gas Napisano 14 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Hmm ... chyba jesteśmy na forumie ... Każdy może pisać swoja opinię, czyli co mu ślina na język przyniesie ... To tyle w formule wolnej wypowiedzi ... Nie odnoszę się do zarzutów krytykowania jakiejkolwiek grupy, bo: 1. po pierwsze primo nie zwróciłem dotychczas na to uwagi (prawdopodobnie za krótko tutaj jestem) 2. po drugie primo nie należę do żadnej z grup (może to i błąd, ale nie rozgryzłem jeszcze czym właściwie jest "grupa") 3. po trzecie primo, staram się "opuszczać" posty takie, w których ktoś komuś "dokopuje", że "jest garbaty a ma proste dzieci" Ale, zawsze (w czasach regulacji) będę opowiadał się za deregulacją z nutą anarchii i bronił każdej "wolności wypowiedzi i słowa" (nawet jeżeli będzie to krytyka mojej osoby - byle konstruktywna) Howk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi