Pawel_PS Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Witam! Możecie podpowiedzieć mi, czy jest jakiś utwór muzyczny kojarzący się z nartami i narciarstwem? Chcę sobie wgrać do komórki taki sygnał abym miał identyfikację dzwoniących do mnie kolegów z nart Niestety nic mi nie przychodzi do głowy.... W przypadku roweru nie ma problemu: Queen - "Bicycle Race" czy z naszego polskiego podwórka "Rower" Janerki. Ja wgrałem sygnał Wyścigu Pokoju, ale to zna tylko starsze (powyżej 30 lat) pokolenie Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Oczywiscie ze jest taka piosenka,zwłaszcza jeśli byłeś kidyś na nartach w snow park-u Donovaly.Jest to ich hymn,odkad pojechalem tam na narty to najbardziej ta piosenka kojarzy mi sie wlasnie z nartami,chociaz fajna to ona raczej nie jest,moze troche smieszna,bo po slowacku,tu jest link do tej mp3: http://www.parksnow....astiahnutie.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salem Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Oczywiscie ze jest taka piosenka,zwłaszcza jeśli byłeś kidyś na nartach w snow park-u Donovaly.Jest to ich hymn,odkad pojechalem tam na narty to najbardziej ta piosenka kojarzy mi sie wlasnie z nartami,chociaz fajna to ona raczej nie jest,moze troche smieszna,bo po slowacku,tu jest link do tej mp3: http://www.parksnow....astiahnutie.phpRzeczywiście muzyczka czadowa , ale do komórki bym tego nie wgrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Wgraj sobie Metallice, Nirvane albo Linkin Park`a. To się kojarzy z nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ja proponuje Limp Bizkit Przynajmniej mi sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 co prawda sam tytul i videklip mowi o deskarzach, ale piosenka jest przednia LORDs OF THE BOARDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 A mi jazda na nartach kojarzy się z piosenką: "Ich bin Anton aus Tirol..." czy coś takiego. W 2001 roku w Schladming to był HIT! Non stop z głośników sączył się ten ala disco polo przebój:o Na szczęście do dziś zapamiętałem tylko tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 co prawda sam tytul i videklip mowi o deskarzach, ale piosenka jest przednia LORDs OF THE BOARDS O tak, to jest czadowe - mimo ze o snowboardzistach Wszystko GA jest fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Dziękuję za wszystkie sugestie i podpowiedzi, ale nie o to mi chodziło W sumie, to mogę sobie wgrać dowolny motyw i wiedzieć, że to jest właśnie telefon on narciarzy. Ja jednak szukałem w pamięci jakiegoś motywu typowo związanego z nartami, tak jak w przypadku rowerów jest chociażby Queen lub sygnał Wyścigu Pokoju. Z tego co jednak widać narty nie są ulubionym tematem muzycznym wśród wykonawców. A szkoda, bo przecież jeżdźą po śniegu.... Może wgram sobie odgłos padającego śniegu, gdy wreszcie sypnie Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 hmmm z nartami to mi sie jeszcze jeden kawlek koajrzy.nie wiem czy pamietacie ale kilka sezonow temu TVP zapowiadajac relacje z PŚ w skokach dawalo taka pisenke z charkerystczna nutka chocby grana na keybordzie bardzo rytmiczna.to byl kawalek jakeigos zespolu znanego ino mi z glowy wylecialo co to bylo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 21 Października 2006 Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Hmmm... Jak skoki, to moze cos w stylu "Skacz, skacz, jak Adam Malysz!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kneissl race carving :) Napisano 22 Października 2006 Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Oczywiscie ze jest taka piosenka,zwłaszcza jeśli byłeś kidyś na nartach w snow park-u Donovaly.Jest to ich hymn,odkad pojechalem tam na narty to najbardziej ta piosenka kojarzy mi sie wlasnie z nartami,chociaz fajna to ona raczej nie jest,moze troche smieszna,bo po slowacku,tu jest link do tej mp3: http://www.parksnow....astiahnutie.php Dobry hit , znasz może jeszcze jakieś inne słowackie lub inne ski-hity??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurpo Napisano 11 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Dobry hit , znasz może jeszcze jakieś inne słowackie lub inne ski-hity??? A owszem znam:) Sprobuj zdobyć kawalek Miroslaw-a Zbirki,a tytul to Bezchybna,kawalek rownie przyjemny (miro zbirka gosc sie nazywa-jego strona http://www.zbirka.cz/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kneissl race carving :) Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 A owszem znam:) Sprobuj zdobyć kawalek Miroslaw-a Zbirki,a tytul to Bezchybna,kawalek rownie przyjemny (miro zbirka gosc sie nazywa-jego strona http://www.zbirka.cz/) Po raz kolejny wielkie dzieki . Bedzie trudno zdobyc ale moze uda mi sie gdzies kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 12 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Mnie z nartami się kojarzą karykatury proroka Mahometa ;] jak jeździłem w tym roku w BT to gadali o tym non-stop na RMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam! Jakiś czas temu zadałem pytanie o muzykę związaną z nartami. Widzę, że jednak nie ma typowego utworu kojarzącego się z szusowaniem, jak jest np. w przypadku roweru. Muszę się pochwalić, że mam już muzykę (sygnał), który kojarzy mi się z nartami i już wgrałem odpowiedni motyw do komórki. Jest to utwór "gwizdany" z filmu "Kill Bill 1". A dlaczego? Otóż podczas ubiegłotygodniowego pobytu na nartach w Maso Corto mieszkałem z kolegą, który miał taki dzwonek. A ponieważ jego komórka dzwoniła chyba co 5 minut (śmialiśmy się, że Waldek ma centralę telefoniczną), więc wyjazd na narty bardzo mocno związał się z tą melodyjką Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olszanskik Napisano 21 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Mi sie kojarzy ze skokami Van Halen - Jump. To to co leciało czasami przed zawodami PŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ... powyższy kawałek....choć u mnie dżwięczy w phonie kawałek, który jest w bonusach w filmie teddy bear crisis-ze slideshow'u chrisa o'connela...polecam......ogólnie jest dużo kawałków związanych z nartami ale każdemu kojarzy sie co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Kto zna jakieś bardzo stare znane piosenki?? Prosłbym o tytuły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Gus Gus "Call of the wild"-pierwszy wers: lato sie skonczylo (nareszcie!). The Waterboys "December"-tytul mowi wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamzawodowiec Napisano 9 Października 2007 Udostępnij Napisano 9 Października 2007 moze nie najlepsza ale raczej jedyna nic nie mozna znalesc tak scisle zwiazane z nartami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLWIAS Napisano 10 Października 2007 Udostępnij Napisano 10 Października 2007 z nartami -a szczegolnie z kims wyjatkowym dla mnie -kojarzy mi sie piosenka Nelly Furtado -Say It Right Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 związana z nartami lub snowboardem? Lords Of The Boards - Guano Apes YouTube - Guano Apes - Lords of the boards (Snow) jak bum cyk cyk [B]beilu:Panie i Panowie mam zaszczyt zaprezentowac "hymn" tuxa: YouTube - Helmut aus Mallorca- In Hintertux hau'n wir auf den Putz ] TUX TUX, HINTERTUX schifahrn kann man da immer... :D:D Nie śmiej się, to serio wpada w ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HesSki Napisano 6 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 YouTube - Ski Jumper - Hafdis Huldno i jeszcze to. także związane z nartami :D:Djak diabli !+ propozycja dla tych, którzy nie mogą się rozstać z nartami nawet latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Maja 2022 Udostępnij Napisano 30 Maja 2022 Zupełnie bez zwiazku, tu można, autor hitu złote tarasy z Holandii https://rapnews.pl/jaki-kur-pieszy-pieszy-to-jest-na-ulicy-czyli-mr-polska-pierwszy-w-polsce-video/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi