Qbekbear Napisano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 A nie można puścić muzy na tyle cicho, żeby słyszeć mniej-więcej to, co dzieje się wokół ? Nie próbowałem, ale pewnie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Najlepsza muzyka? To świst wiatru,szum drzew i odgłosy wydobywające się spod ślizgów nart.To najlepsza muzyka dla narciarza. Tylko i wyłącznie taka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 jutro w nocy wybieram sie na narty i raczej w wiekszosci bede sam jezdzil. jednak kompletnie nie wiem czym zapelnic moja mp3 tak, aby nie znudzilo mi sie to wszystko podczas pierwszych 2 dni jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ja jak jeżdżę, to słucham sam siebie jak śpiewam to zupełnie tak jak ja czy zjeżdżam z górki, czy pływam na desce, lubię sobie pośpiewać i to wcale nie cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiman6 Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 jutro w nocy wybieram sie na narty i raczej w wiekszosci bede sam jezdzil. jednak kompletnie nie wiem czym zapelnic moja mp3 tak, aby nie znudzilo mi sie to wszystko podczas pierwszych 2 dni jazdy ...rap... do prostych swoich słów-możesz opisywać ten swój stan... /no i ...nie byłbym sobą-"w nocy wybieram sie na narty"-niezapomnij o latarce!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Bleed It Out - Linkin Park ale to chyba the best na dziewicze krainy z zeskokami z helikoptera W ogóle, Linkin Park jest najlepsze na śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ale QUEEN jest cool !! I want to break free...tra la laa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulliwer Napisano 7 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tom Petty and Heartbreakers learnig to fly.. idealne moim zdaniem, link do zassania poniżej: http://www.speedysha.../719547195.html Smokie - Alice, who the fuck is Alice?? http://www.speedysha.../635883802.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytek23 Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 dla mnie nie wazne co robie nie wazne gdzie i kiedy bo do wszystkiego pasuje depeche mode (zgadzam sie ze jak muza na nartach to tylko pod gorke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 aj tam, skoczkom na zawodach puszczają muzyczkę... wg mnie, muzyka na tyle działa na emocje i wrażenia, że potrafi podnieść zadowolenie i radość ze zjazdu nawet o kilka percentów (cały czas myślę o tych dziewiczych krainach bez żywej duszy... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krala1 Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 coś do jazdy pługiem YouTube - Janica Kostelic nie wiem dlaczego ale zawsze jadę lepiej jak zanucę sobie ten utwór pługiem przestaniesz jeździć po 5-7 dniach : gwarantuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 to jest super kawałek Rektor - Yeah,yeah,yeah http://pl.youtube.co...h?v=dUDn_xzh0yc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Szum wiatru (to Szazry-chyba),zapach śniegu -to Jan Koval,szelest nart-Tadeusz,bicie serca i praca mięśni - to najprawdziwsza muzyka - dla narciarza. Wsłuchajcie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 YouTube - Mike Oldfield - Tubular Bells 1973 narty w starym stylu i muzyka Mika Oldfielda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krala1 Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 ja bardziej lubię rytmiczną : YouTube - Janica Kostelic compilation Mike Oldfield , Tdrym , Pink Floyd , itp to muzyka na sobotnie wieczory celem pełnego odprężenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Pink Floyd , to zbyt rytmiczna nie jest :p . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krala1 Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no właśnie PINK FLOYD jest na sobotnie wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 no właśnie PINK FLOYD jest na sobotnie wieczory ...a tak,to świetny wybór .Polecam ,Drogi Kralu1 , Kosheen .Nieprawdopodobne doznania .Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krala1 Napisano 1 Maja 2008 Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 http://www.kosheen.com/audio_video/#jak to jest to , to super doznaniai jeszcze jeden super kawałek : YouTube - Kitten and his box. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 2 Maja 2008 Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Witaj ! To jest to . Posłuchaj wcześniejszych płyt . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krala1 Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Witaj ! To jest to .Posłuchaj wcześniejszych płyt .Pozdrawiam .witamPrzesłuchałem wczoraj w nocy płyty co mi przysłałeś jest rewelacyjna , w najbliższym czasie syn obiecał mi zgrać na płytkę i odeślę Ci ją z powrotem bo to naprawdę było duże poświęcenie z Twojej strony ( ja bym Ci nie oddał ulubionej płyty LED ZEPPELIN :confused: ).W podziekowaniu tylko dla Ciebie przesyłam link do mojej kochanej JANICY.YouTube - Janica Kostelic compilationMuzyka z tego filmu poprawi Twoje umiejętności o co najmniej 2 punkty na skali , pod warunkiem że będziesz oglądał ten film rano , w południe , wieczorem i wyciągniesz wnioski . (tylko nie pokazuj żonce bo będzie zazdrosna ).Szczególnie polecam zwróć uwagę pracę na bioder i kolanek o rączkach nie wspominam .pozdrawiamkrala1I jeszcze raz dziękuję za płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 10 Maja 2008 Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Witaj Leszku ! Piękne dzięki .Powiedziałbym - praca rączek,kolan ,że o bioderkach nie wspomnę . Drogi Leszku,płyta to prezrent,więc proszę nie odsyłać ! Kiedyś,...jeszcze w epoce dinozaurów,kiedy "królowały" czarne płyty winylowe,przed wyjęciem których,wstrzymywało się oddech i zakładało bawełniane rękawiczki,była ONA tak osobista jak własne majtki . Dzisiaj się to nieco zmieniło...Idziesz do sklepu,kupujesz...potem się delektujesz muzyką...lub wyrzucasz ją do kosza .Niestety ( albo "stety" ? ).No "trochę" się zmieniły czasy. Pozdrawiam. PS. To jedna z moich ulubionych płyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 15 Maja 2008 Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 RED72 JAK TYŚ ZNALAZŁ TAKI ARCHIWALNY KAWAŁEK :confused: Ja polecam muzę Tiesto i fajnie mi się jeździło przy Timberland'zie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coli Napisano 17 Maja 2008 Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Osobiście jestem zwolenniczką mocniejszego uderzenia, ale...Są wyjątki. Do nich między innymi należy soundtrack do filmu GLADIATOR...Kocham ten film i muzykę i polecam!!Kawałek THE BATTLE (bitwa)...Melomanom i miłośnikom muzyki filmowej powinno się spodobać..prawie 10 minut:Dhttp://dantedante.wr...MKlA/the_battle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedBuster Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 jeśli chodzi o narciarstwo ekstremalne, to do głowy przychodzi mi wyłącznie grupa ACDC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi