Lutek Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Aśka i Paweł Wszystkiego Najlepszego Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Z okazji urodzin-dla Pawła oraz Aśka...-wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego dla Asi i Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 I ja przyłączam się najserdeczniej do dzisiejszych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Bardzo dziękuję Wszystkim za pamięć, życzenia i czekam aby się spełniły. Wam też życzę wszystkiego NAJ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLWIAS Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Pawel i Asia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 o.tisk!!! Wszystkiego naaaaaj..... ode mnie i Marysi;) Czy to jakaś specjalna okrągłość??? Pogody ducha, super śmigania, spełenienia marzeń I do zobaczenia za nieco ponad tydzień na Hochkar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Z Najlepszymi Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Heh ... Az mnie przytkało ... Dzięki moi drodzy ... Dobrze, że to kompjuter a nie telewizja, bom się normalnie wzruszył, a to ponoć wstyd u chłopa ... Jeszcze raz -> Lutek i Keram - dzięki :-))) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 o.tisk, spelnienia się wszystkich mazen, zdrowia i duzo puchu! Pozdrowienia z okrąglą datą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 O.TISK Ja również przyłączam się i życzę zdrowia, uśmiechu oraz wszelakiej pomyślności, a do tego taka "okrągła rocznica". pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jak by ktoś zabłądził w okolicy Hochkaru w przyszły weekend - to Go zapraszam na kwaterkę na symboliczny "kieliszek życzeń" ... ;-))) Robak i Gerius - dzięki Panowie :-))) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 O.tisk wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jarek, Wszystkiego Najlepszego, dużo śniegu, sztruksu ostrego jak brzytwa i udanego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Moje Drogie Dziewczyny EwaL i Borowinko, oraz Ty szanowny Nasz Qazie - stokrotne dzięki :-) PS (gdzie jest moja podręczna husteczka do "wycierania" wzruszeń ?!?!?) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 O.tisku Miły, coby kasztany Ci z drogi schodziły, Zuzanny kochającej i zimy śniegiem skrzącej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 O.tisku Miły, coby kasztany Ci z drogi schodziły, Zuzanny kochającej i zimy śniegiem skrzącej... Kurczaczku - Ale Zuzanna lubi JE (kasztany) tylko jesenią (jak pamiętam) i w dodatku coś tam przysyła ... A ja ?? :-( A ja wolę taką ..." kochającą i ... skrzącą " Ale niekoniecznie śniegiem ... ;-))) Zdravim ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 jareczku, mordo ty moja spotkań więcej, jazdy bez trzymanki, dalszego poparcia z twojej strony dla naszych dziewczyn i monety żeby starczyło na wszystkie nasze zachciewajki ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERDUCHA a jest ono nie małe. pozdrawiam jednego ze wspaniałych kumpli HOCHKAROWYCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 o.tisk Jarku najserdeczniejsze życzenia dużo radosci, zdrowia i niech się spełniają wszystkie Twoje pragnienia pozdrawiam kaśka ps nie znalazłam dobrego wykonania "sto lat" ale może to lubisz posłuchać: YouTube - Czeslaw Niemen - Pod papugami YouTube - Perfect- Autobiografia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 O.tisk - sto lat, sto lat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 o.tisk jak to mówią-100 lat.....reszta na emeryturce Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 jareczku dzieciaku - 100 lat. wszystkiego naj, naj i do zobaczyska jak najszybciej. pozdro jak zwykle robert. ps. cosik mi się zdaje że śmignę z wami 26 stycznia bo obawiam się, że do ferii to nie starczy urodzinowej:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxine Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 o.tisk- wszystkiego najlepszego, zdrówka, słoneczka i duuużo śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Serdecznie dziękuje wszystkim za miłe życzenia, które dostałem tak na forum, jak i na priva, a w szczególności moim bardziej, a także troszkę mniej znajomym przyjaciołom z forum takim jak : - nera - tadek 2307 - kasia - bartek - snowblade'man - rsowa - luckystar - aga szczecin - mikiluk 97 - maxine - nika Jeszcze raz gorąco dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi