moruniek Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 W dniu dzisiejszym wystartował Rusiń SKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Czechy co nowego jeśli chodzi o większe ośrodki i długie trasy. W weekend 10.12 otwierane są : - Kouty w Jesenikach - niebieska 3km - Dolni Morava - 3 trasy łącznie 4km Działa już dzisiaj: - Spindlerovy Svat Petr - 2 trasy 4km - Spindlerovy Medvedin - 2 trasy 3.5km Spindlerovy Hromovka w Areal Svat Petr Dolni Morava -dzisiaj działa jeden orczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Gorne zdjecie to jest Hromovka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Jak podaje http://www.skionline...newsy,7220.html Od dzisiaj działa więcej w: Cerna Hora - 4 trasy 5km Pec - 5 tras 4.5km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Gorne zdjecie to jest Hromovka poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 W najblizszy weekend rusza pierwszy stok w Beskidzie Sądeckim. To taki z kategorii oślich łączek, no ale jest. Częściowo naśnieżyli trasę nr 1 w Master-Ski w Tyliczu. więcej informacji: https://www.facebook...208751615922389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 W najblizszy weekend rusza pierwszy stok w Beskidzie Sądeckim. To taki z kategorii oślich łączek, no ale jest. Częściowo naśnieżyli trasę nr 1 w Master-Ski w Tyliczu. więcej informacji:https://www.facebook...208751615922389 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Za tydzień rusza Chopok, oficjalnie potwierdzają 02 grudnia 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Dobrze by było gdyby za tydzień 2-3 grudnia ruszyło coś lepszego, typu Słotwiny. Ale raczej mała szansa że zdążą naśnieżyć i przygotować trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Zieleniec. Osle laczki. Andel. Cena Hora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bubol.T Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 W piątek o 18.00 rusza Czarny Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trq Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Jutro Soszów i Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Właśnie Białki chciałem uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 w najbliższy weekend Korbielów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie ruszyły już wyciągi? 2008/....2015/16 :-) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 W najblizszy weekend rusza pierwszy stok w Beskidzie Sądeckim. To taki z kategorii oślich łączek, no ale jest. Częściowo naśnieżyli trasę nr 1 w Master-Ski w Tyliczu. więcej informacji: https://www.facebook...208751615922389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 W najblizszy weekend rusza pierwszy stok w Beskidzie Sądeckim. To taki z kategorii oślich łączek, no ale jest. Częściowo naśnieżyli trasę nr 1 w Master-Ski w Tyliczu. więcej informacji:https://www.facebook...208751615922389 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Za tydzień rusza Chopok, oficjalnie potwierdzają 02 grudnia 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Dobrze by było gdyby za tydzień 2-3 grudnia ruszyło coś lepszego, typu Słotwiny. Ale raczej mała szansa że zdążą naśnieżyć i przygotować trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Zieleniec. Osle laczki. Andel. Cena Hora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bubol.T Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 W piątek o 18.00 rusza Czarny Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trq Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Jutro Soszów i Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Właśnie Białki chciałem uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 w najbliższy weekend Korbielów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie ruszyły już wyciągi? 2008/....2015/16 :-) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Za tydzień rusza Chopok, oficjalnie potwierdzają 02 grudnia 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Dobrze by było gdyby za tydzień 2-3 grudnia ruszyło coś lepszego, typu Słotwiny. Ale raczej mała szansa że zdążą naśnieżyć i przygotować trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Zieleniec. Osle laczki. Andel. Cena Hora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bubol.T Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 W piątek o 18.00 rusza Czarny Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trq Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Jutro Soszów i Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Właśnie Białki chciałem uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 w najbliższy weekend Korbielów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie ruszyły już wyciągi? 2008/....2015/16 :-)
pawelb91 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Dzięki za info, ale chyba nie ma sensu tam jechać. Jeszcze to ocieplenie. Ale zimę widać na horyzoncie, przełom Listopada i Grudnia Ja nastawiam się na start w drugi weekend Grudnia...a może pierwszy...już za tydzień Dobrze by było gdyby za tydzień 2-3 grudnia ruszyło coś lepszego, typu Słotwiny. Ale raczej mała szansa że zdążą naśnieżyć i przygotować trasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Zieleniec. Osle laczki. Andel. Cena Hora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... bubol.T Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 W piątek o 18.00 rusza Czarny Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trq Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Jutro Soszów i Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Właśnie Białki chciałem uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 w najbliższy weekend Korbielów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie ruszyły już wyciągi? 2008/....2015/16 :-)
star Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Zieleniec. Osle laczki. Andel. Cena Hora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 W piątek o 18.00 rusza Czarny Groń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trq Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Jutro Soszów i Siglany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2017 Cześć, wybieram się służbowo na piątek (8.12) w okolice Poronina - co mam czynne fajnego w promieniu 50 km? Ostatni raz jeździłem w PL 15 lat temu pomóżcie pozd...Ro Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Właśnie Białki chciałem uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 w najbliższy weekend Korbielów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
robertdr Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 Kotelnica się jutro otwiera. Myślę, że w piątek jeszcze nie powinno być za dużo ludzi Właśnie Białki chciałem uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kardek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 w najbliższy weekend Korbielów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 6 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kardek Napisano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2017 w najbliższy weekend Korbielów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi