jark Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Wszystkiego najlepszego Panowie / wielu udanych, radosnych sezonów. Zibi wszystkiego czego zapragniesz i wymarzysz / ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 ZIBI - wszystkiego najlepszego i karyntii w przyszłym sezonie od września życzy szczecińska część HG w składzie mikiluk, aga no i ja. pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 wszystkiego najlepszego chłopaki :-) zibi a dla ciebie wiecej wiary w to że sezon kolejny bedzie znacznie lepszy, wiesz że to tylko od ciebie zależy, sto lat jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Wszystkiego najlepszego Zibi i do zobaczenia na stokach Karyntii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 11 Maja 2008 Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Dziękuję Wszystkim za piękne życzenia, te na forum jak i składane telefonicznie i smsowo. Strasznie mi miło i... trzymam Was za słowo, bo część tych życzeń, wierzę, że spełni się za Waszą pomocą... Pozdrawiam Zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 myślisz że nie pamiętam? wszystkiego najlepszego colargol i do zobaczyska juras na śniegu jak najszybciej. pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 wszystkiego najlepszego dla kolegi z poznania. colargor sto lat, z nami wariatami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 dzięki Panowie, dzięki do zobaczenia na śniegu jak najszybciej może już w lipcu :confused: yes, yes, yes :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 dzięki Panowie, dzięki do zobaczenia na śniegu jak najszybciej może już w lipcu :confused: yes, yes, yes :cool: jak najbardziej jestem za lipcem prawie bliźniaku pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 nie wiem za bardzo o co kaman... ale colargolowi sto lat życzę i więcej czasu na odpoczynek a mniej na robotę... na ferie już coś rezerwujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Nie znalazłem w Twoim profilu dokładnych info, ale skoro inni, to i ja się przyłożę do grzecznych i milutko-urodzinowych życzeń :-D A więc (nie zaczyna się zdania od "a więc" ;-)) : - długiego sezonu (przede wszystkim narciarskiego, choć nie tylko ...), - lekkiej a "pożywnej w pieniądze" robótki, - no i ... szczęścia w rodzinnym stadle, boć każdemu to się należy, nieprawdaż Juras ? - summa summarum - wszystkiego czego dotąd nie wymieniłem, a o TYM jeszcze marzysz :-) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy !!! :-D Chciałem tego posta "zaenterować" równo o północy, coby większej i donioślejszej mocy nabrał, ale taki krótko przed godziną "0" też chyba będzie mieć znaczenie ! A więc Robercie - pozwól, że jako pierwszy (tam taram tam ta !!!) złożę Ci życzenia, abyś mógł przeżywać wyłącznie pełne radości chwile zarówno pośród swojej czadowej Rodzinki, jak i w gronie wariatów z Hochkar Gruppen !! A życzę Ci bardzo mocno, abyśmy tego sezonu nie zmarnowali bez sensu, i zaczęli go godnie już we wrześniu, kończąc zaś go na wspólnym majowym pikniku gdzieś na nartach z grupą Twoich Kamratów (sam z resztą wiesz z kim chciałbyś dzielić Te chwile ...) Jeszcze raz wszystkiego naj ... PS Jak to dobrze, że ktoś stworzył skiforum (chyba mu postawię browara ;-)) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 19 Maja 2008 Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 jak najbardziej jestem za lipcem prawie bliźniaku pozdro robert Robert, thx jak to piszą nasi synowie - a teraz moja kolej 4U (tak też piszą nasi synowie) STO LAT, STO LAT i sezonu jak z gumy od 15. sierpnia do 15. lipca - w przerwie możemy iść na piwo ;) nie wiem za bardzo o co kaman... ale colargolowi sto lat życzę ;)teraz już pewnie kaman :confused: :eek: :confused: Pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy, pierwszy !!! :-D Zdravim :-)a ja nie :mad: Jaro, dzięki za życzenia !! DO ZOBACZENIA NA STOKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 colargol sto lat i wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ZanZibi, rsowa, sto lat i wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dzisiejszemu solenizantowi a mojemu imiennikowi Robertowi samych przyjemności w zyciu, życzy Robercik. P.S. Jeszcze sie nie poznaliśmy ale jest wielce prawdopodobne że w nadchodzącym sezonie do takiego spotkania dojdzie :) a potem jak to mówią, od portu do portu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Wszystkiego najlepszego, dużo słońca, śniegu i mrozu w najbliższy weekend, dużo słońca, śniegu i mrozu w następnym sezonie Wszystkiego, co sobie wymarzysz i żebyś next time rozsądniej wybierał wyjazdy! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Pawełku poczekaj bo to ja jeszcze!!! Wszystkiego sto lat najlepszego I ucałowania dla Ciebie i Iwonki I dla Grzesznika moc życzeń urodzinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B'ski Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Malin,Brawurka moc życzeń urodzinowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 To był maj - no nie... czerwiec (tu się Maryla walnęła ) - pachniała Saska Kępa (i każda dzielnica w Wawie) szaloooonym świeżo co dopiero powitym noworodkiem... Małgośka wszystkiego najlepszego Miód Malin(a) - sto lat i siedmiu wcieleń kociskowych przynajmniej (byle nie na forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Malin, Brawurka 100 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 pivi wszystkiego naj, i udanego sezonu jak zwykle z wariatami. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIBLONDI Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Bardzo, ale to bardzo dziękuję za pamięć i życzenia urodzinowe, byłam w rozjazdach i mało zaglądałam , sorry. Obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 pivi wszystkiego naj, i udanego sezonu jak zwykle z wariatami. pozdrawiam. PIVI !!! Z Twojego profilu to nie wynika, ale rzutem na taśmę dolączam się do życzen urodzinowych, cobyś nam jeszcze niejeden wieczór w alpejskiej scenerii umilał przy dzwiękach gitary ... Sto lat druhu !!! Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi