Ski_Retry Napisano 16 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Chcę się nauczyć montować wiązania narciarskie do płyty. Na płycie są jakieś cyferki i dziurki... Narty to Head Worldcup I.SL 07/08 rok. Wiązania to freeflex +11. płyta to HEAD CARVE PLATE 13 SLR. rozmiar buta to mm 334 (tak jest napisane na boku buta Tecnica Spark). Nie wiem jak do tego mam się w ogole zabrać i boje sie, że to rozwale wszystko xD A chce sie nauczyc. proszę o pomoc Użytkownik Ski_Retry edytował ten post 16 listopad 2008 - 19:42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekVR Napisano 16 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ściągnij: http://www.tyrolia.c...ual.english.pdf Przeczytaj Zainstaluj Jak nie zrozumiesz to nie oszczędzaj tylko idź do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski_Retry Napisano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Dzięki Ci za to ! ; P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi