Sencei Napisano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam. Był juzpodobny temat, ale nie do końca taki sam, a ja chce przedstawic konkrety. Mianowicie Codziennie robiesobie treningi, aby nie wypaść z formy, dają one jakieś efekty, ale nie są to jakieś konkretne osiągnięcia, a dzisiaj szukając jakiegośtreningu trafiłem na taką stronę, wypełniłem wszystko itd. ale jak sięokazuje jest to płatny trening i to nei mało, a czy ktośnei zna czegoś co by mi pomogło a nie było płatne? To moje specyfikacje, bo w gruncie rzeczy nie mam się czego wstydzić #Sencei Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_rafal Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Tak wyglądam <-> Tak chcę wyglądać ... różnica spora. Karnet na siłownię, plan masowy (poszukaj na sfd - na forum), dieta... i jazda W domu raczej tego nie osiągniesz.. albo z wielkim trudem. Domowe ćwiczenia: http://www.kulturyst...ng_domatora.htm http://www.rosstraining.com/ EDYCJA: Poszukaj sobie tego: http://www.varia24.p...zetu-p-148.html ... jest tam ułożony ciekawy plan, bez wykorzystania sprzętu. Użytkownik p_rafal edytował ten post 29 grudzień 2008 - 10:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dzięki, właśnie zależy mi na tym, żeby to było bez specjalnych przyrządów, bo jeżeli chodzi o sprawność i maksymalne wykorzystanie mięśni to nie ma u mnie z tym problemu jak widać na tym zdjęciu gdzie jest wykres mięśni brzucha, rąk i nóg, ale tak jakoś nie jestem z takich szerszych gości. Nie chcę nie wiadomo czego jako sylwetkę, mniej więcej coś takiego . Zdjęcie przedstawia Sawyer'a z Lost'a więc dużo z was może się orientować jak on wygląda;). Podsumowując, chcę mieć ciało mniej więcej jak on może z nieco mniejszą tkanką tłuszczową na brzuchu za pomocą domowych ćwiczeń, bez przyrządów specjalistycznych. #Sencei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 zależy mi na tym, żeby to było bez specjalnych przyrządów... za pomocą domowych ćwiczeń, bez przyrządów specjalistycznych. #Sencei nie chcę Cię zniechęcać,ale bez specjalnych przyrządów,maszyn,dobrego treningu podpartego przemyślaną i przeliczona dietą/odpowiednia suplemencja/ to możesz tego nie osiągnąć. Karnet na dobrą siłownię z instruktorem.W warunkach domowych /jeżeli nie masz żadnych maszyn ani obciażenia/ możesz jedynie ćwiczyć wytrzymałość,szybkość,zwinność przez ćwiczenia aerobowe takie jak np.bieganie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 a macie jakieś dobre programy na mięśnie karku i klatki piersiowej tak jak na brzuch jest 6weidra?? #Sencei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Aby wyglądać jak ten facet nie potrzeba żadnego specjalistycznego sprzętu ani specjalnej suplementacji. Przecież ten gość nie jest w ogóle "napakowany". Sencei wyślij mi swojego maila tylko przypomnij się o co chodzi - wyślę ci trochę materiałów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ps. Podaj jeszcze swoją wagę i wzrost. Poza tym biodra moim zdaniem za szerokie w stosunku do klatki, a kark? Po co ci takie karczycho:confused: Na siłowni ćwiczę w ostatnich latach na luzie. Zostało mi z dawnych lat 125 w klacie, 47 w łapie, ale "karka" to nawet ja takiego nie mam choć wygląda ma bardzo szerokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi