marecki Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Kupiłem kilka lat temu super spodnie firmy Trespass, troszkę się już podniszczyły i szakam tej firmy na rynku, niestety nigdzie jej nie mogę spotkać. W związku z tym mam pytanie czy ktoś nie wie gdzie je można kupić!!! Pozdrawiam Marek Użytkownik marecki edytował ten post 22 listopad 2008 - 16:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 W związku z tym mam pytanie czy ktoś nie wie gdzie je można kupić!!! w sklepie nie wiem,ale w necie u nich na stronie w sumie najtaniej: http://www.trespass....duct&prod_id=70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Snowblade man - widzę że wróciłeś cały i zdrowy z wojaży w ciepłych krajach, to dobrze:) dzięki za info:) niestyty tylko jeden model i w dodatku rozmiar "S" Będę próbował coś do nich napisać Może ktoś jeszcze coś wie na temat tej firmy????? Pozdrawiam Marek Użytkownik marecki edytował ten post 22 listopad 2008 - 17:03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Spreżyna - dzięki, możesz podać dokładniejszy adres!? a może mają jakąś stronę w necie!! Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 23 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Sklep Trespass'a jest we Wroclawiu w centrum Factory na ulicy Granicznej... Moze bedziesz kiedys przejezdzal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenobcy Napisano 23 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 ...niestyty tylko jeden model i w dodatku rozmiar "S" Eeeeeeee, mają i M, i L, i XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi