pawel_lesny Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Ostatnio słuchałem: Timberlanda, Tiesto i Rammstein. Ale tak na serio to wolę jeździć bez muzyki i słuchać szumu wiatru i odgłosów śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedBuster Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ale np jeśli miałbyś zrobic ot taki film, w którym pokażesz swoje wyczyny na nartach, to jaką muzykę byś wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_lesny Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 To trochę zależy od tempa jazdy i klimatu jaki jest na filmie. Ale myslę że raczej mocniejsze brzmienie (AC/DC , Linkin Park, Rammstein, Limp Bizkit itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
al9 Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 żadnej muzyką jest szum wiatru nawet w knajpach na stoku powinno być ciszej... Właśnie dlatego nie lubie Ischgl... al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wini Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 żadnejmuzyką jest szum wiatrunawet w knajpach na stoku powinno być ciszej...+1PozdrawiamWini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tez lubie System ....ale w aucie :) Poza tym bylo juz duzo nt.:http://www.skiforum....7280#post247280http://www.skiforum....hawkach&page=12http://www.skiforum....t=muzyka&page=9http://www.skiforum....rchquery=muzyka...a poza tym jak mi dobrze to czasem sobie sam spiewam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Tez lubie System ....ale w aucie Poza tym bylo juz duzo nt.:http://www.skiforum....7280#post247280http://www.skiforum....hawkach&page=12http://www.skiforum....t=muzyka&page=9http://www.skiforum....rchquery=muzyka...a poza tym jak mi dobrze to czasem sobie sam spiewam Przypuszczam, że w tym roku na Pracicy w doborowym towarzystwie będzie Ci nawet bardzo dobrze, i liczę tym samym na jakiś recital... Ewentualnie mogę dopomóc w chórkach - Sese i wueres potwierdzą mój niewątpliwy, niepodważalny i zdumiewający talent wokalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mnie do jazdy nastraja ta muza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nie wiem czy to dobre do jeżdżenia na nartach ale polecam muzykę moich synów. Można ściągnąć i chętnie poczytam Wasze opinie.http://sztucznekwiaty.bandcamp.comJ.p.s. może chwila relaksu zmniejszy ciśnienie w innych wątkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Co prawda zasypiam przy kołysankach takich jak ta: , jednak jeżdżąc na nartach, nie ograniczam swoich zmysłów słuchawkami...Co do kapeli sztucznekwiaty, całkiem przyzwoicie, widać wyraźne wpływy początku lat dziewięćdziesiątych (dużo dobrych kapel powstało wtedy w Polsce) na "pierwszy słuch", kojarzy mi się z wrocławską kapelą Hurt...Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Super muzyką do szusowania jest "the sound of silence" - i nie chodzi mi o utwór duetu Simon and Garfunkel, ale o brzmienie ciszy gór. Dla mnie najpiękniejszym jest dźwięk jaki wydają narty na twardm stoku, gwizd wiatru w uszach i szelest przesuwanego śniegu. A i jeszcze cisza jaką słychać jadąc w puchu poza trasą, gdzie tylko z oddali słuchać cichy dźwięk wyciągu, jakieś odgłosy jadących narciarzy (i snowboardzistów - choć ich skrobanie akurat napawa mnie trochę lękiem, zwłaszcza jak słyszę ich zaraz za sobą ) Szanując prawa innych do słuchania muzyki cieszę się, że w dużych rozległych ośrodkach są miejsca, gdzie nie słychać puszczanej przez głośniki muzyki. Nie wyobrażam sobie jazdy ze słuchawkami w uszach - i głównym powodem nie są tu sprawy ani bezpieczeństwa, ani zdowotne. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 tutaj aspekt narciarski rekompensuje aspekt muzyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 CześćŚwietne ale....Powinien poszerzyc ślad, kupić kask i gogle, zmieniac narty w zalezności od tego po czym jedzie itd. To, że był wybitnym narciarzem nic nie zmienia - nie idzie z duchem czasu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Hansi Hinterseer jest bozyszczem 50-60 ciolatek. Jaden z kilku z najwiekszych alpejskich Schlagersänger (jak Polomski). To jest przedewszystkim klip muzyczny z efektowna dla jesieni zycia jazda na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 21 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ha, ha, ha, fascynujące. Śpiewa po niemiecku a ja ciągle mam wrażenie że to pepik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulas9 Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Lubiącym różne połączenia gatunkowe polecam wykonawce, mi się świetnie przy tym jeździ http://www.youtube.c...706F59F85FDDE25 Sporo remixów też można znaleźć jedne bardziej electro - inne bardziej jazzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Cześć Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających, Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Naturalne dźwięki to co kręci mnie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cześć Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających, Pozdro A jak jeżdżą ludzie głusi ?Czy nie powinni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Sally, co za porównanie Przy braku słuchu inne zmysły są naturalnie wyostrzone, podczas gdy u słyszącego muzyka w uszach płynąca z słuchawek je przytępia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No masz rację Zapomniałam o wyostrzeniu innych zmysłów . Sama nigdy w słuchawkach na nartach nie jeździłam bo wolę mieć kontakt nie tylko wzrokowy i lubię słuchać "snieg",natomiast jeżdżę chętnie z muzyką w samochodzie i mnie to nie rozprasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No masz rację Zapomniałam o wyostrzeniu innych zmysłów . Sama nigdy w słuchawkach na nartach nie jeździłam bo wolę mieć kontakt nie tylko wzrokowy i lubię słuchać "snieg",natomiast jeżdżę chętnie z muzyką w samochodzie i mnie to nie rozprasza. w słuchawkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 w słuchawkach ? Nie ale to głośna muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Sally, co za porównanie Przy braku słuchu inne zmysły są naturalnie wyostrzone, podczas gdy u słyszącego muzyka w uszach płynąca z słuchawek je przytępia. Wczoraj wracając późno z pracy jak zwykle włączyłam głośno muzykę w autku ..wcześniej się nad tym nie zastanawiałam ..po prostu zawsze dobrze mi się tak jeździ..Muzyka głośna wogóle mi nie przeszkadza (ale np szum wentylatora tak ) . Tak samo jest ze słuchawkami, kiedy robię coś w domu kompletnie nie przeszkadza mi słuchanie muzyki w tym co robię . I w jednym i w drugim przypadku jestem jakby odcięta od świata. O ile robót domowych porównac nie moge to juz jazda samochodem tak.. Nawet zaryzykuję ,że słuchając muzyki w samochodzie jestem bardziej czujna i skupiona na jeździe. To troche analogiczne z tym co piszesz ,że umysł od razu uruchamia inne zmysły . Tak jak z czuciem głębokim .Kiedy nie widzimy (mgła np) to zaczynamy "słuchać" swoich nóg. Nie piszę tego ,żeby tu robić rewolucję ale czy zdanie "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia najlepsza muzyka na szusowanie × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cześć Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających, Pozdro A jak jeżdżą ludzie głusi ?Czy nie powinni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Sally, co za porównanie Przy braku słuchu inne zmysły są naturalnie wyostrzone, podczas gdy u słyszącego muzyka w uszach płynąca z słuchawek je przytępia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No masz rację Zapomniałam o wyostrzeniu innych zmysłów . Sama nigdy w słuchawkach na nartach nie jeździłam bo wolę mieć kontakt nie tylko wzrokowy i lubię słuchać "snieg",natomiast jeżdżę chętnie z muzyką w samochodzie i mnie to nie rozprasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No masz rację Zapomniałam o wyostrzeniu innych zmysłów . Sama nigdy w słuchawkach na nartach nie jeździłam bo wolę mieć kontakt nie tylko wzrokowy i lubię słuchać "snieg",natomiast jeżdżę chętnie z muzyką w samochodzie i mnie to nie rozprasza. w słuchawkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 w słuchawkach ? Nie ale to głośna muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Sally, co za porównanie Przy braku słuchu inne zmysły są naturalnie wyostrzone, podczas gdy u słyszącego muzyka w uszach płynąca z słuchawek je przytępia. Wczoraj wracając późno z pracy jak zwykle włączyłam głośno muzykę w autku ..wcześniej się nad tym nie zastanawiałam ..po prostu zawsze dobrze mi się tak jeździ..Muzyka głośna wogóle mi nie przeszkadza (ale np szum wentylatora tak ) . Tak samo jest ze słuchawkami, kiedy robię coś w domu kompletnie nie przeszkadza mi słuchanie muzyki w tym co robię . I w jednym i w drugim przypadku jestem jakby odcięta od świata. O ile robót domowych porównac nie moge to juz jazda samochodem tak.. Nawet zaryzykuję ,że słuchając muzyki w samochodzie jestem bardziej czujna i skupiona na jeździe. To troche analogiczne z tym co piszesz ,że umysł od razu uruchamia inne zmysły . Tak jak z czuciem głębokim .Kiedy nie widzimy (mgła np) to zaczynamy "słuchać" swoich nóg. Nie piszę tego ,żeby tu robić rewolucję ale czy zdanie "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia najlepsza muzyka na szusowanie
hanka1 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Sally, co za porównanie Przy braku słuchu inne zmysły są naturalnie wyostrzone, podczas gdy u słyszącego muzyka w uszach płynąca z słuchawek je przytępia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No masz rację Zapomniałam o wyostrzeniu innych zmysłów . Sama nigdy w słuchawkach na nartach nie jeździłam bo wolę mieć kontakt nie tylko wzrokowy i lubię słuchać "snieg",natomiast jeżdżę chętnie z muzyką w samochodzie i mnie to nie rozprasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 No masz rację Zapomniałam o wyostrzeniu innych zmysłów . Sama nigdy w słuchawkach na nartach nie jeździłam bo wolę mieć kontakt nie tylko wzrokowy i lubię słuchać "snieg",natomiast jeżdżę chętnie z muzyką w samochodzie i mnie to nie rozprasza. w słuchawkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 w słuchawkach ? Nie ale to głośna muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Sally, co za porównanie Przy braku słuchu inne zmysły są naturalnie wyostrzone, podczas gdy u słyszącego muzyka w uszach płynąca z słuchawek je przytępia. Wczoraj wracając późno z pracy jak zwykle włączyłam głośno muzykę w autku ..wcześniej się nad tym nie zastanawiałam ..po prostu zawsze dobrze mi się tak jeździ..Muzyka głośna wogóle mi nie przeszkadza (ale np szum wentylatora tak ) . Tak samo jest ze słuchawkami, kiedy robię coś w domu kompletnie nie przeszkadza mi słuchanie muzyki w tym co robię . I w jednym i w drugim przypadku jestem jakby odcięta od świata. O ile robót domowych porównac nie moge to juz jazda samochodem tak.. Nawet zaryzykuję ,że słuchając muzyki w samochodzie jestem bardziej czujna i skupiona na jeździe. To troche analogiczne z tym co piszesz ,że umysł od razu uruchamia inne zmysły . Tak jak z czuciem głębokim .Kiedy nie widzimy (mgła np) to zaczynamy "słuchać" swoich nóg. Nie piszę tego ,żeby tu robić rewolucję ale czy zdanie "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia najlepsza muzyka na szusowanie
sally67 Napisano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 w słuchawkach ? Nie ale to głośna muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Sally, co za porównanie Przy braku słuchu inne zmysły są naturalnie wyostrzone, podczas gdy u słyszącego muzyka w uszach płynąca z słuchawek je przytępia. Wczoraj wracając późno z pracy jak zwykle włączyłam głośno muzykę w autku ..wcześniej się nad tym nie zastanawiałam ..po prostu zawsze dobrze mi się tak jeździ..Muzyka głośna wogóle mi nie przeszkadza (ale np szum wentylatora tak ) . Tak samo jest ze słuchawkami, kiedy robię coś w domu kompletnie nie przeszkadza mi słuchanie muzyki w tym co robię . I w jednym i w drugim przypadku jestem jakby odcięta od świata. O ile robót domowych porównac nie moge to juz jazda samochodem tak.. Nawet zaryzykuję ,że słuchając muzyki w samochodzie jestem bardziej czujna i skupiona na jeździe. To troche analogiczne z tym co piszesz ,że umysł od razu uruchamia inne zmysły . Tak jak z czuciem głębokim .Kiedy nie widzimy (mgła np) to zaczynamy "słuchać" swoich nóg. Nie piszę tego ,żeby tu robić rewolucję ale czy zdanie "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pytek23 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
pytek23 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 "Nie da się jeździć na nartach przy muzyce w słuchawkach odcinających," nie za szybko demonizuje słuchanie muzyki podczas jazdy na nartach ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 7 z 11 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi