konflo Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Czy osoba początkująca na nartach poradzi sobie tam? Jaka jest trudność tras w całej dolinie? Pozdrawiam Czy zna ktoś biuro turystyczne RESTOR?Oferuje m.in. wyjady do 3 dolin. Jakies opinie o tym biurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo Napisano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Hehe konflo - kon od mojego nazwiska, flo od żony nazwiska , taki nick za dawnych czasów. Mysle o Les Manuries.W sumie świeży pomysł , bo plan jest Livigno jak co roku w marcu.No ,ale może warto coś innego zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo Napisano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja dam sobie radę. Martwię się o koleżankę ktora zaczeła dopiero jeździc i zastanawiam się ,czy sobie tam poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 praktycznie z każdej góry jest przynajmniej jedna łatwa trasa z wyjątkiem Cime Caron, Mt. Vallon, Pointe de la Masse no ale tam nie trzeba wjechać by podróżować na nartach po całych 3 Dolinach. Na wielu wyjazdach byłem z początkującymi i to nawet takimi od "0", 2 max 3 dni uczyli się na oślich łączkach (taśma albo wyciąg jest darmowy) apotem już kupowali duży skipas. W której konkretnie doline chcecie mieszkać? zgadzam się z powyższym, jest jeszcze piękna i słoneczna dolina Orelle, Można tam pośmigać bo trasy są długie i szerokie. W Orelle mozna pojeździć kupując karnet na ValThorens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo Napisano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A czy mając karnet na całe 3 doliny to w Orelle też mozna jezdzic na tym karnecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfiski Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A czy mając karnet na całe 3 doliny to w Orelle też mozna jezdzic na tym karnecie? Kupując karnet w stacji Val Thorens, możesz wybrać: a)ValThorens+Orelle b)Trzy doliny Jak jest w innych stacjach nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konflo Napisano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Zarezerwowałem jednak bezpośrednio przez agencje ski france. Termin 7-14.03.09 Les Manuries w apart. 4 os 35 m2.Czyli jakis potężny . Apart bezposrednio przy wyciagach ktore wjezdzaja na gore z ktorej mozna do nastepnych dolin jechac.Czyli miejscówka ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi