krzysiek358 Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam! Wiem że ten temat zapewne był nie raz poruszany ale szukam i nie mogę znaleźć odpowiedzi na ten temat. Szukam butów lecz waham się jaki mam flex wybrać. Obecnie mam Atomic B 70 z flexem 70. Niestety są już za małe jak dla mnie i odziedziczy je po mnie brat Ja myślicie flex 100 to aby nie przesada? Wiem flex, flexowi nie równy, że trzeba mierzyć... Chcę aby buty były wygodne za zarazem nie za miękkie.Dodam jeszcze ze jeżdżę szybko, dobrze technicznie swoje umiejętność ocenił bym na 7,5 ;]. Mam 15 lat wzrost: 176cm, waga:67 kg. Proszę o poradę ;] p.s myślałem nad tym modelem: http://www.skionline...&id_modelu=1599 tylko nigdzie go nie ma :/ a zapomniałem dodać że te buty będą współpracować z Volkl Crosstiger Titanum ;] Użytkownik 1/2prokrzysiek edytował ten post 14 październik 2008 - 20:21 dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2008 tylko że mi chodzi o model z zeszłego sezonu ;] mimo wszystko dzięki za zainteresowanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam! Wiem że ten temat zapewne był nie raz poruszany ale szukam i nie mogę znaleźć odpowiedzi na ten temat. Szukam butów lecz waham się jaki mam flex wybrać. Obecnie mam Atomic B 70 z flexem 70. Niestety są już za małe jak dla mnie i odziedziczy je po mnie brat Ja myślicie flex 100 to aby nie przesada? Wiem flex, flexowi nie równy, że trzeba mierzyć... Chcę aby buty były wygodne za zarazem nie za miękkie.Dodam jeszcze ze jeżdżę szybko, dobrze technicznie swoje umiejętność ocenił bym na 7,5 ;]. Mam 15 lat wzrost: 176cm, waga:67 kg. Proszę o poradę ;] p.s myślałem nad tym modelem: http://www.skionline...&id_modelu=1599 tylko nigdzie go nie ma :/ a zapomniałem dodać że te buty będą współpracować z Volkl Crosstiger Titanum ;] Witaj ! Drogi "PółKrzyśku" , flex przez Ciebie podawany/sugerowany , będzie ,napewno odpowiedni.Dobrze zmierz i ...na narty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2008 mam tylko pewne wątpliwości co do tego czy aby ta setka nie będzie za twarda? dam rade w tych butach cały dzień na stoku spędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Jeśli tylko będzie dobrze dopasowany do stopy, to powinieneś dać radę i cały dzień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek358 Napisano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2008 testowałem 3 tygodnie temu przez 3 godziny najnowsze hawxy 120, też oceniam się na 7 jak Ty i brałbym zaraz jakbym miał kasę ja tam pod uwagę biorę tylko zeszłoroczne modele ;] jak znajdę czas to wybiorę się do sklepu Atomica ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 "setka" we flexie - to nie jest jakiś rekord świata - to but "dla ludzi" - jeżeli Ci tylko pasuja wygodnie na nodze - nie zastanawiaj się - to but dla Ciebie.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi