WojtaS Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witam Ile zapłacę za przesyłkę ze sport-conrad.de? Planuje kupić narty volkl dogen. I nie mogę się rozczytać z tej tabeli czy mam zapłacić 20 czy 35 euro. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Winetou może tu pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtaS Napisano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2006 nadal aktualne. zamawiał już ktoś ze sport-conrad? ile placiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Oni się ogłaszają że mówią po polsku,zadaj pytanie na mejla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtaS Napisano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Ja chcę kupić dogeny a ich nie ma w polsce z tego co szukałem. Chyba, że masz inne informacje;) lub polecasz coś innego na początek. Conrad Komplett-Set Völkl Dogen 06/07!! Marker M 12.0 Free 06/07 za 269.00 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 w sport-conrad przesyłka do pl kosztuje 20E albo 25E nie ważne czy kupujesz rekawiczki czy komplet narciarski. Przynajmniej tak było z pół roku temu bo ostatnio nic u nich nie kupowałem. A tak poza tym to sklep jest godny zaufania, kupiłem już tam 2 komplety nart z wiązaniami, buty i kilka innych rzeczy i zero problemów. Sprzęt był u mnie po kilku dniach od wysłania zlecenia, paczka odpowiednio zabezpieczona - raczej nie ma szans że dostaniesz wadliwe narty. Jedyny minus sklepu to brak mozliwości negocjacji ceny (wiadomo niemcy:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtaS Napisano 18 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dzięki za informacje. W przyszłym tygodniu kupuję moje pierwsze freestylowe narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 18 Października 2006 Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A jednak wazne.... Czytałem, chociaż szkopskiego za bardzo nie kumam to też tak myslałem dopuki nie dowalili mi 20E za kijki teleskopowe o wadze < 0,5kg. tu tez bym sie spieral... Może jakiś konkretny argument? No jakis tam minimalny rabat dostałem (ok. 50E przy dużym zamówieniu) ale raczej nie są skłonni do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi