięta? Ale pierwsze poważne narty zaliczyłem w 14 roku życia. Najpierw na Gubałówce a zaraz potem na Kasprowym. Jak ja wtedy cało zjechałem to do dzisiaj nie wiem. Ojciec uczył mnie prostej techniki oporowej. I potem już regularnie co tydzień jeździłem na Kasprowym. Czyli nawet przyjmując 7, to musiałbym na nartach dociągnąć 107 lat. Hmmm.... nie widzę tego. Ale Witek, jak sądzę, życzył mi 100 lat na nartach w znaczeniu bym nawet jako 100 latek jeszcze mógł nartować. Mało prawdopodobne, ale czemu nie. W Cortina widziałem takich dwóch, na oko, 90 latków. I dobrze się mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Krzych Gajowy, do setki na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 miesiące temu... kordiankw Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 38 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Krzych Gajowy, do setki na nartach . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Mitek najlepszego. Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 38 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 29 Października 2018 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Dołączam się. Jeszcze wielu, wielu lat nartowania. W zdrowiu. I wielu owocnych dyskusji na forach, bo bez Mitka byłoby co najmniej bezbarwnie. Co fakt to fakt. Pije twoje zdrowie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Jurek "Harpia" najlepszego i do setki na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi