snowblade'man Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Mam pytanko-otóż byłem w zeszłym tygodniu w okolicach Kolonii i widziałem obiekt podobny do hali narciarskiej w Wittenburgu.Czy jest tam coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 WItam Może o halę w Bottrop chodzi? Przesyłam link do hal w Wittenburgu i Bottrop. http://www.alpincenter.com/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 To trochę za daleko od Kolonii,ale faktycznie to mógł być Bottrop,bo nigdzie nie mogę znaleść info o innych halach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nie jest tak daleko, około 80 kilometrów pomiędzy tymi miejscowościami, autostradą 40 minut jazdy, a w pobliżu raczej innej hali nie będzie gdyż byłoby to niespecjalnie ekonomicznie opłacalne, choć być może się myle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A może Neuss koło Duesseldorffu ? Fajne klimaty, szczególnie latem ;-))) http://www.allrounde.../skigebiet.html Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jakby nie patrzał Dusseldorf jest bliżej położony od Koln niż Bottrop Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Neuss 340 m dlugosci dobrze zorganizowana hala narciarska - 5 stopni wewnatrz, sklepy narciarskie wyp sprzetu i sciana do wspinaczki na zewnatrz karta dzienna 27 euro, dwa wyciagi w tym jeden krzesla 4 osobowe, latem trenuje tam kadra niemiecka i inne. 45 km od Kolonii 2o km od Duesseldorfu, 40 km dalej hala w landgraaf holandia 600 m dlugosci. Porzadna alternatywa dla tych ktorzy latem chca troszke pojezdzic na nartach . Jest jeszcze bottrop i hala w wittenbergu niedaleko berlina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 To jakieś "Zagłębie" hal narciarskich . Świetna sprawa w okresie letnim, ze Szczecina czasami robię wypad do Wittenburga - pozostałe hale są dla mnie za daleko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dziękuje wszystkim:) Prawda jest taka,że dokładnie nie wyłapałem momentu gdzie to było,bo jeżdżąc po niemieckich autostradach po 15,20 min można być już dośc daleko ,a wiem tylko,że "kręciłem" się w okolicach Kolonii..... Użytkownik snowblade'man edytował ten post 12 grudzień 2008 - 09:56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alook Napisano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 toz pisze, ze 40 km od kolonii kierunek na krefeld/ polnocny zachod / , neuss holzheim ,autostrada nr 57 z kolonii, pozniej zjazd na nr 46 i pierwszy zjazd na neusserskihalle zwana jeverhalle, sponsor skieamade salzburger land. www.skihalleneuss.de probuj.... ale mamy juz zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi