Janica Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Mam pytanko- kupiłem kurtkę na aledrogo.pl i chciałem się spytać czy znacie ten model, tj. z którego sezonu, albo czy go ktoś użytkuje i może się wypowiedzieć na ten temat (przepuszczalność izolacja itp.) http://www.allegro.p...m_gore_tex.html Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Kurtki Spydera,a nawet te sprzed kilku sezonów miały świetne membrany, więc jeśli kupiłeś oryginał powinieneś być zadowolony. http://www.skiteam.p...iez-narciarska/. Poszukaj tutaj może znajdziesz w archiwum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssppaarrxx Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Jezeli to material XT.L to bedziezz maila takie parametry jak material z tej aukcji: http://www.allegro.p...super_cena.html jezeli jest tam cos wiecej to mozesz liczyc na 20.000/20.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Obym się mylił ale możesz liczyć na 0/0 albo na siebie bo -kto gubi pas śnierzny w kurtce za 2 tys -która dobra kurtka się mechaci po połowie sezonu -jak kurtka z takich dobrych i drogich materiałów może się mechacić koło rzepów Moim zdaniem ktoś kupił podróbę ,w połowie sezonu częściowo się posypała a teraz próbuje odzyskać kasę wystawiając od zety. Jak pisałem wcześniej obym się mylił a wtedy napewno będziesz zadowolony.Orginalny Spyder to napewno dobry produkt a przez piratctwo tekstylne marka leży u nas w gruzach :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 bardzo fajna ta podróbka powinna Ci się dobrze sprawować:):):) jaka cena taki produkt:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Kupiłeś niestety podróbę-właśnie ten model sprzed kilku sezonów był masowo podrabiany-po drugie Spyder nie stosował w nim gore-texu tylko dermizax... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozio86 Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 . chodziły nawet anegdoty, że niemcy dostają palpitacji serca jak przyjezdza polski autobus z wycieczką narciarzy w alpy. otwierają się drzwi i co drugi narciarz w kurtce "spyder"... kupionej na giełdzie za 250 zł. przpraszam, moze ja jestem jakis glupi czy co, ale co przyprawialo Niemcow o palpitacje serca??to ze tylu Polakow mzoe stac na Spydera czy to ze oni z odelgosci kilkunastu metrow rozponaja ze to sa niby podrobki i przez to im zaczyna dokuczac choroba wienocowa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenobcy Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Może to bukiectwo.... sorry, odważny design spydera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 13 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Może i nie jestem znawcą ale jakies 3 tygodnie temu byłem w sklepie SkiTeam Outlet i z tego co pamiętam to kurtki Spidera poniżej 500zł nie schodziły pomimo tego że był to outlet. Ale jak już mówiłem nie jestem znawcą. W każdym razie życze zadowolenia z zakupu I słusznie zauważyłeś, tylko zapewne nie zwróciłeś specjalnej uwagi na rozmiary oferowanego w tej cenie towaru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 14 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 ta aukcja bardzo mi sie podoba ,szczegolnie nazwa z jakiego kraju moze pochodzic http://www.allegro.p...narciarska.html bylo by milo miec tak egzotyczny wyrob :D:D:D:D niestety handel podrabianymi rzeczami szybko sie nie skonczy ,zaraz za wschodnia granica (pierwsze stragany ok 100 od szlabanu w kroscienku na granicy z ukraina) mozna kupic kurtki, buty itp. wiekszosci uznanych marek na swiecie .. dla zainteresowanych ceny buty adidas od 40pln . kurtki zimowe nike od ok. 80pln. pochodzenie towaru jest mi blizej nieznane... Użytkownik jawy88 edytował ten post 14 listopad 2008 - 10:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigershark Napisano 14 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Ano zgadza sie że nie zwróciłem uwagi na rozmiary bo wtedy nie byłem jeszcze aż tak zainteresowany zakupem jak teraz, zatem były to duże rozmiary?? Rozmiarówka na mini ludka:) Dyskusja na temat przeceny już była na forum. W załączeniu poniżej link. http://www.skiforum....hlight=przecena Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi