nomios Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Wpisujcie gdzie i kiedy ruszyly juz jakies wyciagi lub ruszą (tylko pewne informacje) z mozliwoscią jazdy. Prosze podawac tez linki do stron tych wyciagow:) Użytkownik nomios edytował ten post 19 listopad 2008 - 10:56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 u mnie kolo domu juz ruszyl, warunki sa przyzwoite, dzis rano juz smigalismy:P troche jeszcze jest blota i wystajacej trawy ale jak przyjedziesz to nadrzuce troche lopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomios Napisano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no u mnie kolo domu jest ze 3 cm sniegu...na upartego by sie zjechalo na kreche:cool:ale nie o to nam chyba chodzi:D...moze wpadne;) tylko napisz gdzie? hehehe i daj link (zart)hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mister K Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam:) Wpisujcie gdzie i kiedy ruszyly juz jakies wyciagi lub ruszą (tylko pewne informacje) z mozliwoscią jazdy. Prosze podawac tez linki do stron tych wyciagow:) Chyba pomysł wcale nie taki głupi, choć może przedwczesny.... ale jak zobaczyłem parę płatków na samochodzie to też pomyślałem o forum...., a może ktoś się pochwali, że są już warunki.... u mnie kolo domu juz ruszyl, warunki sa przyzwoite, dzis rano juz smigalismy:P troche jeszcze jest blota i wystajacej trawy ale jak przyjedziesz to nadrzuce troche lopata Dlatego ten żart uważam za niesmaczny, myślę że wiele osób oczekuje na śnieg i na takie wiadomości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Żarty żartami ale w Poznaniu na Malcie miesiąc temu stok ruszył... Jeszcze co prawda igielit ale nie będzie to przeszkadzać w rozegraniu w najbliższą niedzielę pierwszych z cyklu zawodów pucharowych na ten sezon. Stok krótki jak cholera(150m), drogi jak diabli ( 26zł/1h w tygodniu - 34zł/1h w weekend)... ale zawsze:) W cenie wypożyczenie nart. Muszę pomyśleć, żeby naszą wielkopolską grupę feryjną na rozgrzewkę przed sezonem tu właśnie skrzyknąć Użytkownik keram edytował ten post 19 listopad 2008 - 18:23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSlask Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jedyną informacje na temat planowanego otwarcia uzależnionego od mrozu znalazłem na stronie Soszowa www.soszow.pl Planują wystartować 29.11 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrateolog Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Skicircus rusza w ostatni weekend listopada, nie wiem czy chodzi wam tylko o polskie ośrodki?! I jesli dobrze pamietam to Verbier z 4 wyciagami na razie rusza w ten weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drops Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Zermatt działa całą parą. Ludzi praktycznie brak tylko szkoły narciarskie przygotowują sie do sezonu oraz roznego rodzaju szkolenia na instruktorów. Dzisiaj tylko slonce i brak wiatru wczoraj troche popadało sniegiem. Warunki idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milzbi Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Może ktoś wie, taka informacje gdzie i kiedy zaczyna się w Polsce oficjalne otwarcie sezonu. W tamtym roku taka impreza odbyła się. Stawiam na okolice Zakopanego w tamtym roku było chyba otwarcie oficjalne w Kluszkowcach. Ciekawi mnie gdzie i czy będzie oczywiście tak jak np. w Austrii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika_k Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Skicircus rusza w ostatni weekend listopada Na razie śniegu tam nie ma. Oglądam tamtejsze kamerki z niecierpliwością i widziałam jak wczoraj zaczęli sztuczne naśnieżenie ale dzisiaj nic śniegu nie przybyło i stoki nadal zielone. Dobrze, że prognozy optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capek Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://narty.onet.pl...wiadomosci.html http://narty.onet.pl...wiadomosci.html Tutaj są informacje na temat otwarcia stoków na Słowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fox34 Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 45min jazdy od Szklarskiej P. (Czechy) pada:) do 25 cm sniegu, poza trasą 10cm. W Spindlu bedzie jak zwykle najszybciej. http://www.holidayin...g=2&loc=9&cat=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paypal Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 06.12.08 ma ruszyć Bachledova, juz teraz śnieżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tencogoniema Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ma ktos mapę szczerbskiego plesa z ta nowa trasą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coli Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ma ktos mapę szczerbskiego plesa z ta nowa trasą ? Witaj...Zobacz tą mapkę... Załączone miniatury Użytkownik Coli edytował ten post 20 listopad 2008 - 21:51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tencogoniema Napisano 20 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzięki Coli kto szuka nie błądzi na tej nowej trasie to trzeba dymać do góry od krzesła albo tego mniejszego orczyka czy zbudują/zbudowali coś tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 w Val d'Isere i Tignes:D:D:D Wide foto Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moris Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 tytuł do poprzedniego posta - przepraszam, ale zrobił się nowy post, miała być edys=cja poprzedniego Użytkownik moris edytował ten post 13 grudzień 2009 - 19:55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luceks Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Armatki śnieżą także w Jurgowie. Z tego co mi wiadomo planowane uruchomienie wyciągów to piątek (18.12) lub sobota (19.12). Pewniejszy jest raczej termin sobotni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matik211 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Na Soszowie w Wiśle ROZPOCZĘCIE SEZONU 2009/2010 NASTĄPI W PIĄTEK 18.XII.2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturoarturo Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 W Spindlerovym Mlynie ruszył już Stoh (1122 m). Dzisiaj było za darmochę,od jutra 400 kcs,ulgowe 280kcs,seniorzy 320kcs. Podają,że czynny od 7-16,toż to 9 godzin śmigania.Ciekawe jakie są warunki na Stohu,bo poniedziałek i wtorek zapowiadają mróz i piękne słońce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ustrzyki (laworta , gromadzyń) mają ruszyć w przyszły weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natacha Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Po tym stoku to się zjeżdża czy trzeba dawać z łyżwy podobnie jak yukisan...uśmiałam się:D:D ale co to jednak znaczy siła woli:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natacha Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 http://www.skionline...wsy&id_txt=3354 I zaznaczam, że dotyczy to tylko stacji Rusin-Ski:D a tu najbardziej "przekonuje mnie" komentarz do newsa (na stronie skionline) autorstwa Starego Andrzeja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaszybki Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 19.12 w Szpindlerowym rusza sezon.. więc ludziska narty na plecy i w góry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi