Gerius Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nera duzo puchu i wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Piotr dużo radości i urzeczywistnionych pragnień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nera ile lat kończysz??? Nie możliwe ludzie tak długo nie żyją Wszystkiego naj-naj z tej okazji. A i jeszcze życzę Ci żebyś już nigdy nie zmądrzał ps. Dopiero teraz zobaczyłem ile i ja dostałem życzeń od zacnego grona ludzi pozytywnie zakręconych. No jestem wzruszony i szczerze wdzięczny wszystkim. Bardzo, ale to bardzo dziękuję za pamięć. Użytkownik scatman_wawa edytował ten post 15 październik 2008 - 10:07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Piotrek W Twoje Urodziny, Życzę ci: Kochającej Rodziny, Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności, Wszelkiej Satysfakcji i Radości. Moc Uśmiech już od Rana , a na Stoku Śniegu po kolana... Super Imprez Do Białego Rana i Następnego Dnia Bez Kacowania ... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 śniegu Ci już życzono, nieustającego uśmiechu też, zdrówka też....rozumu może by Tobie życzyć??? tylko po cholerę...wtedy może byś spoważniał...a nikomu na tym nie zależy!!!!!...bądź nadal SOBĄ..... a jakby coś nie "pasiło" to pamiętaj NERA, że nery już przeszczepiają i klonują coś o tym wiem, bo poniekąd moja branża:)..jakby co ..zwróć się do mnie - pomogę MARIAN dzwonił do mnie i kazał przekazać również wszystkiego naj ...od niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nereczka wszystiego naj i śnieżnych zim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nera... i wszystko jasne pozdro ze szczecina - he rsowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 nera- zdrowia, zdrowia i jeszcze raz śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Neruś - wszystkiego naj naj naj i żeby sezon narciarski trwał cały rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nera... Stary Kolego... humoru nieustającego, życia lekkiego, śniegu białego, i w ogóle... Wszystkiego kurde Narciarskiego Zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gas Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 100 - lat i więcej ... tam gdzie sobie wymarzysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolumna Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dziękuję wszystkim serdecznie. Właśnie wróciliśmy, urodziny faktycznie były niesamowite. Żeby każde były takie. Pogoda dopisała, towarzystwo również (jak zawsze zresztą), żyć nie umierać... No i najlepsze życzenia dla kolegi Artura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Anulce i Arturowi wielu, wielu pięknych dni na osnieżonych stokach tylko wśród szczerych i oddanych przyjaciół ... :-) Zdravim :-) Dzięki,dzięki za miłe słowa O.tisku,Robaczku,Borowinko,Kurczaczku and Zan Zibi,a Tobie Kolumienko szczególnie;) arturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 może trochę późnawo, ale sznajder szczęścia zdrowia, zdrowia i jeszcze raz śniegu #Sencei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Adaci... Mój maturalny Aniele Wszystkiego NAJLEPSZEGO!!! Życzę Ci, Dnia Urodzin tak miłego, jak tylko miłym być może ten Dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny. I tak na co dzień... choć wiem, że tak właśnie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Born2ski wszystkiego najlepszego i duzo puchu w tym sesonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Born2ski,wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Born2ski wszystkiego najlepszego i zawsze duuuużo śniegu pod ślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samba-77 Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wszystkiego Najlepszego, Metr śniegu białego, Piwka na stoku zimnego i Spełnienia marzeń !!! Do zobaczenia na Ramzowej:) Tomasson Tobie tez wszystkiego naj... Użytkownik samba-77 edytował ten post 21 grudzień 2008 - 01:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolumna Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Daga, Tomasson - wszystkiego najlepszego!! Góry śniegu na co dzień i czasu na jego wykorzystanie!! Znowu podwójne urodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagu77 Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Daga, Tomasson - wszystkiego najlepszego!! Góry śniegu na co dzień i czasu na jego wykorzystanie!! Znowu podwójne urodziny. Hej Anulko!!:) Dziękuję bardzo za pamięć , pozdrawiam Dagusia:p Wszystkiego Najlepszego, Metr śniegu białego, Piwka na stoku zimnego i Spełnienia marzeń !!! Do zobaczenia na Ramzowej:) Tomasson Tobie tez wszystkiego naj... Super zyczenia Dzieki:p:p:p Użytkownik jark edytował ten post 21 grudzień 2008 - 17:16 scalone posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Kochani ! Wszystkiego co tam chcecie, a boicie, albo wstydzicie się do tego głośno przyznać ;-) No i do rychłego zobaczenia na BIAŁYM :-) Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 22 grudzień 2008 - 00:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wszystkiego co najlepsze dla Was, dużo radości i usmiechu na twarzach. Spełniania wszystkich marzeń, oraz dłuugiegi i śnieżnbego sezonu:) Pozdrawiam, Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ślicznej gwiazdki z nieba, która by Ci pięknie rozświetliła Twą dalszą życiową drogę, wszystkiego dobrego Ewuś :-) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Drogiej Ewie życzę zdrówka, pomyslności oraz spełnienia marzeń oraz obysmy się jeszcze ujrzeli na śnieżnych trasach. Robercik P.S. Pozdrawiam również wczorajszych solenizantów Dagusię i Tomassona, których jeszcze nie miałem okazji spotkać osobiście ale jak mawiają co się odwlecze to nie uciecze:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi