Bartek Napisano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Szczerze powiedziawszy myślałem nad tym aby słuchać muzyki z odtwarzacza na stoku. Ale stwierdziłem, że wtedy bardziej skupiłbym się na muzyce i mógłbym spowodować jakiś wypadek na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziak Napisano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja tez myslalem, czy by sobie na stok nie wziac odtwarzacza, ale sluchajac muzyki nie czulbym sie pewnie. Ktos nie umialby jezdzic i krzyczalby UWAGA! jadac na mnie a ja nic wole unikac takich sytuacji. Poza tym to balbym sie o swoj odtwarzacz, kolezanka jezdzial i rozbila wyswietlacz przy upadku :| pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 W tym sezonie mialem sluchac odtwarzacza mp3 na nartach, nawet bedac w wierchomli mialem go przy sobie ale kiedy bylem juz na stoku to jednak zrezygnowalem, niestety prawda jest taka że nadal przerazaja mnie narciaze jezdzacy na kreche i "lezacy" na tylach butow, "wozeni" przez swoj sprzet jak czolgi w dol stoku, w trosce o wlasne bespieczenstwo narazie nie jezdze ze sluchawkami w uszach ale moze kiedys przy mniejszym tloku sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cocaineride Napisano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja jak jeżdże troche poza stokiem( na stoku nie bardzo, bo dziwnie się czuje, jak nie wiem co sie dzieje wokół mnie) to słucham: Drowning Pool- Bodies, Rammstein- Benzin, Feuer frei, Keine Lust. Green day- American Idiot, Holiday, Apollo 440- Can't stop the rock i Time to burn, Prodigy- Voo Doo People. No i to z grubsza wszystko jeszcze jest troche wykonawców i utworów, ale za długo by wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Podczas jazdy nie słucham, ale tak ogólnie to: Genesis (plus działalność indywidualna członków zespołu: Phil Collins, Peter Gabriel, Steve Hackett, Mike Rutheford, Ray Wilson...), Pink Floyd, Mike Oldfield, Dire Straits, poza tym czasem Vangelis, Kitaro, Rammstain albo jakaś muzyka klasyczna (ostatnio mam fazę na Góreckiego) ot taki dość szeroki gatunkowo zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 11 Września 2007 Udostępnij Napisano 11 Września 2007 najlepsza muza do jazy to ta co jest na filmach freeskiingowych i freeridowych kilka przykladów: [ame="http://pl.youtube.com/watch?v=a5TOX8QuiWQ&mode=related&search="]YouTube - Ignite - Veteran[/ame] [ame="http://pl.youtube.com/watch?v=7fvblvKsJkk&mode=related&search="]YouTube - Grits - Ooh Ahh (Remix) Featuring Toby Mac[/ame] [ame="http://pl.youtube.com/watch?v=-dcTM2XAuBI"]YouTube - Jimmy Eat World - Bleed American on Letterman[/ame] [ame]http://pl.youtube.com/watch?v=GUkZTgSzTt4[/ame] [ame]http://pl.youtube.com/watch?v=GUkZTgSzTt4[/ame] :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 w filmie "War"-dokładnie w segmencie Vincenta Doriona ...p.s.a tak w ogóle to zawsze myślałem że tytułową piosenkę z tego filmu śpiewa Tom Jones(tak jakoś pasował mi tu jego głos i nigdy tego nie sprawdzałem) a wczoraj przypadkiem natknąłem sie na to: [ame]http://pl.youtube.com/watch?v=BZgHH72G8wQ[/ame] Edwin Starr:) i jego pełen dynamizmu teledysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 4 Października 2007 Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Nie słucham muzyki w czasie jazdy.Moim zdaniem słuchanie muzyki w czasie jazdy jest niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 a,ja tam bez tego na nartki sie nie wybieram Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Jeżeli muzyka, to tylko w drodze na narty, lub wracając z nart. Najlepszą muzyką jest szum drzew, a do tego odgłos ślizgów i krawędzi trących o śnieg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ...a do tego odgłos ślizgów i krawędzi trących o śnieg:) Szczególnie lubie odglos ciecia szreni lamliwej niczym tlukace sie szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Szczególnie lubie odglos ciecia szreni lamliwej niczym tlukace sie szyby szum puchu i swist pedu w uszach...............niczego wiecej nie chce slyszec na nartach............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anula Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 zgadzam sie ,ze muza w uszach osłabia koncentracje i stanowi jakieś zagrożenie na stoku.Niestety większość słucha muzy bardzo głośno a to błąd. Wszystko jest dla ludzi tyle,że w odpowiedniej ilości,proporcjach itd. Osobiście lubie słuchac na MP3 czy to na rowerze czy na stoku dośc cicho, ale zawsze słysze co się dzieje wokół mnieI to jest podstawa.Nie zawsze lubię jak ryczą głoąniki na stoku.Preferuje raczej spokojną muzykę przez duze M. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike71 Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja też słucham muzy na stoku ale tylko jak jade sam na krzesełku czy gondoli, jak są znajomi to wiadomo z nimi gadam. cZasem sam jeźdze to słucham ale jak zjeżdzam to wyłączam i wyjmuje słuchawki z uszu tak jest o wiele bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 -Linkin Park -SOAD -Rammstein -Guns n' Roses -Nirvana Zdecydowanie takie kapele motywuja do agresywniejszej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Mike71 to jak jest"tak jest o wiele bezpieczniej"i Twój podpis NO RISK NO FUN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Ogolnie jezdze bez sluchawek w uszach, ze wzgledu na to, ze jezdze ze znajomymi. Jednak probowalem kiedys ostrzejszej muzyki w uszach i ja osobiscie nie umiem pojechac spokojnie slyszac np. piosenke SOAD-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ... slyszac np. piosenke SOAD-u Mi sie te piosenki [ame="http://www.youtube.com/watch?v=noosm57F5HI"]Snowblind[/ame] [ame="http://www.youtube.com/watch?v=SVxszUSl_7Y"]Shame[/ame] kojarza z pewnym poznokwietniowym wyjazdem na Kasprowy.Podczas calego pobytu walkowalem skladanke SOAD .(oczywiscie sluchajac jak skonczylem jazde). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodziak1993 Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 JA to jeśli słucham(co rzadko robię) to mam ze sobą: Linkin PArk Rammstein Korn To w przewadze;) I trochę pojedynczych kawałków rock-owych i metalowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shireikan Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Michael Grey, Spiderbait, Linkin' Park, ale i tak nie ma to jak dźwięk śniegu rozcinanego prze krawędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWoytek Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Lubie miec wszystkie moje zmysły do usług:rolleyes: Mój kolega zmarł ptrzez taką głupotę Nie wiem jak można jeździć z zatkanymi uszami. Jeżeli muzyka jest puszczana na stoku wtedy nie stwarza zagrożenia ponieważ nie odcina narciarza od rzeczywistości. Ja nie mam szczególnych upodobań muzycznych więc zadowala mnie zawsze to co serwuje obsługa (muzyczka z głośników stokowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Najlepsza muzyka? To świst wiatru,szum drzew i odgłosy wydobywające się spod ślizgów nart.To najlepsza muzyka dla narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWoytek Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Najlepsza muzyka? To świst wiatru,szum drzew i odgłosy wydobywające się spod ślizgów nart.To najlepsza muzyka dla narciarza. Zgadzam się ale fajnie jak sobie czasem leci jakaś muzyczka a w tle szumy, świsty, gwizdy i różne tego typu dźwięki przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alen59 Napisano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Zatkane uszy bardzo mi przeszkadzają, Nie mam aż takiego zaufania do innych jeżdżących, a bardzo nie lubię nie wiedzieć co sie dookoła mnie dzieje:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosa Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie preferuje jazdy ze słuchawkami w uszach- zresztą jak większość forumowiczów. Chociaż muszę się przyznać, że jestem od niej uzależniona. Właściwie i w wyobraźni i w duszy ciągle mi gra.Ggybym miała wybrać podkład muzyczny do filmu z szusującymi narciarzami na pewno szukałabym w utworach Freddiego Mercury, Joe Satrianiego czy Gary Moora, Morricone- ale nawet jazzowe "Take Five" Dave Brubecka sie nadaje. Po nartach dla mnie najlepszy zawsze i wszędzie jest STING a do snu katie Melua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi