Victor Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia 38 minut temu, star napisał: Zmień lekarza;-) O,to,to! Najlepiej omijac szerokim 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Stycznia Udostępnij Napisano 15 Stycznia 7 godzin temu, Victor napisał: O,to,to! Najlepiej omijac szerokim 😉 Pocieszę cię, że też dostałem lek po którym z prowadzeniem auta może być kłopot nazywający się nomen omen: EloStar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) Dla dziadersów przebranych w nowe szaty... niekoniecznie cesarza Edytowane 4 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 21 godzin temu, star napisał: Dla dziadersów przebranych w nowe szaty... niekoniecznie cesarza Tadziu jak klasyka to bez Sokoła jakoś tak… 😉 więc pozwolę sobie na kolejne trzy … Wkomponują sie wyśmienicie na rozterki @Spiochuw innym wątku -wszechświat poezji 😅😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Ta wspomniana poezja to w ktoryms z tych trzech? Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) On 12/23/2024 at 7:06 PM, Mikoski said: Ale na narty wolałbym coś w tym stylu 😜 pod krótki skręt 🤪 Jak ktoś potrzebuje mocnego bitu pod krótki skręt to polecam raczej prawilne Techno ales made In Dojczland. Quote Monotone Hammerschläge - Made by Maschinenmenschen. A do takich klimatów wróciłem po ostatnim wyjeździe do Tadeusza. Jak to znajomy (Kuba) wspominał jak to się kiedyś łoiło w Instytucie Energetyki. Ja to jestem oczywiście gówniarz i nie mam prawa tego pamiętać. W tamtych czasach słuchałem Techno na zmianę z Dimmu Borgir, KAT i Cradle of Filth. Nigdy nie byłem normalny i już chyba nie będę. Edytowane 5 Lutego przez lubeckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 14 minut temu, lubeckim napisał: Nigdy nie byłem normalny i już chyba nie będę. Dla mnie jak ktoś słucha na nartach czy rowerze czegoś innego niż otoczenie jest nienormalny.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Nie powiedziałem że słucham muzyki w trakcie jazdy, bo to faktycznie jest w zasadzie nawet niebezpieczne. Zasłonę milczenia opuszczę na parapeciarzy jeżdzący z głośnikiem bluetooth odkręconym na cały regulator. W końcu to jest forum narciarskie, tu o patologiach nie rozmawiamy. Ale za to przed, po, czy w przerwie to co innego. 100000x wolę prawilne niemieckie techno niż jakieś austriackie Disco-Polo. To g____o które rok temu leciało non stop w Sappadzie w okrąglaku. Uszy już nie krwawiły. One wywracały się na lewą stronę i chowały się pod język 😕 Jak tego nie słyszeliście, to proszę... Nie róbcie sobie tej krzywdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) 17 minut temu, lubeckim napisał: Nie powiedziałem że słucham muzyki w trakcie jazdy, bo to faktycznie jest w zasadzie nawet niebezpieczne. Zasłonę milczenia opuszczę na parapeciarzy jeżdzący z głośnikiem bluetooth odkręconym na cały regulator. W końcu to jest forum narciarskie, tu o patologiach nie rozmawiamy. Ale za to przed, po, czy w przerwie to co innego. 100000x wolę prawilne niemieckie techno niż jakieś austriackie Disco-Polo. To g____o które rok temu leciało non stop w Sappadzie w okrąglaku. Uszy już nie krwawiły. One wywracały się na lewą stronę i chowały się pod język 😕 Jak tego nie słyszeliście, to proszę... Nie róbcie sobie tej krzywdy. Na razie liznąłeś troszkę narciarstwa i tak samo jest z Twoim apresski tam nie chodzi o to co grają tylko jak się przy tym bawią i ja z nimi też . Andre Rio psu spod ogona nie wypadł i wie przy czym ludzi się dobrze bawią. Jego koncerty to to klasyka i muza popularna w fajnej formie przekazana dla szerokiej publiczności Edytowane 5 Lutego przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 😳🤢🤮 Aż w ramach odwyku musiałem sobie puścić to https://alekswithak.bandcamp.com/album/dwell-episode-2-the-sunken-city-ost a potem to https://www.youtube.com/watch?v=hPO6w5XgLxs Przypominam też, że nie piję alkoholu. Alko pomieszane z nartami, albo narty z alko są passe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) 4 minuty temu, lubeckim napisał: 😳🤢🤮 .......... Alko pomieszane z nartami, albo narty z alko są passe. To niezgodne z wieloletnią tradycją niestety i zapewniam, że się nie przyjmie. Tu nie chodzi o chlejących i jeżdżących kosmitów - śmieci się wyrzuca. Ale w krajach alpejskich jest cała tradycja drinkowa. Nam nieco obca bo mamy wypaczony obraz alkoholu i picia. Pozdro Edytowane 5 Lutego przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) 16 minut temu, lubeckim napisał: 😳🤢🤮 Aż w ramach odwyku musiałem sobie puścić to https://alekswithak.bandcamp.com/album/dwell-episode-2-the-sunken-city-ost a potem to https://www.youtube.com/watch?v=hPO6w5XgLxs Przypominam też, że nie piję alkoholu. Alko pomieszane z nartami, albo narty z alko są passe. No to jeszcze hit ostatnich lat 😁 od tego w Austrii nie uciekniesz Edytowane 5 Lutego przez Mikoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 1 minute ago, Mitek said: To niezgodne z wieloletnią tradycją. Co jest bardzo przykre. Nie znam tych miejscówek ale czy to w Livigno najczęściej można spotkać urżniętego w 4 rzycie polaka usiłującego w tym stanie jechać na nartach? Ewentualnie usiłującego trafić po tym >>apes ski<< na nocleg z butelką taterki w rączce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego (edytowane) 16 minut temu, lubeckim napisał: 😳🤢🤮 Aż w ramach odwyku musiałem sobie puścić to https://alekswithak.bandcamp.com/album/dwell-episode-2-the-sunken-city-ost a potem to https://www.youtube.com/watch?v=hPO6w5XgLxs Przypominam też, że nie piję alkoholu. Alko pomieszane z nartami, albo narty z alko są passe. Może to Cię odstresuje 😁 trzeba znać niemiecki żeby to ogarnąć 🤪 Alpejskie klimaty 😜 Edytowane 5 Lutego przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego 2 godziny temu, Mikoski napisał: Na razie liznąłeś troszkę narciarstwa i tak samo jest z Twoim apresski tam nie chodzi o to co grają tylko jak się przy tym bawią i ja z nimi też . Andre Rio psu spod ogona nie wypadł i wie przy czym ludzi się dobrze bawią. Jego koncerty to to klasyka i muza popularna w fajnej formie przekazana dla szerokiej publiczności Bilety do Maastricht rozchodzą się ekspresowo, porównywalnie jak na festiwal Tomorrowland w Boom. Klikasz,następnie czekasz około 45min i dostajesz info-alles uitverkocht lub sold ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego Jak już przy łomotach, to czasem se takich zapodaję i do nart się może przydać, choć nigdy w trakcie jazdy, bo bym drzewa skosił. W trakcie jazdy tylko szum we włosach. jak growlu generalnie nie lubię, to ten mi zupełnie nie przeszkadza, drugi to Opeth, gdzie jest całkiem strawny, a cała muza bardzo dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego (edytowane) 14 godzin temu, Victor napisał: Bilety do Maastricht rozchodzą się ekspresowo, porównywalnie jak na festiwal Tomorrowland w Boom. Klikasz,następnie czekasz około 45min i dostajesz info-alles uitverkocht lub sold ! Wszystkie bilety na Jego koncerty znikają w ekspresowym tempie wiem bo próbowałem, może kiedyś mi się poszczęści, chętnie zobaczyłbym np to na żywo Coroczne koncerty w Maastricht zawsze oglądam, u siebie w domu robi extra show 👍 Edytowane 6 Lutego przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego 4 minuty temu, Mikoski napisał: Wszystkie bilety na Jego koncerty znikają w ekspresowym tempie wiem bo próbowałem, może kiedyś mi się poszczęści, chętnie zobaczyłby np to na żywo 👍 5 lat temu moja Mama zażyczyła sobie na 85 urodziny - byliśmy w Lanxess arenie w Kolonii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 6 Lutego Udostępnij Napisano 6 Lutego 10 hours ago, Chertan said: Jak już przy łomotach, to czasem se takich zapodaję Ten łomot też fajny ale przyznaje, że to trzeba być koneserem gatunku, żeby docenić tą przesterowaną taśmę nagraną gdzieś w domu kultury w Chorzowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lutego Udostępnij Napisano 7 Lutego (edytowane) W dniu 6.02.2025 o 10:50, Chertan napisał: Jak już przy łomotach, to czasem se takich zapodaję i do nart się może przydać, choć nigdy w trakcie jazdy, bo bym drzewa skosił. W trakcie jazdy tylko szum we włosach. jak growlu generalnie nie lubię, to ten mi zupełnie nie przeszkadza, drugi to Opeth, gdzie jest całkiem strawny, a cała muza bardzo dobra. Muszę Ewie puścić.. kocha skrzypce.. odwdzięcze się (mam nadzieję) - warto zobaczyć ..i wysłuchać z kieliszkiem wina w dłoni.. nawet film o tym jak ten koncert powstal... Edytowane 7 Lutego przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego Takie jeeszczee z czeluści wykopałem.. nie wiem ..tak samo dobre jak oryginał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego podzielę się co słucham od lat oprócz tego co wszyscy, bo może się komuś spodoba dla mnie idealne do dynamicznej jazdy, oczywiście bardziej do krawędzi krótkiej i średniej niż do śmigu. również polecam inne kawałki Celtas Cortos miłego słuchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego To ja poprosze cos co nada do dlugiej krawedzi. Jak pojadę krótką to sobie troche utnę..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 4 minuty temu, mig napisał: to sobie troche utnę..... będzie bolało Michał.... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano 8 Lutego Udostępnij Napisano 8 Lutego 9 minut temu, mig napisał: To ja poprosze cos co nada do dlugiej krawedzi. Jak pojadę krótką to sobie troche utnę..... według życzenia - propozycja na długi skręt, tylko pamiętaj słuchamy cichutko nie zagłuszając szumu wiatru i ciętego krawędziami stoku 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi