basia-bma Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 kurczę, a ja myślałam, że w czym jak w czym, ale w kjusie nie bedzie za gorąco .... kupić kurtkę za 2,5 tys i dalej się pocić ... może to jest wyjście - cienka kurtka bez ocieplenia i softshell / windstopper choć co niektórzy nawet membranę 5000 chwalą i to przy intensywnej jeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Voelkl? Może i nie jest najlepszej jakości, ale Volkl bynajmniej z tegorocznej kolekcji jest wyśmienity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia-bma Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 to moze i w obronie killtecu ktoś stanie ? performance line tez wypuszczona po raz pierwszy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Do 1000 zł możesz też kupić kurtę Killy, może ktoś na forum napisze jakąś recenzję gdyż od znajomych słyszałem, że firma ta robi przyzwoitej jakości odzież. A tak naprawdę jak widać każdy poleca co innego i sama musisz zadecydować na co wydasz pieniądze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia-bma Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 słyszałam, że killy są niezłej jakości, ale podobnie jak u goldwina damskie fasony wydają mi się mało funkcjonalne - bez wentylacji pod pachami, mało kieszeni, zbyt krótki (jak dla mnie) fason, no i ten pasek w pasie tez nie bardzo ... tu jest przegląd http://www.foreversp...urtki_c382.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 goldwin to bajer ze zlotymi nitami.... jakos tak dziwnie wyglada na stoku po rosyjsku jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Killtec mnie nie przekonuje, Voelkl tez nie, moze jakis dobry Ziener ? Hmmm a dlaczrgo cię nie przekonuje? Z wyglądu czy też złe doświadczenia? Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia-bma Napisano 29 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 goldwin to bajer ze zlotymi nitami.... jakos tak dziwnie wyglada na stoku po rosyjsku jakos no własnie, generalnie taki fason damskich kurtek to raczej do pokazania się na stoku, a nie do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 do bociana, kroj mnie nie przekonuje przy killtec i kolory/ przynajmniej dla kobiet / co do goldwina, jak kobiety jezdza na nartach, ale faktycznie jezdza, to firma nie gra roli, mnie osobiscie przeszkadzaja te ozdoby i zlote wszywki, no, ale o gustach sie nie dykutuje, je sie ma i juz. Osobiscie, wole bardziej " meskie " kroje, skromniejsze w wygladzie , funkcjonalne. Maja w koncu wytrzymac pare sezonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 do bociana, kroj mnie nie przekonuje przy killtec i kolory/ przynajmniej dla kobiet / co do goldwina, jak kobiety jezdza na nartach, ale faktycznie jezdza, to firma nie gra roli, mnie osobiscie przeszkadzaja te ozdoby i zlote wszywki, no, ale o gustach sie nie dykutuje, je sie ma i juz. Osobiscie, wole bardziej " meskie " kroje, skromniejsze w wygladzie , funkcjonalne. Maja w koncu wytrzymac pare sezonow design to tez cos co mnie denerwuje w spyder ale ostatnia kolekcja juz nie ma tylu zlocen, pajakow wszedzie (nie mam arachnofobii zaznaczam) i metalowych klamerek jak to bywalo.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi