realv Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Niedziela, 4 grudnia - mało ludzi, cały czas gęsta mżawka i temperatura na plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaligr Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jak dojechać do tej Brannej? W okolicach czego to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A jak wyglada Ramzova? cos niby podaja ze tam niby cus otwarli.. ewentualnie ten maly stoczek obok Ramzovej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jak dojechać do tej Brannej? W okolicach czego to jest?http://www.holidayin...45&frm=goo&raw= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jak dojechać do tej Brannej? W okolicach czego to jest?pierwszy post z tego tematu -> http://www.skiforum....0166#post170166w miasteczku skręcasz w prawo na pierwszym skrzyżowaniu do góry i ... już jesteś na miejscu.A jak wyglada Ramzova? cos niby podaja ze tam niby cus otwarli.. ewentualnie ten maly stoczek obok Ramzovej?Naśnieżają w tej chwili krótkie stoki skiareny Ramzova, czyli tych małych łąk Neubeuera. Jeśli nie masz ciśnienia - proponowałbym poczekać chwilkę, aż otworzą właściwy areał Bonery z 4-os kanapą na Cernavę.Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 [ Naśnieżają w tej chwili krótkie stoki skiareny Ramzova, czyli tych małych łąk Neubeuera. Jeśli nie masz ciśnienia - proponowałbym poczekać chwilkę, aż otworzą właściwy areał Bonery z 4-os kanapą na Cernavę. Zdravim :-)[/QUOTE] Za Ramzova nie przepadam(tam uszkodzil mi sie head;)) ), chodzilo mi wlasnie o Skiarene - tak sie rozgrzac na tej oslej laczce;) a cisnienie mam i sie zastanawiam czy jutro nie wybrac sie na Branne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Byłem dzisiaj, temperatura -1 do -2 stopni, śnieg padał aż miło, normalnie zima;) Stok przygotowany w miare, można pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi