wiesio Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tomek Nie płacz Walcz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tomek Wiesz, że 1 jest zarezerwowana dla tych którzy uważają że jeżdżą na 10 ( a nawet w porywach na 11 ) ale "krygują" się i boją się do tego przyznać Wydaje mi się że jeszcze do 10 troszkę Ci brakuje. Pozdrawiam Ja jestem jednym z tych co maja 11 tylko nie moge drugiej jedynki wpisac. Wiechu ja srednio raz w roku z roznych przyczyn informuje Ciebie o tym. Pisze to w porownaniu ze znanymi ogolnie forumowiczami, ktorzy wpisali sobie 8(osemki). Nazywaja sie freeridowcami z byli nawet na wymyslonych kursach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tomek Nie płacz Walcz Pozdrawiam Cudny ten post Kiedy będzie mi ciężko to przypomnę sobie te trzy słowa P.S. Tomal nie bierz tego do siebie .Po prostu proste podejście Wiesia mi się podoba niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tomek Nie płacz Walcz Pozdrawiam Wiesiu ja nie płacze i nie walczę o życie , tylko bym chciał zobaczyć jak walczą te 6i 7 po dwóch sezonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio No kapnęłam się Ale nie mogłam się powstrzymać. Dla mnie najfajniesza odpowiedź miesiąca. 3słowa i po sprawie Jak to można sens czyjejś wypowiedzi załatwić . Rozśmieszyłes mnie na cały dzień ale i tak będe te 3słowa pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio Cześć Istnieją przez chwilę, dokładnie jeden zjazd, po czym obrażone idą do domu cerować przetarte spodnie z inwektywami na ustach jak to na Harendzie (w tym wypadku) skandalicznie nie umieją przygotować stoku, jak to w Polsce źle a za to w LIvigno itd. Czasami nawet są na tyle bezczelni, że idą wykłócać się o zwrot pieniędzy za karnet - sam gto widziałem w zeszłym roku gdy gość dar mordę na Kozińcu żeby mu zwrócili pieniądze bo stok nieprzygotowany a tu świeży piękny opad był, przepiękny, całodniowy, głęboki... Również serdecznie pozdrawiam z Nowym Rokiem i do zobaczenia na stoku, może być Harenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... robertw Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? - nie przejmuj się - ty się już "pokazałeś" a oni jeszcze nie , gdy dojdzie do weryfikacji to kto wie jak to będzie ?, może będzie a może nie, - "jeden taki" już tu zapytywał o dobór nart gdy po paru godzinach lekcji, motywowany przez instruktora, oceniał się na 7 !, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Bruner79 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hola hola, ja mam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Kaem Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nie sugeruj się opisami producentów, bierz narty ,,teoretycznie'' dla bardziej zaawansowanej grupy narciarzy - sprawdziłem wielokrotnie ... narta nie zabija, a lepsza pomoże podnosić umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po kolejnym sezonie z czystym sumieniem zmieniłem sobie poziom z 6 na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Miałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hej, też jestem nowy na stronie. Próbowałem, próbowałem no i wyszło 2 Brawo, wreszcie ktoś z dużą dozą samokrytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2---- "potrafisz zmieniać kierunki jazdy ale nie robisz tego w sposób doskonały" Zawsze podziwiam zarozumialcow, którzy widocznie robią to w sposób doskonaly, skoro wpisują wyższe cyferki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku A to i tak był light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sally67 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tomek Nie płacz Walcz Pozdrawiam Cudny ten post Kiedy będzie mi ciężko to przypomnę sobie te trzy słowa P.S. Tomal nie bierz tego do siebie .Po prostu proste podejście Wiesia mi się podoba niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tomek Nie płacz Walcz Pozdrawiam Wiesiu ja nie płacze i nie walczę o życie , tylko bym chciał zobaczyć jak walczą te 6i 7 po dwóch sezonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sally67 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio No kapnęłam się Ale nie mogłam się powstrzymać. Dla mnie najfajniesza odpowiedź miesiąca. 3słowa i po sprawie Jak to można sens czyjejś wypowiedzi załatwić . Rozśmieszyłes mnie na cały dzień ale i tak będe te 3słowa pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio Cześć Istnieją przez chwilę, dokładnie jeden zjazd, po czym obrażone idą do domu cerować przetarte spodnie z inwektywami na ustach jak to na Harendzie (w tym wypadku) skandalicznie nie umieją przygotować stoku, jak to w Polsce źle a za to w LIvigno itd. Czasami nawet są na tyle bezczelni, że idą wykłócać się o zwrot pieniędzy za karnet - sam gto widziałem w zeszłym roku gdy gość dar mordę na Kozińcu żeby mu zwrócili pieniądze bo stok nieprzygotowany a tu świeży piękny opad był, przepiękny, całodniowy, głęboki... Również serdecznie pozdrawiam z Nowym Rokiem i do zobaczenia na stoku, może być Harenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... robertw Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? - nie przejmuj się - ty się już "pokazałeś" a oni jeszcze nie , gdy dojdzie do weryfikacji to kto wie jak to będzie ?, może będzie a może nie, - "jeden taki" już tu zapytywał o dobór nart gdy po paru godzinach lekcji, motywowany przez instruktora, oceniał się na 7 !, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Bruner79 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hola hola, ja mam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Kaem Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nie sugeruj się opisami producentów, bierz narty ,,teoretycznie'' dla bardziej zaawansowanej grupy narciarzy - sprawdziłem wielokrotnie ... narta nie zabija, a lepsza pomoże podnosić umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po kolejnym sezonie z czystym sumieniem zmieniłem sobie poziom z 6 na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Miałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hej, też jestem nowy na stronie. Próbowałem, próbowałem no i wyszło 2 Brawo, wreszcie ktoś z dużą dozą samokrytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2---- "potrafisz zmieniać kierunki jazdy ale nie robisz tego w sposób doskonały" Zawsze podziwiam zarozumialcow, którzy widocznie robią to w sposób doskonaly, skoro wpisują wyższe cyferki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku A to i tak był light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Tomek Nie płacz Walcz Pozdrawiam Wiesiu ja nie płacze i nie walczę o życie , tylko bym chciał zobaczyć jak walczą te 6i 7 po dwóch sezonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sally67 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio No kapnęłam się Ale nie mogłam się powstrzymać. Dla mnie najfajniesza odpowiedź miesiąca. 3słowa i po sprawie Jak to można sens czyjejś wypowiedzi załatwić . Rozśmieszyłes mnie na cały dzień ale i tak będe te 3słowa pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio Cześć Istnieją przez chwilę, dokładnie jeden zjazd, po czym obrażone idą do domu cerować przetarte spodnie z inwektywami na ustach jak to na Harendzie (w tym wypadku) skandalicznie nie umieją przygotować stoku, jak to w Polsce źle a za to w LIvigno itd. Czasami nawet są na tyle bezczelni, że idą wykłócać się o zwrot pieniędzy za karnet - sam gto widziałem w zeszłym roku gdy gość dar mordę na Kozińcu żeby mu zwrócili pieniądze bo stok nieprzygotowany a tu świeży piękny opad był, przepiękny, całodniowy, głęboki... Również serdecznie pozdrawiam z Nowym Rokiem i do zobaczenia na stoku, może być Harenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... robertw Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? - nie przejmuj się - ty się już "pokazałeś" a oni jeszcze nie , gdy dojdzie do weryfikacji to kto wie jak to będzie ?, może będzie a może nie, - "jeden taki" już tu zapytywał o dobór nart gdy po paru godzinach lekcji, motywowany przez instruktora, oceniał się na 7 !, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Bruner79 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hola hola, ja mam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Kaem Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nie sugeruj się opisami producentów, bierz narty ,,teoretycznie'' dla bardziej zaawansowanej grupy narciarzy - sprawdziłem wielokrotnie ... narta nie zabija, a lepsza pomoże podnosić umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po kolejnym sezonie z czystym sumieniem zmieniłem sobie poziom z 6 na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Miałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hej, też jestem nowy na stronie. Próbowałem, próbowałem no i wyszło 2 Brawo, wreszcie ktoś z dużą dozą samokrytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2---- "potrafisz zmieniać kierunki jazdy ale nie robisz tego w sposób doskonały" Zawsze podziwiam zarozumialcow, którzy widocznie robią to w sposób doskonaly, skoro wpisują wyższe cyferki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku A to i tak był light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Fred- wiem, wiem - skala umiejętności nie dotyczy Fredów (podobnie jak śmiertelna dawka alkoholu we krwi nie dotyczy rosjan i polaków) Tomek - doskonale wiem że nie walczysz o życie w takich warunkach na Harendzie, a 6/7 po dwóch latach w takich warunkach po prostu nie istnieją. Sally - ja tak naprawdę to żartowałem Pozdrawiam Wszystkich w Nowym Roku i do miłego zobaczenia na stoku Wiesio Cześć Istnieją przez chwilę, dokładnie jeden zjazd, po czym obrażone idą do domu cerować przetarte spodnie z inwektywami na ustach jak to na Harendzie (w tym wypadku) skandalicznie nie umieją przygotować stoku, jak to w Polsce źle a za to w LIvigno itd. Czasami nawet są na tyle bezczelni, że idą wykłócać się o zwrot pieniędzy za karnet - sam gto widziałem w zeszłym roku gdy gość dar mordę na Kozińcu żeby mu zwrócili pieniądze bo stok nieprzygotowany a tu świeży piękny opad był, przepiękny, całodniowy, głęboki... Również serdecznie pozdrawiam z Nowym Rokiem i do zobaczenia na stoku, może być Harenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... robertw Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? - nie przejmuj się - ty się już "pokazałeś" a oni jeszcze nie , gdy dojdzie do weryfikacji to kto wie jak to będzie ?, może będzie a może nie, - "jeden taki" już tu zapytywał o dobór nart gdy po paru godzinach lekcji, motywowany przez instruktora, oceniał się na 7 !, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Bruner79 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hola hola, ja mam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Kaem Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nie sugeruj się opisami producentów, bierz narty ,,teoretycznie'' dla bardziej zaawansowanej grupy narciarzy - sprawdziłem wielokrotnie ... narta nie zabija, a lepsza pomoże podnosić umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po kolejnym sezonie z czystym sumieniem zmieniłem sobie poziom z 6 na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Miałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hej, też jestem nowy na stronie. Próbowałem, próbowałem no i wyszło 2 Brawo, wreszcie ktoś z dużą dozą samokrytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2---- "potrafisz zmieniać kierunki jazdy ale nie robisz tego w sposób doskonały" Zawsze podziwiam zarozumialcow, którzy widocznie robią to w sposób doskonaly, skoro wpisują wyższe cyferki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku A to i tak był light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertw Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 No to moja szóstka chyba bidna jest w stosunku do tylu super jeżdżących narciarzy na tym forum? - nie przejmuj się - ty się już "pokazałeś" a oni jeszcze nie , gdy dojdzie do weryfikacji to kto wie jak to będzie ?, może będzie a może nie, - "jeden taki" już tu zapytywał o dobór nart gdy po paru godzinach lekcji, motywowany przez instruktora, oceniał się na 7 !, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... Bruner79 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hola hola, ja mam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 5 miesięcy temu... Kaem Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nie sugeruj się opisami producentów, bierz narty ,,teoretycznie'' dla bardziej zaawansowanej grupy narciarzy - sprawdziłem wielokrotnie ... narta nie zabija, a lepsza pomoże podnosić umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po kolejnym sezonie z czystym sumieniem zmieniłem sobie poziom z 6 na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Miałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hej, też jestem nowy na stronie. Próbowałem, próbowałem no i wyszło 2 Brawo, wreszcie ktoś z dużą dozą samokrytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2---- "potrafisz zmieniać kierunki jazdy ale nie robisz tego w sposób doskonały" Zawsze podziwiam zarozumialcow, którzy widocznie robią to w sposób doskonaly, skoro wpisują wyższe cyferki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku A to i tak był light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hola hola, ja mam 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 4 Marca 2015 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 nie sugeruj się opisami producentów, bierz narty ,,teoretycznie'' dla bardziej zaawansowanej grupy narciarzy - sprawdziłem wielokrotnie ... narta nie zabija, a lepsza pomoże podnosić umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 6 Marca 2015 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Po kolejnym sezonie z czystym sumieniem zmieniłem sobie poziom z 6 na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 8 Października 2016 Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Miałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Hej, też jestem nowy na stronie. Próbowałem, próbowałem no i wyszło 2 Brawo, wreszcie ktoś z dużą dozą samokrytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2---- "potrafisz zmieniać kierunki jazdy ale nie robisz tego w sposób doskonały" Zawsze podziwiam zarozumialcow, którzy widocznie robią to w sposób doskonaly, skoro wpisują wyższe cyferki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku A to i tak był light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 2---- "potrafisz zmieniać kierunki jazdy ale nie robisz tego w sposób doskonały" Zawsze podziwiam zarozumialcow, którzy widocznie robią to w sposób doskonaly, skoro wpisują wyższe cyferki.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku A to i tak był light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moris Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 IMG_0547.JPGMiałem 2 , ale po lodowisku ostatni weekend na Tux gdzie były połacie lodu to tylko 1 ... Chciałbym zobaczyć te 7ki po jednym sezonie na tym lodowisku ale w Twoim profilu nadal mocna "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 11 miesięcy temu... swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertw Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Tomal przyznaje się szczerze ja wymiękłbym w takich warunkach. Dla mnie to byłaby walka o przetrwanie, a nie przyjemność z jazdy. Panowie apeluje do Was! podnieście swój poziom na "3" . Ja nie mogę już niżej ponieważ stracę szacunek u rodziny . Nie będą chcieli zabierać mnie na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 też nowa na forum między 5 a 6 z opisu ale w praktyce bywa różnie przeczytaj naglowek ...wpisz go w profil! (: ...wyiniki wyborow nie dziwia /: Użytkownik swan edytował ten post 08 grudzień 2017 - 01:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 . Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Daj jakiś film niech to zobaczę i się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil
wkg Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Ja między 6 a 7. Zaniżyłem sobie ocenę na 6 bo inicjacja skrętów pługiem lub sama myśl o tym wyparowała już po drugiej lekcji:) Mam prawie 40 lat. Swoje narty Polsporty plastikowe mocowane na skórzane paski dostałem pod choinkę gdy miałem 7-8 lat. Po kilju dniach tyły nart gdzieś mi zniknęły w czasie zjeżdżania z pagórków i na tym się skończyło. Potem były sporty typu koszykówka, jeszcze później łyżworolki i deskorolka ale takie odmiany bardziej twarde, sypały się zęby i ręce ze stawów. Na studiach to zarzuciłem i poszedłem na wodę aby wylądować na falach (windsurfing wave). Potem kilka lat przerwy (rodzina, małe dzieci, więc treningi pod kątem fal odpadły a wożenie po płaskim nie ma sensu). No i wylàdowaliśmy na nartach. Po 4 lekcjach i 2 dniach doskonalenia jestem na poziomie między 6 a 7 według skali. Psychika da radę i na czarnych szlakach ale brak techniki jeszcze i doświadczenia. No ale kolejne wyjazdy będziemy szlifować technikę i zdobywać doświadczenie. Na razie jest super i łatwo:) Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Sprawdź Twój poziom umiejętności narciarskich i wpisz go w swój profil
mig Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Przejdź na skale Życzkowski-Wala bo ta Ci sie skończy po kilku weekendach : D Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bruner79 Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 A może w końcu czas podpiąć nowa? Tak jak kiedyś pisaliśmy? 1. Początkujący 2. Średniozaawansowany 3. Zaawansowany 4. Expert Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Czepiacie się... ;-) wszyscy wiedzą, że skala jest pod początkujących, by poprawić samopoczucie.... Skala jest ok tylko przy wpisywaniu poziomu umiejętności powinno się odznaczać lub nie okienko z oświadczeniem "widziałem film ze swoją jazdą" I wcale się nie czepiam, chętnie bym zobaczyła ze człowiek jest zdolny i daje radę. Ostatnio na PZJU zawstydził mnie narciarz z trzyletnim stażem i co tu dużo mówić dał do myślenia a przy tym zmobilizował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 7 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Skal jest kilka, stąd ten zamęt. Po drugie gościu jeździł na polsportach, znam ten ból;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi