Toro Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam, Widziałem w zeszłym sezonie (marzec) rodzinkę na parkingu przy wyciągach w Austrii. Siedzieli sobie do +-16,30 przed kamperkiem a potem myk do srodka. Ktos z Was podróżuje w ten sposob? Jak wrażenia? Jakie są plusy i minusy takiej turystyki? Za mną akurat chodzi zakup samochodu. Miał byc busik T3 - taki http://moto.allegro....er=t&view=gtext ale jeszcze się waham. Zresztą taka T3 raczej nie nadaje się jako kamper zimowy. Ale za to na przykład miesiąc na Prassonisi lub na Tarifie (kite, windsurfing), mmmm marzenie (praca pozwala). Tu jeszcze ciekawostka - zobaczcie jaka śmieszna maszyna - kolega własnie sprzedał taką za 9 tyś. http://moto.allegro....mer_pilnie.html Zwróćcie uwagę na wygląd kabiny kierowcy pozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam W Bormio zawsze stoi pod wagonami sporo camperów. Parking z tego co pamietam jest przystosowany - dociągniety prąd więc nie ma problemu. Ale ja ci powiem, że jakoś nie czuje samochodu i nart no chyba że byłby np. na takim podwoziu jak poniżej. Pozdrawiam PS Teraz dopiero zczaiłem linka z Hymerem. Bardzo fajny i ta tapicerka. Użytkownik Mitek edytował ten post 26 wrzesień 2008 - 08:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniaq Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 My bylismy na objazdówce camperem - Włochy, Francja, Szwajcaria - przełom marca i kwietnia, Mega !!!!! Jak Ci nie pasuje zmieniasz miejscówe i git. Koszty niestety dość spore - spalanie plus skipassy pojedyncze nie całotygodniowe wychodzą drożej ale warto. Przygoda gwarantowana - spisz pod wyciągiem, jesteś pierwszy na stoku, grill, widoki pzdr, m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi