M4ster Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam! Chciałem się was zapytać jakie byty powinienem wybrać do funcarvingu:confused: Mam 15/16 lat, 58/60kg wagi(kurczak xD), 166/168 wzrostu i narty Radarc 155cm + highbooster +railflex2. Moje umiejętności oceniam na 8,5/10. Z góry dziękuję za pomoc. Użytkownik M4ster edytował ten post 09 grudzień 2008 - 18:27 waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Do funcarvingu większość obecnie produkowanych butów będzie ok. Kwestia, żeby nie blokowały zbytnio pochylenia nogi w przód. Flex w Twoim wypadku 70 w zupełności powinien wystarczyć - ale jak wolisz mieć większą kontrolę, to możesz zainwestować w sztywniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Jesli będziesz miał twardsze to wystarczy je umiejetnie "popuscić "na górnej klamrze i pasku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4ster Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki...ale moze wiecie jakie firmy i modele będą odpowiednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4ster Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Szukam miedzy: Tecnica, Salomon, Atomic Tecnica: to miedzy Icon a Vento Salomon: X Wave 8 Atomic: Tutaj sam nie wiem....myślałem o starych Beta Carv 9.58 Ale cena max 500zl bo musze kupic nowy sprzet (kask,rekawice,skarpety i bielizna termo) xD Użytkownik M4ster edytował ten post 09 grudzień 2008 - 22:22 cena ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Się tam firmą nie sugeruj - połaź po sklepach, poprzymierzaj i bierz te, co najlepiej leżą. Plastik to nie skóra, nie porozciąga się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4ster Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 przymierzalem wszystkie....nawet na niektorych jezdzilem (wypozyczone w austri) mi chodzi ogólnie oto które nie wybutują mnie przy największym wychyleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Te o węższych skorupach. A które to, to niestety Ci nie powiem, bo nie mierzyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4ster Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a jakich używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Te o węższych skorupach. A które to, to niestety Ci nie powiem, bo nie mierzyłem... Devas a nie bylyby lepsze np: 5 cm grubosci podeszwa? kazdy szewc przyklei jakies drewienko za 30 zeta. To ma wiele korzysci jak? mozna ukryc niski wzrost(piosenkarz Hulewicz) Kobiety na koturnach (Sophia Loren) no i nasze niewybutowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ja moje mam w profilu chyba - Fischer Soma 9000. A drewienko - fajny pomysł. Troszke gorzej będzie z dopasowaniem szczęk wiązań, ale co to dla nas! (taki krotochwilny żart, jakby ktoś nie załapał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi