_tomek Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Nie mogłem się powstrzymać i Wam tego nie wrzucić... Żonę śmiechem obudziłem YouTube - Funny Ski Lift Falling and Slipping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Na szczescie mam "daleko" sypialnie" :D:D Z naciagnieta przepona moge isc poszukac Morfeusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mister K Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 _tomku, proszę, nie rób tego więcej.....spadłem z krzesełka, wypada tylko gorąco współczuć obsłudze wyciągu, chyba jakiś zjazd oferm im zrobili..... A tak na serio.... ciekawe co by się u nas działo, jak by tak, przewrócić się tuż przed peronem..... myślicie, że byłoby lepiej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witam Ukryta kamera;) Bardzo fajne, koleś z obsługi chyba przeklął dzień w którym podjął tą pracę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 ZNAKOMITE !! a koleś to chyba jakis gimnastyk ? :D ojj - ubawiłem się setnie.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomek Napisano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Nie wiem co oni piją w tej Norwegii... YouTube - New Norwegian sport: Ski tree jumping Pogrzebcie, może też coś fajnego znajdziecie. YouTube ma po prostu nieskończone zasoby durnoty ludzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamils94 Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 widać, że chłopaki albo coś pili, albo nie mają normalnie w mózgach.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Może mało narciarski ale lubię tych rosjan YouTube - Sliski skok a to też dobre YouTube - idiota roku - idiot of the year Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike71 Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Odnośnie narciarstwa to mam ciekawy filmik http://pl.youtube.co...feature=related I Jeszcze coś związane z kolegami snowboarderami http://pl.youtube.co...h?v=ympl4yXQ7CM Użytkownik mike71 edytował ten post 23 grudzień 2008 - 01:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomek Napisano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Z kategorii "co on sobie myślał..?" YouTube - Road Gap Ski Wipeout "Jest ryzyko, jest zabawa..." YouTube - Wicked bridge ski wipeout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomek Napisano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 YouTube - Big Air in Zakopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 jezeli to miało byc smieszne...to chyba nie trafione.Relacja jest z jednych z pierwszych zawodow Big Air w Polsce.(chyba 99/00)Sam startowałem w tych zawodach.Najazd był z buli na Krokwi,a hopka chyba z 8m stolem(wtedy to kosmos).Wielu chłopaków startowała jeszcze na zwykłych natach.TT wtedy to był rarytas...także nie widze w tym nic smiesznego. peace1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomek Napisano 24 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 jezeli to miało byc smieszne...to chyba nie trafione.Relacja jest z jednych z pierwszych zawodow Big Air w Polsce.(chyba 99/00)Sam startowałem w tych zawodach.Najazd był z buli na Krokwi,a hopka chyba z 8m stolem(wtedy to kosmos).Wielu chłopaków startowała jeszcze na zwykłych natach.TT wtedy to był rarytas...także nie widze w tym nic smiesznego. peace1Perełka to perełka. Nie musi być arcy śmieszna. Mnie akurat bawi kontrast tego filmiku do innych pod hasłem "big air" albo x-games. Gleba idzie za glebą, a to jest wesołe. A jak startowałeś to traktowałeś to poważnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Każdy,kto tam przyjechał traktował to poważnie,bo zalezalo nam na zaistnieniu 3ski w Polsce.Pomogła nam wtedy firma Nike ACG i Rossignol.Jeśli chodzi o nazwe to tak nazwala ten contest firma Nike,a nawiasem mówiąć na tamte czasy to był BIG AIR...dzisiaj 8m to dolatuje sie do boxa:) na disastera .Filmik może śmieszy,ale chłopaki szarpali sie na pierwsze 3,5 ,a Stasiu Karpiel zrobił tam pierwszą 7 z mutem,Kalina 5,a ja 3 z mutem,takze te zawody są uzane jako pierwsze w w polsce dla 3ski.Każdy kto tam startował stał sie niejako jej historią.Naszczescie dzisiaj mamy juz Polish Freeskiing Open!!! w tym roku odbedzie sie poraz pierwszy w Zako na Góbałówce,ma powstac najwieksza hopa jaka dotąd powstała w RP ze stołem 20m !!! Będzie sie działo... http://www.polishfreeskiingopen.pl/ YouTube - PFO 07 YouTube - Polish Freeskiing Open 2008 relacja z PFO naszych przyjaciół z Czech i Slovaki... YouTube - PFO 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scatman_wawa Napisano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Taki żarcik z drobiem w roli głównej Wsyzstkiego co naj na święta http://pl.youtube.co...h?v=BdypyTvSMrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juri Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 wyskok z butow YouTube - Wylot z butów na nartach:D:D:D YouTube - zahaczylem :D YouTube - Ouch! Użytkownik juri edytował ten post 25 grudzień 2008 - 22:46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomek Napisano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 hahahahha http://thereifixedit...bucket-storage/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomek Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Jakby ktoś nie wiedział do czego służy siatka YouTube- ski safety net (very funny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi