zabolski Napisano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Czy ktoś wie co się dzieje na magurze???Kiedyś mieli stronkę a teraz lipa, kiedy tam sie zaczyna sezon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_rafal Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Czy ktoś wie co się dzieje na magurze???Kiedyś mieli stronkę a teraz lipa, kiedy tam sie zaczyna sezon??? ... po zmianie właścicieli strona chyba przestała funkcjonować. Też ciekawy jestem, co tam się dzieje, jak będzie wyglądał sezon (o ile będzie śnieg ) oraz ile kosztują karnety. Nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinner Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A kto jeśli można wiedzieć jest teraz nowym właścicielem? A tak przy okazji, to kiedyś wyjeżdżałem wyciągiem z pewną panią z zarządu (pewnie już byłego), która mi powiedziała, że w planach jest poprowadzenie wyciągu jeszcze w górę i zrobienie trasy, który miałaby się kończyć w Małastowie, przy małym wyciągu... Słyszał ktoś coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Fisher Napisano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ponoć terreny wykupił Sobiesław Zasada ze współudziałowcami... Chyba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabolski Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 nie ważne kto kupił byle się jeździć dało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magi67 Napisano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Czytałem ostatnio na forum miasta Gorlice że Zasada zrezygnował lub że go nie chcą-zależy jak czytać.Urzd namieszał z prawem własności ziemi,tak że nie wiadomo do końca czyj jest wyciąg.Trasa do Małastowa jak ktoś wspomniał jest technicznie niemożliwa.Ogólnie plany są wielkie ale jak zwykle brak kasy.Plany dotyczyły zrobienia kanapy i nowego naśnieżenia.Co dalej zobaczymy.Mi się też marzy śnignąć zjazdem technicznym po świeżym sztuksiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabolski Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Byłem dziś(14.12) zobaczyć na Magurze i oto co zobaczyłem:( Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_rafal Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Byłem dziś(14.12) zobaczyć na Magurze i oto co zobaczyłem:( .. lepsze tyle śniegu niż nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabolski Napisano 25 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 znalazłem tylko coś takiego http://www.osir.gorl...p?gdzie=wyciagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 dokładnie mają ruszyć 1.01 'Od 1 stycznia 2009 rusza wyciąg na Magurze ! Zapraszamy w godzinach 8:30 do 19:30' zapowiada sie dosc dobrze, podobno jest ok 30cm naturalnego sniegu reszte doniezyli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabolski Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Był ktoś??? Bo mam zamiar pojechać tam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi