Lutek Napisano 23 Października 2006 Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Ejże bez przesady . Heh Dodam jeszcze ( bez skojarzeń ) Depechów i Queen`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kurteczka dla lubiących muze na nartkach:) http://www.skionline...y&id_newsa=4639 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fka77 Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 hehe czego to nie wymyślą......ja to natury lubie słuchać już mi jazda z walkmanem przeszła dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B4loco Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Chociaż lubie muzykę to najlepsza muza na narty to... melodia nart sunących po zboczu i bicie serca przed trudnym zjazdem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozak51 Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Najlepszy jest Linkin Park i polski Hip Hop:D Jak można słuchać Pink Floyd:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_agnes Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Gdybym miała wybierać z muzyki, to chyba Joe Satriani - zacina ostro jak krawędzie nart o lód Idealny na rajdy samochodowe, to pewnie też i na narty!!! Ale wybrałam, jak dziewczyny powyżej - słucham odgłosów natury (modyfikowanej nartami), a w kolejkach lubię pogadać... Agnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Queen zawsze żywy!! Też ich słucham Co do Pink Floyd`ów... Chyba nie wiesz co to muzyka.... Floyd`y to jest zespół, który gra najwspanialsza muzykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_no_war Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Po pierwsze witam po raz pierwszy... bo wczesniej tylko Was czytalem Co do muzyki to kwestia bardzo indywidualna. Niektorzy skupiaja sie na tym czego sluchaja tak bardzo, ze brak im koncentracji na... jazde na nartach Ja zauwazylem, ze ... odkad zaczalem jezdzic sluchajac ... idzie mi znacznie lepiej. Natomiast mam taki nawyk, ze zawsze na narty zabieram .... zepsute sluchawki.... Nie smiac sie prosze Chodzi o to, ze mam takie sluchawki, w ktorych dziala tylko jedna. Podlaczam to sobie do mp3 i jedna (oczywiscie ta dzialajaca ) sluchawka w ucho. I w ten sposob jest i przyjemnie, bo muzyczka gra i bezpiecznie, bo drugim uchem moge sobie spokojnie nasluchiwac odglosow ze stoku. A co do moich gustow to na stok zawsze nagrywam sobie zywsze kawalki typu Nightwish - Ghost Love Score (trwa 10 minut... daleko mozna na tym utworze zajechac), czy jakies inne kapele grajace mocna muze (Cryhavoc, Sweet Noise, itp.) zeby pobudzic troche wydzielanie adrenaliny i skupienie. A pozniej po calym dniu jazdy, w domu... wpasowuje sie chyba w wiekszosc forumowych gustow czyli Pink Floydzi, albo jakis blues na dobranoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżunior Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Hmm.. jeszcze nie próbowałem słuchać muzyki na nartach ale w tym sezonie napewno to zrobię! "Moje" zespoły: Pink Floyd, Godsmack, Robbie Williams, Franz Ferdinand, Green Day, Limp Bizkit, The Verve itp.. długo by wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_no_war Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Hmm.. jeszcze nie próbowałem słuchać muzyki na nartach ale w tym sezonie napewno to zrobię! "Moje" zespoły: Pink Floyd, Godsmack, Robbie Williams, Franz Ferdinand, Green Day, Limp Bizkit, The Verve itp.. długo by wymieniać Niezla roznorodnosc... od Robbiego do Limp Bizkit. Mozesz sobie posegregowac na kazdy rodzaj sniegu inny gatunek muzyczny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Niezla roznorodnosc... od Robbiego do Limp Bizkit. Mozesz sobie posegregowac na kazdy rodzaj sniegu inny gatunek muzyczny Pozdrawiam O czlowieku, to ja widze, ze nie wiesz co to jest prawdziwa roznorodnosc O sobie nie mowie, ale znalem kolesia ktory gral na skrzypcach, a chodzil w dlugich wlosach i z koszulka "Iron Maiden" - to jeszcze wiekszy odlot niz Nigel Kennedy Anulka, fajne te niektore piosenki (wonderchild), ale na narty to co mocniejszego musi byc moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy_no_war Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 O czlowieku, to ja widze, ze nie wiesz co to jest prawdziwa roznorodnosc O sobie nie mowie, ale znalem kolesia ktory gral na skrzypcach, a chodzil w dlugich wlosach i z koszulka "Iron Maiden" - to jeszcze wiekszy odlot niz Nigel Kennedy Wiem co to roznorodnosc, bo sam jestem przykladem takiego czlowieka. Slucham m.in. Karla Orff'a, E. Griega, Dzemu, Pink Floydow, Nightwisha i Iron Maiden, wiec pelen przekroj... od klasyki, przez bluesa, rocka po metal. No powiedzmy, ze "pelen", bo disco i techno nie mieszcza sie w moim spektrum zainteresowan Ale zeby nie bylo off topic: na stok tylko ciezka muza, przynajmniej jak dla mnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper82 Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 generalnie uwazam ze sluchanie muzyki z odtwarzacza osobistego:D moze bardziej zaszkodzic niz pomoc. Po pierwsze nie mamy dostatecznego kontaktu z otoczeniem i nie wiemy do konca co sie dzieje na stoku. Ja uwielbiam kiedy muzyczka dobiega z dolnej stacji kolejki. Raz sprawili mi przyjemnosc i puscili kawalek z ostatniem plyty U2 Vertigo:D Predkosc, wiatr, adrenalina i ta muzyka:eek: ostra jazda... Ale na przyklad przy plywaniu muzyka wybija mnie z rytmu (tak na marginesie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ja w trakcie jazdy na nartach nie słucham muzyki, natomiast lubię puścić coś nakręcającego rano, przed jazdą i w trakcie dojazdu na stok. np. "Crystal Planet"- Joe Satriani. Czuję jak ładuje to moje "akumulatory" na całodzienną jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dziś kupiłem córuni mp3 creative na urodziny,mam nadzieje że nieraz da skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dziś kupiłem córuni mp3 creative na urodziny,mam nadzieje że nieraz da skorzystać Złóż jej najlepsze życzenia od SkiForumowego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dziś kupiłem córuni mp3 creative na urodziny,mam nadzieje że nieraz da skorzystać Dokladnie - niech snieg bedzie dla niej zawsze A co do mp3 to nie masz co liczyc nawet Jak raz zalozy sluchawki na stoku, nie bedziesz chciala ich zdjac (skads to znam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 W sumie to ty powinienes cos wybrac. Ja ci do freestylu moge z mojej kolekcji zimowej polecic np. Simple Plan - Shut Up albo cos z Sum41. Zalezy od charakteru filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shireikan Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Muzyka na nartach? A czy to jest bezpieczne gdy odcianamy sie sluchawkami od otaczajacych nas dzwiekow? A co jesli nie uslyszymy "UWAGA!!!" kierowanego wlasnie do nas? Nie, zadnej muzyki na stoku... W domu mam do tego sprzet i warunki... Na stoku muzyka jest dla mnie gdy ostra krawedz tnie wyratrakowany snieg... Racja... To jest muzyka dla moich uszu... Choć czasami muszę się przyznać, że muzyka z Need For Speed... Linkin' Park... Taka słabość do prędkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Ty jak wgrywamy muzykę z gier to może tak kawałki ze Simsów:p;) Ja jeszcze dołączam Simply Red Pozdrawiam i miłego słuchania na stoku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Spoko, daj znac jak zrobisz filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 no to może teraz coś na temat waszej ulubionej muzyki moje typy : Red Hot Chili Peppers Pink Floyd Fun Lovin' Criminals i dużo, dużo innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ha, dobre! Wczoraj wieczorem pomyślałem, że założę rano taki sam temat no więc.. ja głównie klimaty rockowe, czasem metalowe, ska a czasem do rozluźnienia lekka muzyka (tzw. aktualne hiciory). Ulubione zespoły to Guns N' Roses, Myslovitz itp. Ostatnio slucham też oratoriów Rubika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Led Zeppelin Deep Purple Queen i oczywiście zespół wszechczasów – Pink Floryd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Może się to wydać nieco dziwne, ale nie mam ulubionych zespołów ani wokalistów(ek) Muzyka musi mi wpaść w ucho i wtedy jest moją ulubioną, dlatego jeden utwór konkretnego wykonawcy może mi się podobać, a inny nie. Mam za to konkretną muzykę, której bardzo nie lubie: są to rytmy w stylu Sistars i im podobne... ochyda - to jest antymuzyka! (moim zdaniem) poza tym nie lubie Flinty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi