Jacor2 Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 3 godziny temu, grimson napisał: Tu jest dobra nuta: To jest nawet bardzo dobra nuta. Ale stosuję tylko przy bieganiu. Na nartach mam podobne zdanie od @Mitek ,,"na szusowanie" - nie ma muzyki. Szusowanie jest muzyką, jego odgłosy, inaczej nie da się szusować." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 52 minuty temu, Jacor2 napisał: To jest nawet bardzo dobra nuta. Ale stosuję tylko przy bieganiu. Na nartach mam podobne zdanie od @Mitek ,,"na szusowanie" - nie ma muzyki. Szusowanie jest muzyką, jego odgłosy, inaczej nie da się szusować." Podzielam to zdanie zupełnie aczkolwiek są tacy którzy mają inne .... na przykład Taka firma 686 robiąca ciuchy dedykowane snowbordzistom miała na stronce kanał do ściągania muzy "dedykowanej" (nie wiem czy dalej ma) ... 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 2 godziny temu, Lexi napisał: Podzielam to zdanie zupełnie aczkolwiek są tacy którzy mają inne .... na przykład Taka firma 686 robiąca ciuchy dedykowane snowbordzistom miała na stronce kanał do ściągania muzy "dedykowanej" (nie wiem czy dalej ma) ... 🙂 Snowboardziści często be muzy w słuchawkach lub głośnika w plecaku nie wyobrażają sobie dnia na stoku lub poza. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 (edytowane) W dużej mierze zgadzam się z tym co Mitek powiedział, że szuranie jest najlepszą muzą ale... też eksperymentowałem w innym kierunku. Tak dobrać muzę aby dobrze łączyła się z dźwiękami z zewnątrz. Byłyby to różne nurty zbliżone np taki delikatny IDM Dla tych co nie chcieliby rezygnować z jakości muzycznej nawet w tych okolicznościach to Forest Swords (multum nagród krytyki) Ta muza idealnie wprost łączy się z przestrzenią ---------------------- Drugim biegunem jest muzyka dominująca i mobilizująca do wysiłku. Wyrzucając do kubła wszystkie zramolałe 🤣 nurty rockowe, trashowe itd można znaleźć taką klubówkę - obejrzyjcie koniecznie bo wideo jest rewelacyjne A dla tych co się nie kłaniają, video to już klasyk awangardy - obo! Edytowane 22 Listopada 2023 przez Wujot2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 "Szusowanie" z głową pozbawioną dźwięków otoczenia jest po prostu niebezpieczne... chyba bardziej niż zasłoniętym jednym okiem... ale jak musi mieć umcumc do szczęścia... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 (edytowane) u mnie teraz na tapecie Irenka taki tribute… puk… puk… nieco egzaltowana ta nastka… Bez muzy… ale… dobry przelot… Jak to w partyzantce ongiś bywało… Edytowane 22 Listopada 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 A propos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro1771 Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 (edytowane) proponuje te numery. wydaje mi się, że dają efekty. zresztą sami oceńcie 🙂 Edytowane 9 Grudnia 2023 przez yaro1771 dopisanie tekstu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Życzeniowe wszak koniec i początek już jutro... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego Szusowanie nie wiem ale gdy jedzie się z rana autem dobrze wchodzi… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego A mnie od kilku tygodni chodzi po głowie muzyka B. Bacharacha. Tego od "What the World Needs Now Is Love" czy "That's What Friends Are For". Najlepiej w wykonaniu Dionne Warwick. Świetnie pasuje do krótkiego skrętu jak na filmiku, który niedawno wstawiłem. Ten słynny kawałek też by pasował 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września Cze Ostatnio taką laskę wynalazłem, no mnie się podoba, rytmiczna, do skręcania się nada. Co sądzicie? Czy ja może nieco inny jestem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 40 minut temu, Marcos73 napisał: Ostatnio taką laskę wynalazłem, no mnie się podoba, rytmiczna, do skręcania się nada. Co sądzicie? Czy ja może nieco inny jestem. Jeśli chodzi o muzykę to jest bardzo fajna i na pewno przesłucham sobie parę płyt pani. A w kwestii nart (czy roweru) to bardzo leniwe dla mnie klimaty. Ewentualnie na podejście na skitury. Ale bez napinki. Ja chyba wolałbym coś w ten deseń. W ogóle to mam własny 3 godziny wybór trapu (przegrzebałem kiedyś pewnie z 10x kawałków tyle) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września 6 minut temu, Wujot2 napisał: Jeśli chodzi o muzykę to jest bardzo fajna i na pewno przesłucham sobie parę płyt pani. A w kwestii nart (czy roweru) to bardzo leniwe dla mnie klimaty. Ewentualnie na podejście na skitury. Ale bez napinki. Ja chyba wolałbym coś w ten deseń. W ogóle to mam własny 3 godziny wybór trapu (przegrzebałem kiedyś pewnie z 10x kawałków tyle) To raczej taka klubowa muzyka, mogę posłuchać, ale specjalnie fanem nie jestem. Co kto lubi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 6 godzin temu, Marcos73 napisał: rytmiczna, do skręcania się nada. A muzyka klawesynowa?.. nada sie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września (edytowane) 18 godzin temu, Wujot2 napisał: Jeśli chodzi o muzykę to jest bardzo fajna i na pewno przesłucham sobie parę płyt pani. A w kwestii nart (czy roweru) to bardzo leniwe dla mnie klimaty. Ewentualnie na podejście na skitury. Ale bez napinki. Ja chyba wolałbym coś w ten deseń. W ogóle to mam własny 3 godziny wybór trapu (przegrzebałem kiedyś pewnie z 10x kawałków tyle) Moim odkryciem tegorocznego polandrock był koncert Mery Spolski 👍 na małej scenie ... małej kilkadziesiąt tysi luda było. Jeśli wygra w głosowaniu publiczności złotego bączka tak to się zwie to za rok będzie na dużej scenie. Tam to już setki tysięcy,na Paktofonice podobno było 700 tyś 😱 i ja między nimi. Koncert Mery dla mnie był najlepszą imprezą na festiwalu. https://dziennikzachodni.pl/rahim-z-paktofoniki-to-co-wydarzylo-sie-na-polandrock-przeroslo-nasze-wyobrazenia-nie-wiem-ile-bylo-ludzi-oni-sie-nie-konczyli/ar/c13-18723441 Edytowane 3 Września przez Mikoski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września 2 godziny temu, Mikoski napisał: Moim odkryciem tegorocznego polandrock był koncert Mery Spolski 👍 na małej scenie ... małej kilkadziesiąt tysi luda było. Jeśli wygra w głosowaniu publiczności złotego bączka tak to się zwie to za rok będzie na dużej scenie. Tam to już setki tysięcy,na Paktofonice podobno było 700 tyś 😱 i ja między nimi. Koncert Mery dla mnie był najlepszą imprezą na festiwalu. https://dziennikzachodni.pl/rahim-z-paktofoniki-to-co-wydarzylo-sie-na-polandrock-przeroslo-nasze-wyobrazenia-nie-wiem-ile-bylo-ludzi-oni-sie-nie-konczyli/ar/c13-18723441 Damiano Na Męskim Graniu w Żywcu siedzieliśmy pod mała sceną, w przerwie wyskoczył na nią kosmita, inni byli, ale bez szału. To było niesamowite - life oczywiście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Ogólnie nie słucham muzy jeżdżąc na nartach czy też np na rowerze ale wyobrażam sobie mmmm wschód słońca spokojny trawers dojazdowy do niebiesko/czerwonej bardzo szerokiej trasy i piec na parę minut na maxa od krótkiego do długiego bawiąc się a ze słuchawek SHM lub w ten set (w aucie) gdy już jestem znudzony jazdą autem bardzo często na pobudkę podchodząc na skiturach raczej wolałbym coś w taki klimacik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Na dojazd na narty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 11 Września Udostępnij Napisano 11 Września Z klubowej na narty klasycznie Paul się nada lub Na dojazd na narty 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września W dniu 11.09.2024 o 10:51, Victor napisał: Z klubowej na narty klasycznie Paul się nada lub Na dojazd na narty 😉 Teraz takie rzeczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września (edytowane) W dniu 3.09.2024 o 19:30, Mikoski napisał: Moim odkryciem tegorocznego polandrock był koncert Mery Spolski 👍 na małej scenie ... małej kilkadziesiąt tysi luda było. Jeśli wygra w głosowaniu publiczności złotego bączka tak to się zwie to za rok będzie na dużej scenie. Tam to już setki tysięcy,na Paktofonice podobno było 700 tyś 😱 i ja między nimi. Koncert Mery dla mnie był najlepszą imprezą na festiwalu. https://dziennikzachodni.pl/rahim-z-paktofoniki-to-co-wydarzylo-sie-na-polandrock-przeroslo-nasze-wyobrazenia-nie-wiem-ile-bylo-ludzi-oni-sie-nie-konczyli/ar/c13-18723441 Była też w Łodzi rok temu na kameralnej scenie na mojej dzielni czyli Księżym Mlynie. Była świetna, kontakt z publiką i muza... zmieniając temat jutro Skierniewice i święto m.in. ...po raz pierwszy znajduje się na Stadionie Miejskim, koncerty rozpoczną się o godzinie 18. Jako pierwszy wystąpi Otsochodzi. O godzinie 19:15 na scenie pojawi się Kronkel Dom. Tuż po nim wystąpi Guzior (20:30), a o 21:45 – Reto. https://skierniewice.naszemiasto.pl/co-gdzie-kiedy-program-skierniewickiego-swieta-kwiatow/ar/c7-9792735 Edytowane 13 Września przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Koncert dobry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września Impreza była udana, a skierniewickie niewiasty opiewane w pieśniach nie musiały nigdzie chodzić, cyt.: Mordo, nie może cię nie być Dupy tu idą pieszo ze Skierniewic Dziś nawet dziewczyny z miasta Zdzierają pięty o asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października Udostępnij Napisano 11 Października (edytowane) Marek odkrył ja pociągnę dalej do bujania na krawędzi... Edytowane 11 Października przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi