Mychu Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam, Czy wiecie czym (jakim kurierem, a może pocztą) wysłać narty 160 zł z wiązaniami żeby było najtaniej? Wysyłka z Wrocławia do Rzeszowa Wiecie ile to kosztuje? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mychu Napisano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dzięki, Leniem nie jestem Cennik widziałem i czytałem, tyle że jesli chodzi o paczki pocztowe, to: Suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm A jak dechy mają 160 cm to już odpada. Dlatego pytam o doświadczenia użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kindzior99 Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Własnie odebrałam nartki dla syna długośc coprawda 120 cm - wysłane były naszą kochaną instytucją użytecznosci publicznej (chyba wiecie co mam na myśli) i doszły po 4 dniach za cenę 17 zł całe i zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mychu Napisano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Własnie odebrałam nartki dla syna długośc coprawda 120 cm - wysłane były naszą kochaną instytucją użytecznosci publicznej U mnie ze względu na długość 160 cm nie da radę PP wysłać. Ma ktoś doświadczenia z kurierami? Którym najtaniej i ile to kosztuje? P.S. Co do PP, wczoraj ok 17tej stałem ponad godzinę w kolejce po list polecony. 3 okienka z Paniami, 1 otwarte a w dwóch tabliczka...uwaga!..."Przerwa technologiczna 30 minut Przepraszamy" Myślałem, że zejde hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 http://www.dhl.com.p...g_krajowych.pdf ... na pewno bez problemu ale czy tanio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawy88 Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam, Czy wiecie czym (jakim kurierem, a może pocztą) wysłać narty 160 zł z wiązaniami żeby było najtaniej? Wysyłka z Wrocławia do Rzeszowa Wiecie ile to kosztuje? Z góry dzięki wyslij poczta i nie martw sie o dlugosc (mierza zreguly na oko) powiesz ze maja 150cm i z doswiadczenia wiem ze nigdy sie nikt nie czepia do 170cm.. usmiech do pani z okienka zalatwia sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Pocztexem możesz wysłać, dzwonisz pod infolinię zamawiasz kuriera, i za 40zl wysyłasz narty na terenie Polski. P.s. Tylko szerokim łukiem omijaj GLS i "siódemkę" Użytkownik mateuszw2 edytował ten post 21 październik 2008 - 15:16 P.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 19 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Sprawdź kuriera TNT. Jest tańszy od DHL, lecz to solidna firma. Na infolinii podadzą ci koszty przesyłki po podaniu jej wagi i wymiarów, oraz kodów pocztowych nadawcy i odbiorcy. Długość do 2,5 m to u nich standart. Tak jak wspominał poprzednik - omijaj siódemkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżunior Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pobawię się ciut w archeologię. Potrzebuję wysłać narty firmą kurierską (nie poczta, bo już skasowalem 30zl za kuriera). Wszyscy sprzedający na alledrogo podają cenę oscylującą właśnie w tym zakresie -30zł. Może ktoś z Was ma doświadczenie jaka firma jest najlepsza i czy wlaśnie taka ma cenę. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 najtanszy pocztex za narty 160cm chca...90zl Taaak? A ja skorzystałem z TNT narty 178 cm przesyłka ze śląska 40 zł. I co pan na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Polecam stronę http://www.kurierem.pl/ na której można samemu wybrać kuriera, który wam odpowiada. Transport nart 180cm kosztuje około 30zł. z mojego doświadczenia wynika, że niektóre z tych firm w ogóle nie chce przyjąć zlecenia od osoby nieprowadzącej działalności gospodarczej Użytkownik hanka1 edytował ten post 01 grudzień 2010 - 17:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 z mojego doświadczenia wynika, że niektóre z tych firm w ogóle nie chce przyjąć zlecenia od osoby nieprowadzącej działalności gospodarczej Potwierdzam Swego czasu na Allegro sprzedawałem dwie pary nart i albo ceny oscylowały w połowie cen nart wylicytowanych /czyli circa 80,- PLN/ albo odmawiano wysyłki osobie nie mającej umowy. Ostatecznie wysłałem poprzez firmę w której pracuję, z obciążeniem mego wynagrodzenia. Dwie wysyłki DHL po 16,50 + VAT +40,26 złotego czyli na jedną wysyłkę 20,13. Ale podkreślam, uzyskałem zgodę szefostwa mojej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Zobacz DPD maja aktualnie promocje. Folia bąbelkowa i stretcz powinien wystarczyć. Ewentualnie jakieś opcje z kartonem - generalnie co tam masz pod ręka. Trochę inwencji własnej się przyda przy pakowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 w ubiegłym roku wysyłałem za pomocą "epaka", okazało się że zapakowanie w foremny karton o 1/3 obniżyło koszt wysyłki do ok 25-30 zł z pobraniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Pytanie za 100 punktów. A jak najlepiej je zapakować do wysyłki ? Narty długość 170 cm. Pz Kamil Kupujesz za 10-11 zeta folie babelkowa 10metrow i tasme przezroczysta, moze byc nawet ta cienka - 2-3plny i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wideo5 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 w ubiegłym roku wysyłałem za pomocą "epaka", okazało się że zapakowanie w foremny karton o 1/3 obniżyło koszt wysyłki do ok 25-30 zł z pobraniem By nie przepłacać wystarczy się zalogować loginem i hasłem z allegro na sendit.pl Tam nie dopłaca się za niestandard w folii strech bez kartonu, do długości 175cm i 30kg. wysyłka 3 kompletów nart odpowiednio spakowanych kosztuje ok 16 zł a pobraniowa niecałe 22zł. pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Idź do pierwszego lepszego sklepu narciarskiego i poproś o karton. Testowane wielokrotnie,trzeba się tylko trochę uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... TomiQ82 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Przepraszam za archeologię, ale jestem przekonany że wiele osób nadal może mieć problem z przygotowaniem narty czy deski do wysyłki kurierem. Właśnie napisałem poradnik na ten temat, poruszam w nim także kwestie kosztów wysyłki. Artykuł dostępny jest na naszym firmowym blogu http://transportowi....sylki-kurierem/Mam nadzieję, że będzie on pomocny. Chętnie odpowiem także na Wasze pytania. Z całym szacunkiem ale nic nowego nie napisałeś Ale plus za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... RobertK Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja bym owinął kilka razy folią i tak wysyłał. Nie ma co kombinować, przeciez narty to normalny przedmiot, a nie porcelana i tak samo chciałbyś otrzymać swoje nowe narty? wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Koszt wysyłki nart - kurier, poczta? jakie ceny?
wideo5 Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 w ubiegłym roku wysyłałem za pomocą "epaka", okazało się że zapakowanie w foremny karton o 1/3 obniżyło koszt wysyłki do ok 25-30 zł z pobraniem By nie przepłacać wystarczy się zalogować loginem i hasłem z allegro na sendit.pl Tam nie dopłaca się za niestandard w folii strech bez kartonu, do długości 175cm i 30kg. wysyłka 3 kompletów nart odpowiednio spakowanych kosztuje ok 16 zł a pobraniowa niecałe 22zł. pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Idź do pierwszego lepszego sklepu narciarskiego i poproś o karton. Testowane wielokrotnie,trzeba się tylko trochę uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 lata później... TomiQ82 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Przepraszam za archeologię, ale jestem przekonany że wiele osób nadal może mieć problem z przygotowaniem narty czy deski do wysyłki kurierem. Właśnie napisałem poradnik na ten temat, poruszam w nim także kwestie kosztów wysyłki. Artykuł dostępny jest na naszym firmowym blogu http://transportowi....sylki-kurierem/Mam nadzieję, że będzie on pomocny. Chętnie odpowiem także na Wasze pytania. Z całym szacunkiem ale nic nowego nie napisałeś Ale plus za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... RobertK Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja bym owinął kilka razy folią i tak wysyłał. Nie ma co kombinować, przeciez narty to normalny przedmiot, a nie porcelana i tak samo chciałbyś otrzymać swoje nowe narty? wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Koszt wysyłki nart - kurier, poczta? jakie ceny?
sese Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Idź do pierwszego lepszego sklepu narciarskiego i poproś o karton. Testowane wielokrotnie,trzeba się tylko trochę uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiQ82 Napisano 7 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Przepraszam za archeologię, ale jestem przekonany że wiele osób nadal może mieć problem z przygotowaniem narty czy deski do wysyłki kurierem. Właśnie napisałem poradnik na ten temat, poruszam w nim także kwestie kosztów wysyłki. Artykuł dostępny jest na naszym firmowym blogu http://transportowi....sylki-kurierem/Mam nadzieję, że będzie on pomocny. Chętnie odpowiem także na Wasze pytania. Z całym szacunkiem ale nic nowego nie napisałeś Ale plus za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... RobertK Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja bym owinął kilka razy folią i tak wysyłał. Nie ma co kombinować, przeciez narty to normalny przedmiot, a nie porcelana i tak samo chciałbyś otrzymać swoje nowe narty? wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
RobertK Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja bym owinął kilka razy folią i tak wysyłał. Nie ma co kombinować, przeciez narty to normalny przedmiot, a nie porcelana i tak samo chciałbyś otrzymać swoje nowe narty? wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność