Jarda Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Z uwagi na fakt, że w tym roku obrałem na swój narciarski "celownik" inny rejon Alp, chętnie podzielę się moim namiarem na klimatyczny, najładniejszy (to nie lipa !!!) domek, jakim udało mi się w okolicach Goestling i Hochka odkryć i naturalnie "przetestować" śpiąc tamże kilkukrotnie. Kosztuje ciut więcej niż nasze Prochaski i inne, ale zaręczam, że warto :-). A znalazłem go po prostu w necie, pisząc maile do kilkudziesięciu właścicieli okolicznych domków. Domek jest tak przytulny i przyjemny, właściciele tak mili i uczynni (obowiązkowy talerz domowych wypieków Frau Marie + obowiązkowa gruszkóweczka jako poczęstunek Herr Franza), że zrobią na wszystkich wrażenie. No i okolica ... jak sięgniąć okiem tylko góry i lasy ... Warto :-) http://go000065.host...ereck/fotos.htm Zdravim :-) Czy potraficie w swoich domkach smażyć na prawdziwym ogniu kiełbaski, albo piec pyszne, chrupiące bułeczki ? U Rosemarie to jest możliwe ... Załączone miniatury Użytkownik o.tisk edytował ten post 20 listopad 2008 - 00:27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 no wygląda nieźle... chociaż mnie najbardziej te kiełabaski przekonują to kiedy pieczemy:rolleyes:? Jutka ! Ale tam nasze skipasy nie hulają :-( Więc trzeba poczekać, co ciekawego wymysli Juras ;-)))) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no to Jareczku...nasze skipassy tam hulają, wiec sprawdzimy:) dzieki za namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 tijaaa.. :> - a na deser grilowane grzyby - prosto z hodowil prysznicowej Magicznej Chatki.. :D:D pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 no to Jareczku...nasze skipassy tam hulają, wiec sprawdzimy:) dzieki za namiar:) W domu gospodarzy, którzy mieszkają zaraz obok są jeszcze 2 do 4 dodatkowych miejsc noclegowych, więc - "którąś razą" - możecie tam zapakować cały wyjazd na Hochka :-) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Jedyny spory minus tej chatki to dość daleka odległość od Hochkar 25 km i pojazd. 5 km stromo pod górę + serpentyny niemal 360 st. Nawet w łańcuchach jest trudno podjechać a jak dowali śniegu to amen. Zanim Bauer krowy wydoi trza cierpliwie czekać. Ale nie mogę powiedzieć, jak koleś lekko zmylił drogę (mimo barierek chciał wjechać ) to szybko go traktorkiem wyciągnął. Dodatkowo zapewnione zapachy Bio z pobliskiej obory dla znawców Użytkownik Viper edytował ten post 22 listopad 2008 - 00:59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Całe szczęście, że nie chciałeś - Viperku - nikogo z potencjalnych gości tej magicznej chatki odwieść od pomysłu nocowania tamże, bom gotów jeszcze co innego pomyśleć ... ;-) (...) Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 22 listopad 2008 - 21:02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Całe szczęście, że nie chciałeś - Viperku - nikogo z potencjalnych gości tej magicznej chatki odwieść od pomysłu nocowania tamże, bom gotów jeszcze co innego pomyśleć ... ;-) (...) Zdravim :-) a ja mam wrażenie, że Viper jest bliżej mojego niż Twojego podejścia do tematu.. :D:D pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 a ja mam wrażenie, że Viper jest bliżej mojego niż Twojego podejścia do tematu.. :D:D pozdro jahu Wojtuniu.. a tak między wierszami ... ? Użytkownik rsowa edytował ten post 22 listopad 2008 - 22:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Wojtuniu.. a tak między wierszami ... ? sie ma Sowa - no jak? - "zapachy Bio z pobliskiej obory" - no to chyba zamiast śniadania styknie. - ale jak będziecie tam jechać - dajcie znać - zaplanuję jakiś katar dla siebie.. - a co tam... pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowina Napisano 23 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 w linku, który podał Otisk jest kontakt... http://go000065.host...ereck/fotos.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 sie ma Sowa - no jak? - "zapachy Bio z pobliskiej obory" - no to chyba zamiast śniadania styknie. - ale jak będziecie tam jechać - dajcie znać - zaplanuję jakiś katar dla siebie.. - a co tam... pozdro jahu Siemano Jahu Myślę, że jedynymi uprawnionymi osobami, które mogą się wypowadać w tym temacie, a do tego w "takim" stylu - nawet podpierając się swoimi subiektywnymi odczuciami - są jedynie te osoby, które TAMŻE mieszkały, albo choć tylko "były przejazdem" ... Cała reszta to twórcza imaginacja i wirtualne aberracje ... Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi