smoq Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam, Zapragnełam zmienić buty na trwardsze i znalazłam w Intersporcie takie jak w tytule... tylko nie potrafię znaleźć nic na ich temat w internecie ( opis, twardość, itp...) Spędziałam już na przymierzniu pare ładnych godzin i te wydają się dla mnie najlepsze ( dobra długość, nie uciskają bo chodzeniu ok godziny i mają zapas na klamrach przy dopięciu-podobno rzadko spotykana chuda stopa z wysokim podbiciem). Martwi mnie tylko ten brak czegoś na ich temat w katalogach, forach.... Może ktoś poratuje jakąś informacją !? Nie ukrywam że nie mam zbyt dużego zaufania do sprzedawców - bo pare rzeczy już kupowałam i ... chyba wszyscy wiemy co Będę wdzięczna za każdą informację na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 To linia dla intersportu,ale wydaje mi się ze po X powinna być jakaś cyferka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoq Napisano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2008 no właśnie nie ma nic.... spisałam tylko że mają jakieś oznaczenia cx 100 365 23 YO :confused: i crystal translu. charoal ( ale to chyba tyczy się koloru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Przeszukałem ale nie znalazłem opisu do butów rush x bez cyferki. Zażądaj u sprzedawcy w Intersporcie opisu z katalogu,a nie tylko to co on Ci powie.Zbyt często się tam zmenia obsługa i bywa że na stoisku z nartami jest pan,który zna się tylko na rowerach.Jak coś znajdę dam znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkI-mAn Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Najprawdopodobniej chodzi o Rash X7, twardość 70 ps. na podstawie katalogu InterSport, sezon 07/08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoq Napisano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2008 a możesz mi dać namiary na ten katalog... na stronie intersportu nie otwiera mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jeśli chodzi o rush x7, to opis ich jest tutaj... http://www.skionline...id_artykulu=169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoq Napisano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2008 wygladają tak samo...tylko te nie miały polarku chyba - czyli pewnie toakie ale ale robione dla sieci.... dzięki wielkie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi