Wit_www Napisano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Czy był ktoś na nartach w Szwecji ? Interesuje mnie dosłownie wszystko na ten temat . Do Szwecji mam bliżej niż w nasze góry nie mówiąc już o Alpach,a rozgrywają tam przecież puchary świata. Mam zamiar się wybrać na jakiś przedłużony weekend tylko nie za bardzo wiem gdzie uderzyć. Dzięki z góry za każde info. Użytkownik Wit_www edytował ten post 04 grudzień 2008 - 17:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globtroter.org Napisano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jesli interesuja cie stoki dla poczatkujacych (zreszta w Szwecji chyba trudno o inne) to ponoc ciekawy jest Salen: http://www.skistar.c...tions/index.app Ja niestety nie bylem, ale znajomi tak twierdza. W kazdym razie pomysl bardzo oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi