fanatyk Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Tatry i Podtatrze: Zakopane Nosal - 7 grudnia (piątek) - wyciąg nr 2 czynny będzie od 9.00 do 18.00, a w weekend czynne będą wyciągi nr 2 i 4. Bukowina Rusin-Ski - 7 grudnia (piątek) - stacja będzie czynna od godz. 15.00 do 21.00 - w tym dniu jazda za darmo! W sobotę i niedzielę wyciągi będą działały od godziny 8.30 Białka Tatrzańska - 8 grudnia (sobota) - jako pierwsza zostanie uruchomiona trasa nr 4 wzdłuż kolei nr IV. Na dzień dzisiejszy 07.12.2012 grubość pokrywy śnieżnej wynosi około 50 cm. Ośrodek będzie otwarty od 9.00 do 22.00. Zakopane Szymoszkowa - 15 grudnia (sobota) - odbędzie się tu Ogólnopolskie Otwarcie Sezonu Zimowego 2012/13. Na sobotę zaplanowano najwięcej atrakcji. Oprócz promocji na przejazdy kolejami linowymi na Polanie Szymoszkowej dla wszystkich narciarzy i snowboardzistów, przygotowane wiele dodatkowych atrakcji. Specjalnie na tę okazję zostanie przygotowana mobilna skocznia K-4, stanowiąca miniaturę prawdziwego obiektu, takiego jak zakopiańska Wielka Krokiew. Pokazowe skoki oddadzą zawodnicy naszej kadry narodowej w skokach narciarskich, następnie każdy chętny będzie mógł spróbować swoich sił. Na odważnych czekają upominki, a najlepsze wyczyny zostaną dodatkowo nagrodzone. Witów - 15 grudnia (sobota) Beskid Śląski: Wisła Soszów - 8 grudnia (sobota) Wisła Cienków - 8 grudnia (sobota) - cały czas trwa naśnieżanie, najprawdopodobniej stacja ruszy w sobotę, ale ostateczna decyzja zapadnie dzisiaj. Istebna Zagroń - 8 grudnia (sobota) - stacja narciarska będzie czynna w godz. 9:00-16:00, działać będzie wyciąg talerzykowy - w ten weekend jazda za darmo! Szczyrk Czyrna-Solisko - 8 grudnia (sobota) - od poniedziałku trwa naśnieżanie tras w rejonie Hali Pośredniej i Soliska. Możliwe jest więc uruchomienie wyciągów w rejonie Hali Pośredniej (Juliany), ale informacja ta nie jest jeszcze potwierdzona. Beskid Żywiecki: Korbielów Pilsko - 15 grudnia (sobota) - są postępy w zaśnieżaniu stoków: trasy On Pilsko i trasy przy krzesełku Baba, wygląda to naprawdę coraz lepiej. Zawoja Mosorny - 21 grudnia (sobota) - trwa naśnieżanie stoków na Mosornym Groniu i Czatoży (wyciągi Baca i Wojtek). Na nartach pojeździć więc będzie można na pewno w przedświąteczny weekend. Beskid Makowski: Myślenice Zarabie - 15 grudnia (sobota) Beskid Mały: Międzybrodzie Żywieckie, Góra Żar - 7 grudnia (piątek) - działa wyciąg dla dzieci, główne trasy są cały czas dośnieżane. Beskid Sądecki: Wierchomla (Dwie Doliny) - 8 grudnia (sobota) - działać będzie kolejka krzesełkowa Wierchomla I w godzinach 9.00-17.00 Krynica Słotwiny (Azoty) - 14 grudnia (piątek) - trwa dośnieżanie tras Beskid Niski: Puławy Kiczera - 7 grudnia (piątek) - stacja będzie czynna od godz 15:00. Cena karnetu w dniu otwarcia sezonu to jedyne 5 zł, karnet obowiązuje do godziny 21:00. Sudety: Zieleniec - 7 grudnia (piątek) - od godziny 9:00 - 22:00 czynny będzie wyciąg Mieszko II (przy Kościele Św. Anny). Od soboty, 8 grudnia, czynne będą wyciągi Bartuś, kolej krzesełkowa Gryglówka, Mieszko I i II, kolej krzesełkowa Winterpol (6 osobowa). Przelotne opady śniegu i mróz, dzięki któremu od blisko tygodnia na zielenieckich stokach pracują armatki, sprawiły, że na dośnieżanych stokach zalega blisko 40 cm pokrywa śniegu. Czarna Góra - 15 grudnia (sobota) - dodatkowo naśnieżanie z ustawionych armatek. Karpacz - otwarcie sezonu miało miejsce wczoraj (6 grudnia), kolejka powinna działać w weekend, na dzień dzisiejszy pokrywa śniegu wynosi ok. 20-50cm. Polska Północna Gubałówka Szczecińska - 8 grudnia (sobota) - trwa naśnieżanie, wyciągi będą działać od 9.00 onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Mrągowo G4W - naśnieżanie trwa .... przy aktualnych prognozach zapewne rozpoczęcie sezonu (na części górki ) nastąpi w przyszły weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janica Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 chciałbym zaktualizować Szczyrk - SON. Potwierdzone jest otwarcie Hali Pośredniej, 2 orczyki na Julianach, plus dodatkowo szansa otwarcia wyciągu przy Golgocie i orczyka z Soliska do Suchego. " W najbliższą sobotę otwieramy stoki na Hali Posredniej! Pokrywa śniegowa na trasach nr 8 i 10 wynosi 30 cm, warunki narciarskie dobre. Śniegu ciągle przybywa - prowadzone jest naśnieżanie tras w rejonie Hali Pośredniej, Soliska i Suchego. Przygotowywana jest także trasa nr 11 "Golgota" oraz trasa nr 7 na odcinku z Suchego do Soliska - być może te stoki wraz z wyciągami nr VII i VIII również zostaną otwarte w dniu jutrzejszym. Czynne będą wyciągi nr VI i IX na Hali Pośredniej - zapraszamy w godzinach 9:00 - 16:00." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 kolejne info - tym razem ze Szrenicy (cytat): Uwaga ! Od soboty 08 grudnia czynna będzie nartostrada \\\"Puchatek\\\" i kolej linowa \\\"Szrenica I\\\" Pozostałe nartostrady, koleje linowe i wyciągi narciarskie uruchamiane będą w miarę poprawy warunków śniegowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzka13 Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Info ze strony SON-u w Szczyrku: " W najbliższą sobotę otwieramy stoki na Hali Posredniej! Pokrywa śniegowa na trasach nr 8 i 10 wynosi 30 cm, warunki narciarskie dobre. Śniegu ciągle przybywa - prowadzone jest naśnieżanie tras w rejonie Hali Pośredniej, Soliska i Suchego. Przygotowywana jest także trasa nr 11 "Golgota" oraz trasa nr 7 na odcinku z Suchego do Soliska - być może te stoki wraz z wyciągami nr VII i VIII również zostaną otwarte w dniu jutrzejszym. Czynne będą wyciągi nr VI i IX na Hali Pośredniej - zapraszamy w godzinach 9:00 - 16:00." Dziś ratrakowali Golgotę - widziałam na kamerkach. Ja od 2 miesięcy się przygotowuję: basen, dieta, konserwacja ciuchów. Sprzęt jeszcze zakonserwowany bo na wyjazd muszę poczekać jeszcze 56 dni. Może wcześniej do Kamieńska się bujnę na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ruszyły m.in.: Szczyrkowski ( Juliany ) Baba w Korbielowie (podobno jest bdb) Biały Krzyż (pierwsze opinie ze wczoraj (narciarz na stoku, TVP K-ce):" trawa, kamienie i muldy ":D Cieńków (krzesło i ośla łączka) Soszów (tylko nr 1) Klepki ( www.wisla.pl ) Pomimo uruchomienia pojedynczych tras życzę udanych zjazdów. Ja jutro jadę do Korbielowa, może przy okazji pojeźdżę na Babie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Rzeczywiście wyciąg nie potrzebny(...)190m później tak jak mówisz Wisła, Szczyrk jeszcze bym Chopok dodał i Alpy na koniec Coraz więcej i więcej. "Po drodze" w Alpy jeszcze godne uwagi Pilsko, Kubinska Hola, Zuberec do kupy, a może jeszcze Donovaly - podobno też częściowo ruszają od 30-go bm. A z drugiej strony po Wiśle to Bila, Kohuthka lub Vratna i Martinske Hole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (...) Słowacja zaczyna z mocnym przytupem - Chopok, Rochacze, Szczyrbskie, Donovaly, Wielka Racza. Ja czekam jednak na trochę więcej śniegu i tras Pytanie ile się wytrzyma Nie wiem czy można pisać ,że otwiera się Chopok skoro tylko ruszyła Biela Put już chyba tradycyjnie od kilku sezonów na obecny czas. W innych ośrodkach jest podobnie - uruchamia się b.krótkie trasy może za wyjątkiem ośrodka Rahaće-Spalena. Nie ulega wątpliwości ,że Str.Pleso ,Jasna, Donovaly rozpoczynając dzisiaj zaczęli jako pierwsi w SK. W Zubercu będę jutro to dam znać jak było. http://www.holidayinfo.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Niestety tym razem nie dojadę w styczniu wszystko jest możliwe. Moja trasa ewoluowała i po wizycie w Łodzi jadę troche na zachód i z powrotem na północ tak więc nie mam szans a zresztą w piątek jade do AT wiec tam nadrobie Miłego szusowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Niestety tym razem nie dojadę - w styczniu wszystko jest możliwe. Moja trasa ewoluowała i po wizycie w Łodzi jadę trochę na zachód i z powrotem na północ tak więc nie mam szans ,a zresztą w piątek jadę do AT więc tam nadrobię Miłego szusowania. Dziękujemy dziękujemy ....a tak na Ciebie liczyłem. A co to te twoje AT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Z tego co widać 06.12 rusza BABA na Pilsku http://korbielow.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Szczyrk SON 13.12.2013 http://www.szczyrkowski.pl/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dolni Morava w Czechach rusza w ten weekend: http://www.dolnimora...u-dolni-morava/ Można się załapać na czeskiego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Na 14.12. Kouty nad Desnou otwieraja z najdłuższą Czeską zjazdovka - 3050 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Na 6-go otwiera się wiele ON. Ja jednak pasuje na ten weekend także dlatego ,że w górach , w ogóle w całej Polsce ,zapowiadają silny wiatr z siłą huraganu i zmienną pogodę +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ma ktoś jakieś informacje, gdzie z okazji rozpoczęcia sezonu będzie jazda za free? Ja wiem jedynie o Rusin-ski w Bukowinie T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... Kaem Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 I oby na tym listopadzie się nie skończyło. Po ostatniej zimie, jakoś przestałem wierzyć w prognozy. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 w zeszłym sezonie można było wystartować już na koniec listopada... Odkąd pamiętam, wczesny start sezonu źle się kończył :/Niech zima wystartuje ok 2 tygodnia grudnia, wtedy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! wiesz doskonale że rośli narciarze mają problem z zakupem dłuższych desek. Ta oferta skierowana jest właśnie dla nich. A to ze je wystawiłem na sprzedaż nie wróży rychłego nadejścia zimy a jeno znalazłem chwile czasu by poklikać w dziale ogłoszeń pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Ty tak serio? Na 3 dni mają meteorolodzy problem żeby prognozę przewidzieć, powyżej tygodnia to totolotek, a powyżej dwóch tygodni to absolutne szarlataństwo. Nie da się nic powiedzieć o nadchodzącej zimie! Ludzkość taką technologią nie dysponują. Wszystkie bajania starych bab o tym jaka będzie najbliższa zima, lato, wiosna mają równie duży sens co prognozowanie jaka będzie pogoda za 1000 lat. Wydawać by się mogło, że w dzisiejszych czasach ludzie już w czary, przepowiednie i inne zabobony nie wierzą, a tu takie kwiatki wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... siano Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zmieniło się gdzieniegdzie ruszyły wyciągi po jesiennych przeglądach A my dalej czekamy na śnieg Oczywiście mówimy o Polsce bo np: w Austrii już śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Do grudnia raczej nie ma szans, by coś ruszyło. W sprzyjających warunkach śmigałem w mikołaja. Jak zawsze w Andrzejówce zaczynam sezon. Górka co prawda mała, ale śnieg jak najbardziej prawdziwy. Wiem, że Zieleniec i Czarna Góra szykują się na święta. Jak dopisze pogoda to w drugiej połowie grudnia zaczną śnieżyć. My mamy w planie pierwsze zawody 20 grudnia. Więc zima będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... paypal Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Chyba trzeba dopisać cyferkę 15 do tematu --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Beskidach można już jeździć na nartach Wszyscy, którzy mają ochotę pojeździć na nartach, mogą już przyjechać w Beskidy. Na Białym Krzyżu w Szczyrku uruchomiono pierwszy wyciąg. Wyciągi na Przełęczy Salmopolskiej tradycyjnie ruszają jako pierwsze w Beskidach. Nie inaczej jest w tym roku. Dzisiaj pierwsi narciarze mogli skorzystać z ośrodka narciarskiego Biały Krzyż. - Śniegu na razie spadło bardzo mało, ale uruchomiliśmy armatki i przygotowaliśmy stok. Czynny jest wyciąg talerzykowy Bartuś. Dzisiaj robimy próbę generalną, a od soboty zapraszamy wszystkich chętnych - powiedziano nam w ośrodku Biały Krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie ruszyły już wyciągi? 2008/....2015/16 :-) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
daro65_del Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (...) Słowacja zaczyna z mocnym przytupem - Chopok, Rochacze, Szczyrbskie, Donovaly, Wielka Racza. Ja czekam jednak na trochę więcej śniegu i tras Pytanie ile się wytrzyma Nie wiem czy można pisać ,że otwiera się Chopok skoro tylko ruszyła Biela Put już chyba tradycyjnie od kilku sezonów na obecny czas. W innych ośrodkach jest podobnie - uruchamia się b.krótkie trasy może za wyjątkiem ośrodka Rahaće-Spalena. Nie ulega wątpliwości ,że Str.Pleso ,Jasna, Donovaly rozpoczynając dzisiaj zaczęli jako pierwsi w SK. W Zubercu będę jutro to dam znać jak było. http://www.holidayinfo.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Niestety tym razem nie dojadę w styczniu wszystko jest możliwe. Moja trasa ewoluowała i po wizycie w Łodzi jadę troche na zachód i z powrotem na północ tak więc nie mam szans a zresztą w piątek jade do AT wiec tam nadrobie Miłego szusowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Niestety tym razem nie dojadę - w styczniu wszystko jest możliwe. Moja trasa ewoluowała i po wizycie w Łodzi jadę trochę na zachód i z powrotem na północ tak więc nie mam szans ,a zresztą w piątek jadę do AT więc tam nadrobię Miłego szusowania. Dziękujemy dziękujemy ....a tak na Ciebie liczyłem. A co to te twoje AT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Z tego co widać 06.12 rusza BABA na Pilsku http://korbielow.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Szczyrk SON 13.12.2013 http://www.szczyrkowski.pl/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dolni Morava w Czechach rusza w ten weekend: http://www.dolnimora...u-dolni-morava/ Można się załapać na czeskiego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Na 14.12. Kouty nad Desnou otwieraja z najdłuższą Czeską zjazdovka - 3050 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Na 6-go otwiera się wiele ON. Ja jednak pasuje na ten weekend także dlatego ,że w górach , w ogóle w całej Polsce ,zapowiadają silny wiatr z siłą huraganu i zmienną pogodę +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ma ktoś jakieś informacje, gdzie z okazji rozpoczęcia sezonu będzie jazda za free? Ja wiem jedynie o Rusin-ski w Bukowinie T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... Kaem Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 I oby na tym listopadzie się nie skończyło. Po ostatniej zimie, jakoś przestałem wierzyć w prognozy. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 w zeszłym sezonie można było wystartować już na koniec listopada... Odkąd pamiętam, wczesny start sezonu źle się kończył :/Niech zima wystartuje ok 2 tygodnia grudnia, wtedy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! wiesz doskonale że rośli narciarze mają problem z zakupem dłuższych desek. Ta oferta skierowana jest właśnie dla nich. A to ze je wystawiłem na sprzedaż nie wróży rychłego nadejścia zimy a jeno znalazłem chwile czasu by poklikać w dziale ogłoszeń pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Ty tak serio? Na 3 dni mają meteorolodzy problem żeby prognozę przewidzieć, powyżej tygodnia to totolotek, a powyżej dwóch tygodni to absolutne szarlataństwo. Nie da się nic powiedzieć o nadchodzącej zimie! Ludzkość taką technologią nie dysponują. Wszystkie bajania starych bab o tym jaka będzie najbliższa zima, lato, wiosna mają równie duży sens co prognozowanie jaka będzie pogoda za 1000 lat. Wydawać by się mogło, że w dzisiejszych czasach ludzie już w czary, przepowiednie i inne zabobony nie wierzą, a tu takie kwiatki wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... siano Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zmieniło się gdzieniegdzie ruszyły wyciągi po jesiennych przeglądach A my dalej czekamy na śnieg Oczywiście mówimy o Polsce bo np: w Austrii już śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Do grudnia raczej nie ma szans, by coś ruszyło. W sprzyjających warunkach śmigałem w mikołaja. Jak zawsze w Andrzejówce zaczynam sezon. Górka co prawda mała, ale śnieg jak najbardziej prawdziwy. Wiem, że Zieleniec i Czarna Góra szykują się na święta. Jak dopisze pogoda to w drugiej połowie grudnia zaczną śnieżyć. My mamy w planie pierwsze zawody 20 grudnia. Więc zima będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... paypal Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Chyba trzeba dopisać cyferkę 15 do tematu --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Beskidach można już jeździć na nartach Wszyscy, którzy mają ochotę pojeździć na nartach, mogą już przyjechać w Beskidy. Na Białym Krzyżu w Szczyrku uruchomiono pierwszy wyciąg. Wyciągi na Przełęczy Salmopolskiej tradycyjnie ruszają jako pierwsze w Beskidach. Nie inaczej jest w tym roku. Dzisiaj pierwsi narciarze mogli skorzystać z ośrodka narciarskiego Biały Krzyż. - Śniegu na razie spadło bardzo mało, ale uruchomiliśmy armatki i przygotowaliśmy stok. Czynny jest wyciąg talerzykowy Bartuś. Dzisiaj robimy próbę generalną, a od soboty zapraszamy wszystkich chętnych - powiedziano nam w ośrodku Biały Krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie ruszyły już wyciągi? 2008/....2015/16 :-)
jaro323 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Niestety tym razem nie dojadę w styczniu wszystko jest możliwe. Moja trasa ewoluowała i po wizycie w Łodzi jadę troche na zachód i z powrotem na północ tak więc nie mam szans a zresztą w piątek jade do AT wiec tam nadrobie Miłego szusowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Niestety tym razem nie dojadę - w styczniu wszystko jest możliwe. Moja trasa ewoluowała i po wizycie w Łodzi jadę trochę na zachód i z powrotem na północ tak więc nie mam szans ,a zresztą w piątek jadę do AT więc tam nadrobię Miłego szusowania. Dziękujemy dziękujemy ....a tak na Ciebie liczyłem. A co to te twoje AT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ami336 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Z tego co widać 06.12 rusza BABA na Pilsku http://korbielow.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Szczyrk SON 13.12.2013 http://www.szczyrkowski.pl/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Ropoh Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dolni Morava w Czechach rusza w ten weekend: http://www.dolnimora...u-dolni-morava/ Można się załapać na czeskiego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... esox82 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Na 14.12. Kouty nad Desnou otwieraja z najdłuższą Czeską zjazdovka - 3050 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... daro65_del Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Na 6-go otwiera się wiele ON. Ja jednak pasuje na ten weekend także dlatego ,że w górach , w ogóle w całej Polsce ,zapowiadają silny wiatr z siłą huraganu i zmienną pogodę +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ma ktoś jakieś informacje, gdzie z okazji rozpoczęcia sezonu będzie jazda za free? Ja wiem jedynie o Rusin-ski w Bukowinie T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... Kaem Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 I oby na tym listopadzie się nie skończyło. Po ostatniej zimie, jakoś przestałem wierzyć w prognozy. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 w zeszłym sezonie można było wystartować już na koniec listopada... Odkąd pamiętam, wczesny start sezonu źle się kończył :/Niech zima wystartuje ok 2 tygodnia grudnia, wtedy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! wiesz doskonale że rośli narciarze mają problem z zakupem dłuższych desek. Ta oferta skierowana jest właśnie dla nich. A to ze je wystawiłem na sprzedaż nie wróży rychłego nadejścia zimy a jeno znalazłem chwile czasu by poklikać w dziale ogłoszeń pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Ty tak serio? Na 3 dni mają meteorolodzy problem żeby prognozę przewidzieć, powyżej tygodnia to totolotek, a powyżej dwóch tygodni to absolutne szarlataństwo. Nie da się nic powiedzieć o nadchodzącej zimie! Ludzkość taką technologią nie dysponują. Wszystkie bajania starych bab o tym jaka będzie najbliższa zima, lato, wiosna mają równie duży sens co prognozowanie jaka będzie pogoda za 1000 lat. Wydawać by się mogło, że w dzisiejszych czasach ludzie już w czary, przepowiednie i inne zabobony nie wierzą, a tu takie kwiatki wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... siano Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zmieniło się gdzieniegdzie ruszyły wyciągi po jesiennych przeglądach A my dalej czekamy na śnieg Oczywiście mówimy o Polsce bo np: w Austrii już śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Do grudnia raczej nie ma szans, by coś ruszyło. W sprzyjających warunkach śmigałem w mikołaja. Jak zawsze w Andrzejówce zaczynam sezon. Górka co prawda mała, ale śnieg jak najbardziej prawdziwy. Wiem, że Zieleniec i Czarna Góra szykują się na święta. Jak dopisze pogoda to w drugiej połowie grudnia zaczną śnieżyć. My mamy w planie pierwsze zawody 20 grudnia. Więc zima będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... paypal Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Chyba trzeba dopisać cyferkę 15 do tematu --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Beskidach można już jeździć na nartach Wszyscy, którzy mają ochotę pojeździć na nartach, mogą już przyjechać w Beskidy. Na Białym Krzyżu w Szczyrku uruchomiono pierwszy wyciąg. Wyciągi na Przełęczy Salmopolskiej tradycyjnie ruszają jako pierwsze w Beskidach. Nie inaczej jest w tym roku. Dzisiaj pierwsi narciarze mogli skorzystać z ośrodka narciarskiego Biały Krzyż. - Śniegu na razie spadło bardzo mało, ale uruchomiliśmy armatki i przygotowaliśmy stok. Czynny jest wyciąg talerzykowy Bartuś. Dzisiaj robimy próbę generalną, a od soboty zapraszamy wszystkich chętnych - powiedziano nam w ośrodku Biały Krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie ruszyły już wyciągi? 2008/....2015/16 :-)
ami336 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Z tego co widać 06.12 rusza BABA na Pilsku http://korbielow.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alvaro99 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Szczyrk SON 13.12.2013 http://www.szczyrkowski.pl/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropoh Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Dolni Morava w Czechach rusza w ten weekend: http://www.dolnimora...u-dolni-morava/ Można się załapać na czeskiego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox82 Napisano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Na 14.12. Kouty nad Desnou otwieraja z najdłuższą Czeską zjazdovka - 3050 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro65_del Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Na 6-go otwiera się wiele ON. Ja jednak pasuje na ten weekend także dlatego ,że w górach , w ogóle w całej Polsce ,zapowiadają silny wiatr z siłą huraganu i zmienną pogodę +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas8295200 Napisano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ma ktoś jakieś informacje, gdzie z okazji rozpoczęcia sezonu będzie jazda za free? Ja wiem jedynie o Rusin-ski w Bukowinie T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 I oby na tym listopadzie się nie skończyło. Po ostatniej zimie, jakoś przestałem wierzyć w prognozy. Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 w zeszłym sezonie można było wystartować już na koniec listopada... Odkąd pamiętam, wczesny start sezonu źle się kończył :/Niech zima wystartuje ok 2 tygodnia grudnia, wtedy będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wideo5 Napisano 4 Września 2014 Udostępnij Napisano 4 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! wiesz doskonale że rośli narciarze mają problem z zakupem dłuższych desek. Ta oferta skierowana jest właśnie dla nich. A to ze je wystawiłem na sprzedaż nie wróży rychłego nadejścia zimy a jeno znalazłem chwile czasu by poklikać w dziale ogłoszeń pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ellsworth Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Ty tak serio? Na 3 dni mają meteorolodzy problem żeby prognozę przewidzieć, powyżej tygodnia to totolotek, a powyżej dwóch tygodni to absolutne szarlataństwo. Nie da się nic powiedzieć o nadchodzącej zimie! Ludzkość taką technologią nie dysponują. Wszystkie bajania starych bab o tym jaka będzie najbliższa zima, lato, wiosna mają równie duży sens co prognozowanie jaka będzie pogoda za 1000 lat. Wydawać by się mogło, że w dzisiejszych czasach ludzie już w czary, przepowiednie i inne zabobony nie wierzą, a tu takie kwiatki wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... siano Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zmieniło się gdzieniegdzie ruszyły wyciągi po jesiennych przeglądach A my dalej czekamy na śnieg Oczywiście mówimy o Polsce bo np: w Austrii już śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Do grudnia raczej nie ma szans, by coś ruszyło. W sprzyjających warunkach śmigałem w mikołaja. Jak zawsze w Andrzejówce zaczynam sezon. Górka co prawda mała, ale śnieg jak najbardziej prawdziwy. Wiem, że Zieleniec i Czarna Góra szykują się na święta. Jak dopisze pogoda to w drugiej połowie grudnia zaczną śnieżyć. My mamy w planie pierwsze zawody 20 grudnia. Więc zima będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... paypal Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Chyba trzeba dopisać cyferkę 15 do tematu --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Beskidach można już jeździć na nartach Wszyscy, którzy mają ochotę pojeździć na nartach, mogą już przyjechać w Beskidy. Na Białym Krzyżu w Szczyrku uruchomiono pierwszy wyciąg. Wyciągi na Przełęczy Salmopolskiej tradycyjnie ruszają jako pierwsze w Beskidach. Nie inaczej jest w tym roku. Dzisiaj pierwsi narciarze mogli skorzystać z ośrodka narciarskiego Biały Krzyż. - Śniegu na razie spadło bardzo mało, ale uruchomiliśmy armatki i przygotowaliśmy stok. Czynny jest wyciąg talerzykowy Bartuś. Dzisiaj robimy próbę generalną, a od soboty zapraszamy wszystkich chętnych - powiedziano nam w ośrodku Biały Krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
ellsworth Napisano 6 Września 2014 Udostępnij Napisano 6 Września 2014 słyszy się tu i tam, że latoś zima ma szybciutko nadejść ........w końcu listopada ponoć wyciągi w czeskich Karkonoszach i Izerach mają ruszyć. Potwierdza ten fakt rozpoczęcie ruchu w forumowym dziale sprzętowym (dobre ceny, qrde jeno długości zacne). Czuj duch! I ostrzałki w ruch!! Ty tak serio? Na 3 dni mają meteorolodzy problem żeby prognozę przewidzieć, powyżej tygodnia to totolotek, a powyżej dwóch tygodni to absolutne szarlataństwo. Nie da się nic powiedzieć o nadchodzącej zimie! Ludzkość taką technologią nie dysponują. Wszystkie bajania starych bab o tym jaka będzie najbliższa zima, lato, wiosna mają równie duży sens co prognozowanie jaka będzie pogoda za 1000 lat. Wydawać by się mogło, że w dzisiejszych czasach ludzie już w czary, przepowiednie i inne zabobony nie wierzą, a tu takie kwiatki wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... siano Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zmieniło się gdzieniegdzie ruszyły wyciągi po jesiennych przeglądach A my dalej czekamy na śnieg Oczywiście mówimy o Polsce bo np: w Austrii już śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radcom Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Do grudnia raczej nie ma szans, by coś ruszyło. W sprzyjających warunkach śmigałem w mikołaja. Jak zawsze w Andrzejówce zaczynam sezon. Górka co prawda mała, ale śnieg jak najbardziej prawdziwy. Wiem, że Zieleniec i Czarna Góra szykują się na święta. Jak dopisze pogoda to w drugiej połowie grudnia zaczną śnieżyć. My mamy w planie pierwsze zawody 20 grudnia. Więc zima będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... paypal Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Chyba trzeba dopisać cyferkę 15 do tematu --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Beskidach można już jeździć na nartach Wszyscy, którzy mają ochotę pojeździć na nartach, mogą już przyjechać w Beskidy. Na Białym Krzyżu w Szczyrku uruchomiono pierwszy wyciąg. Wyciągi na Przełęczy Salmopolskiej tradycyjnie ruszają jako pierwsze w Beskidach. Nie inaczej jest w tym roku. Dzisiaj pierwsi narciarze mogli skorzystać z ośrodka narciarskiego Biały Krzyż. - Śniegu na razie spadło bardzo mało, ale uruchomiliśmy armatki i przygotowaliśmy stok. Czynny jest wyciąg talerzykowy Bartuś. Dzisiaj robimy próbę generalną, a od soboty zapraszamy wszystkich chętnych - powiedziano nam w ośrodku Biały Krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 4 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
siano Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Zmieniło się gdzieniegdzie ruszyły wyciągi po jesiennych przeglądach A my dalej czekamy na śnieg Oczywiście mówimy o Polsce bo np: w Austrii już śmigają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radcom Napisano 4 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Do grudnia raczej nie ma szans, by coś ruszyło. W sprzyjających warunkach śmigałem w mikołaja. Jak zawsze w Andrzejówce zaczynam sezon. Górka co prawda mała, ale śnieg jak najbardziej prawdziwy. Wiem, że Zieleniec i Czarna Góra szykują się na święta. Jak dopisze pogoda to w drugiej połowie grudnia zaczną śnieżyć. My mamy w planie pierwsze zawody 20 grudnia. Więc zima będzie... Pozdrawiam, radcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Chyba trzeba dopisać cyferkę 15 do tematu --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W Beskidach można już jeździć na nartach Wszyscy, którzy mają ochotę pojeździć na nartach, mogą już przyjechać w Beskidy. Na Białym Krzyżu w Szczyrku uruchomiono pierwszy wyciąg. Wyciągi na Przełęczy Salmopolskiej tradycyjnie ruszają jako pierwsze w Beskidach. Nie inaczej jest w tym roku. Dzisiaj pierwsi narciarze mogli skorzystać z ośrodka narciarskiego Biały Krzyż. - Śniegu na razie spadło bardzo mało, ale uruchomiliśmy armatki i przygotowaliśmy stok. Czynny jest wyciąg talerzykowy Bartuś. Dzisiaj robimy próbę generalną, a od soboty zapraszamy wszystkich chętnych - powiedziano nam w ośrodku Biały Krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi