spad Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Panowie i Panie, gdzie najbliżej od Wrocławia znajduje się hala ze sztucznym stokiem narciarskim? Normalnie potrzebuję gdzieś pojeździć na nartach w ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a nie lepiej w przyszłym tygodniu wybrać się z nami na lodowiec (molltal) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spad Napisano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a nie lepiej w przyszłym tygodniu wybrać się z nami na lodowiec (molltal) ? Oferta z nieba mi spadła:) pytanie tylko na ile dni, kiedy wyjazd z kraju i przyjazd do domu, ile miejsc jest wolnych i ile przybliżony koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 fajna hala jest w Dubaju:) ale czy tonajbliższa? cos mi sie zdaje, ze gdzies w Niemczech tez jest hihihi...ale dubaj polecam..na weekend ..wszak to tylko zabi skok hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Oferta z nieba mi spadła:) pytanie tylko na ile dni, kiedy wyjazd z kraju i przyjazd do domu, ile miejsc jest wolnych i ile przybliżony koszt? Wyjeżdżamy w piątek wieczorem,na nartach jeździmy od soboty do wtorku-w nocy z wtorku na środę jesteś na miejscu.Koszty - dojazd ok.250 zł,kwatera ok.150-200 zł (za wszystkie dni oczywiście) + skipass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Jest wątek na Forum odnośnie hali w Niemczech. Bodajże Winetou go zapoczątkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 http://www.allrounder.de/ Nie wiem, czy to najblizsze Wroclawiowi miejsce, ale ... jest ! Z tym, ze w sytuacji, gdy kroi sie wyjazd w realny snieg, to czy jest sens bawic sie w te hale ? To jest fajne latem (sam testowalem ten wlasni stok w Neuss pod Duesseldorfem), ale teraz ... to tylko prawdziwe gorki ! Zdravim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interski Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 www.snowfunpark.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Najblizsza hala narciarska znajduje sie kolo Cottbus w miejscowosci Senftenberg. http://www.snowtropo...ge.pl?idx=2&l=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Panowie i Panie, gdzie najbliżej od Wrocławia znajduje się hala ze sztucznym stokiem narciarskim? Normalnie potrzebuję gdzieś pojeździć na nartach w ten weekend. witam ja tez nie moge sie doczekac jade do niemiec w poniedzialek w interesach i na bank biore narty i do snow fun park w witenburgu na 4 godz chociarz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LAWINA Napisano 19 Września 2008 Udostępnij Napisano 19 Września 2008 witam ja tez nie moge sie doczekac jade do niemiec w poniedzialek w interesach i na bank biore narty i do snow fun park w witenburgu na 4 godz chociarz pozdr Pstryknij kilka fotek wrzuc na forum z odpowiednim komentarzem czy warto sie tam wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spad Napisano 19 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Najblizsza hala narciarska znajduje sie kolo Cottbus w miejscowosci Senftenberg. http://www.snowtropo...ge.pl?idx=2&l=2 Z Wrocka będzie 250km i chyba w niedziele się wybiorę. Wadą jest tylko długość stoku bo zaledwie 130metrów. Wyjeżdżamy w piątek wieczorem,na nartach jeździmy od soboty do wtorku-w nocy z wtorku na środę jesteś na miejscu.Koszty - dojazd ok.250 zł,kwatera ok.150-200 zł (za wszystkie dni oczywiście) + skipass Oferta fajna ale odpadają dni robocze. Mogę tylko w weekend. Szkoda. Życzę miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Tu też masz coś o hali http://www.skiforum....ead.php?t=15129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi