gordasz Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam szuka porządnych rękawic męskich lecz tylko do 120zł. Może ktoś podeśle jakiegoś linka lubcoś doradzi kolor to najlepiej czarny z dodatkowo jakimś lub czary z dodatkowo jakimś lub poprostu proszę o linki z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madakes Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Są bardzo fajne i porządne Salomony, tylko, że 135 zł kosztują. Gore-tex, rękaw z polaru, ściągacz na rzepy. Sam sobie takie sprawiłem, mogę tylko powiedzieć, że wyglądają na bardzo porządne, no i Gore-tex mówi sam za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir t'OMEN Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 szukaj dobrze np na Allegro... coś uznanych firm. Mi się udało w ubiegłym tygodniu wylicytowć nówki Atomic Palm http://www.allegro.p...kawice_bcm.html Widac że cena konkret, tym bardzie że takie w sklepie 149 zeta. Na razie jestm zadowolony, zobaczymy jak się sprawdzą na stoku. Może ten sklep bedzie jeszcze coś wystawiał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ja z rękawicami zawsze miałem problem. W zeszłym roku miałem Salomony za ok. 110 zł i po 3 dniach palce poszły ;/ A znajomy miał Quechua za 20 zł i było ok. Ja za każdym razem na rękawicach się przejechałem i na ten sezon( o ile gdzieś w ogóle pojadę.......) kupie dwie pary najtańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jakie te salomony? daj linka . A te atomic mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madakes Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jak zwykle o najważniejszym zapomniałem Link: http://www.allegro.p..._manook_xl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogna Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Problem polega na tym , czy rzeczywiście jest jakaś szczególna potrzeba dotycząca tych rękawic. Ja akurat nie mam problemu. Ręce mi nie marzną jakoś szczególnie więc wystarczają mi rękawice np bruggi za max 40 zł kupione w markecie. Kupuję dwie pary, bo jak jedne przemokną to drugie suche jak znalazł. Przemokły tylko raz, ale wtedy lało jak z cebra i nawet tym co mieli wypasione rękawice poprzemakały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi