nika_k Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Nie miałam wpływu na decyzję brata ale troche niepokoi mnie jego zakup. Brat ma 182 cm i przyznaje się do 80 kg wagi. Wiek: 30. Umiejętności takie między 6 a 7. Otóż kupił sobie nartki Fischer RC4 RACE SC o długości 160 cm i butki SOMA MX FIT 80. Co do flexu butów to zawsze jeździł w miękkich i nie będę się za bardzo czepiać ale nartki jak dla mnie powinny być dłuższe a on sam też nigdy nie miał nart takiej długości. I tu mam pytanie do Was - jak taki sprzęt będzie miał wpływ na jazdę? Czy namawiać go do tego aby jednak sprzedał narty i kupił nowe zanim je zabierze na stok, czy może nie jest aż tak źle i mimo wszystko będzie miał przyjemność z jazdy. Dodam, że poprzednie jego narty to Rossignol T - Power Cobra S http://skionline.pl/...7&id_modelu=715 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Jesli zamierza jezdzic krotkim skretem a moze na dodatek ciagnie go do funn to nie masz sie o co martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika_k Napisano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzięki. Uspokoiłeś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vittek Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Nie miałam wpływu na decyzję brata ale troche niepokoi mnie jego zakup. Brat ma 182 cm i przyznaje się do 80 kg wagi. Wiek: 30. Umiejętności takie między 6 a 7. Otóż kupił sobie nartki Fischer RC4 RACE SC o długości 160 cm i butki SOMA MX FIT 80. Co do flexu butów to zawsze jeździł w miękkich i nie będę się za bardzo czepiać ale nartki jak dla mnie powinny być dłuższe a on sam też nigdy nie miał nart takiej długości. I tu mam pytanie do Was - jak taki sprzęt będzie miał wpływ na jazdę? Czy namawiać go do tego aby jednak sprzedał narty i kupił nowe zanim je zabierze na stok, czy może nie jest aż tak źle i mimo wszystko będzie miał przyjemność z jazdy. Dodam, że poprzednie jego narty to Rossignol T - Power Cobra S http://skionline.pl/...7&id_modelu=715 Pozdrawiam ja tez mam race sc i przy wzroscie 191 mam narty 170 i jezdem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika_k Napisano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 To już przestaję męczyć brata Mam nadzieję, że też będzie zadowolony. Kupiłam mu do kompletu kijki - dostanie na mikołaja teraz to już będzie wyglądał jak ze stajni fischera Użytkownik jark edytował ten post 12 listopad 2008 - 19:51 scalone posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi