kefas123 Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ile wynosi podatek który mam dopłacić płacąc za pokój w Austrii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ile wynosi podatek który mam dopłacić płacąc za pokój w Austrii? Ceny dla narciarzy/ turystów podawane są zawsze jako końcowe, czyli brutto. Z ichniejszym fiskusem rozlicza się Austriak, nie Ty. Chyba, że mówisz o jakiejs opłacie klimatycznej, czy innej "ort-taxie" ... ale to nie za pokój ... Zdravim :-) Użytkownik o.tisk edytował ten post 19 październik 2008 - 15:52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 tez mi sie tak wydaje, pewnie chodzi o oplate klimatyczna, placi sie dla osob powyzej 15 roku zycia, od 1 do 2 euro. Pozdrawia:)m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2008 dzięki, chyba chodziło właśnie o ten podatek klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi